خوش بحالت مال تو خیلی خوبه مخصوصا" برای این ساعت ..... مال من الان 320 هستنقل قول:
Printable View
خوش بحالت مال تو خیلی خوبه مخصوصا" برای این ساعت ..... مال من الان 320 هستنقل قول:
بچه ها نگاه کنید
Mode: ADSL_2plus Traffic Type: ATM Status: Up Link Power State: L0 Downstream Upstream Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 298 265 Attenuation (0.1 dB): 235 171 Output Power (0.1 dBm): 189 128 Attainable Rate (Kbps): 23384 2397
خط تلفنم یه اشکال مخابراتی پیدا کرده خش خش میکنه
زنگ زدم 117 گفت ممکنه از سیم کشی داخلی باشه
تلفن رو بردم دم در تست کردم باز هم صدا نویز داره
حالا دوباره زنگ زدم معلوم نیست کی بیان
با اینکه snr خوبه بنظرتون امکان داره دلیل پینگ بالای من این باشه ؟
توجه مینمویین تایم اوت ندارم :n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چرا همش تایم اوت داد :n13: موشکل چیه ؟
اتفاقاً منم به همین نتیجهخ رسیدم.چون کاملاً ثبات سرعت دارن.نقل قول:
ممد واسه منم بفرست این برنامه رو.یه وقت دیدی به کار اومد.البته من که مک رو واسم ازاد کردن.اما خوب یه وقت میبینی نیاز میشه.نقل قول:
طبیعیه.نگران نباش.بار اول چشمک میزنه و خاموش میشه.بار دوم چشمک میزنه و بعدش ثابت میشه.نقل قول:
تست سرعتت رو بیخیال،این امضات هست(بانو آلبا رو میگم)،این امضات تو حلقم :دینقل قول:
پرچم این تاپیک همیشه بالا بوده.:n16:نقل قول:
دوستان برای شما هم پینگ و سرعت خرابه؟
برای من حتی قطع و وصل کردن هم سخت شده... وقتی قطع میکنم باید حدود 5 دقیقه منتظر بمونم تا وصل بشه، گیت وی ها ترکیدن؟
طرف نشسته با نت 2 مگش فيلم دانلود مي كنه بعد همه شخصيت ها رو دو بار از رو مي خونه حفظ ميشه. ما نشستيم با سرعت 20 دانلود مي كنيم. اصلا منظورم شما نيست ايمان جان.نقل قول:
پرچمش بالا بوده ولي الان اين پرچم نيست كه رفته توي ابرها داد ماست كه از دست اين سرعت به آسمون رفته . ديگه چيزي نمي گم بهشون اون شب كه لعنتشون كردم و آمين گفتي يه شب بي اينترنت موندم.
سرعت زياد نوسان داره براي من 256 تا 18 هم مياد ولي الان نه خوبه حدود 30 رو مي گيره. پينگ هم الان 200 هست .نقل قول:
ولي وصل شدن بله خيلي سخت شده. دليلش هم اينه كه از بس مشترك دارن موقع لاگين بايد چند دقيقه منتظر بمونن.
انواع و اقسام ارور ها رو ميده تا وصل بشه اغلب 691 ميده
کسی میدونه که مخابرات سرعت نامحدود رو واقعی میده یا بیشتر میده ؟
من الان با یه مگ اگه اوضاع خوب باشه تا 400 هم میکشه ...........
میخوام 512 نا محدود بگیرم یکمی شک دارم ......
عموما سرعت ها رو واقعی کرده دوست عزیزنقل قول:
512 نامحدود 60 تا رو بهت میده - سرویس خوبیه ارزش امتحان کردن داره
البته سرعت 400 هم خیلی بالاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت 450 هم سرورهای ایرانی هم خارجی خوب داره حال میده
مخابرات:n12:
گفتم شاید بعضی از دوستان باور نکنن واسه همین کامل از صفحه گرفتم تا تایخ و ساعت هم دیده بشه