هیج ربطی نداره قرار هم نیست حجمی بشه تو همین سایت زده پرداخت از طریق قبض تلفن
Printable View
هیج ربطی نداره قرار هم نیست حجمی بشه تو همین سایت زده پرداخت از طریق قبض تلفن
این الان مثلا چیه؟ برادر من داره ریز مصرف رو نشونه میده دیگه چه ربطی به محدود کردن داره الان تعرفه جدید سرویس های نامحدود ابلاغ شده تو یه سری شهرستان ها و به بقیه شهرستان ها همنقل قول:
میرسه تو تعرفه اش هم سرویس های نامحدود افزایش قیمت 7 هزار تومنی خورده همین تازه شیر اش هم کمتر کردن اگر مخابرات نخواد بکنه اینقدر شما ها جو منفی میدین که خود مخابرات دست
به کارشه
من که نوشتم که 2-3 ماهی هست راه افتاده.نقل قول:
من که فکر نکنم بشه ( یعنی امیدوارم که حجمی نشه!)
ولی طبق آماری که چند وقت پیش بچه ها همین جا گذاشته بودند حدود 40 درصد مشترکین adsl از مخابرات میگیرن! اگرم حجمی بشه نهایتا چه قدر مشتری میخواد از دست بده؟ فوق فوقش 5 درصد برن. اونا هم جایی ندارن که برن همه جا همینه!
تازه یه سری مشتری جدید هم پیدا میکنه چون در سرویس های حجمی سرعت رو بالاتر میدن . یه عده از ملت هم که تنها معیاری که از اینترنت میشناسن سرعته با کلی به به و چه چه میان میگیرن!
در مورد سود هم اگر الان سودشون 10 برابر باشه با حجمی شدن 100 برابر میشه!!!
آقا چرا میزنی؟:n02:نقل قول:
من کجا نوشتم قراره حجمی بشه؟
GHAGHALEELEE پرسید کجا حجم دانلود رو اندازه میگیرن منم گفتم اونجا!
نقل قول:
بله درسته حق با شماست
من حواسم رفته بود توی یکی دو پست قبل از شما ، شرمنده از این بابت(ویرایش شد)
خب ببینید اگر واقعا شرایط طوری بشه که مخابرات با جاهای دیگه کاملا مساوی بشه خود من میرم جای دیگه چون مخابرات -- بازی درآورده سر مشتری هاش :n02:
مشتری ها ی دیگه هم من فکر می کنم احتمالا میرن جای دیگه (به شرط تساوی) حداقلش اینه که برخورد و مشتری مداری جاهای دیگه ار مخابرات بهتره
اون عده دیگه هم که فقط سرعت براشون مهمه باز من دلیلی نمیبینم که بیان سمت مخابرات چون اون موقع دیگه مخابرات مزیت رفابتی خودش رو از دست داده ( قیمت) این آزادسازی سرعت هم یه چند صباحی یه که پاش به مخابرات باز شده و گرنه مخابرات سرعتش کجا بود
اون سود رو هم دیکه واقعا نمیشه دقیق گفت بیشتر میشه یا نه
چون ممکنه مردم برن به سمتی که مصرف اینترنتشون رو خیلی کم کنن (با توجه به وضع اقتصادی) یا مثلا چند نفر اشتراکی از یه خط استفاده کنن تا هزینه نگه داری کمتر بشه و ...
آخر سر باید بگم نمیدونم واقعا چی میشه ولی خب یه سری حدس و گمان ها میشه مطرح کرد که خدمتتون گفتم
شاید این خبر پراکنی های اینچنینی هم صرفا برای همین باشه که بتونن یه پیش بینی حدودی از واکنش های مردم داشته باشن و بفهمن مزه دهنشون چیه
امروز سرعت ی نمه بهتر شده البته نسبت به هفته های گذشته
امروز به ظرز شگفت اوری بر اولین بار در این ماه از ساعت 1 دیشب تا همین الان سرعت با 8 کانکشن شدیدا استیبل رو 128k هست من دارم شاخ در میارم البته قبلا هم از 2 بعد از ظهر به
یعد با 16 تا کانکشن سرعت استیبل میگرفتم و امروز معلوم نیست چه خبر شده:n20:
ما که مثل سابقیم تغییری دیده نمیشه ولی شبا خیلی عالی میشه حتی وی وی ان هم بدون مشکل با سرعت بسیار بالا کار میکنه !
مشکل من اینه الان مستاجرم برای ثبت نام صاحبخونه بد بختو یه روز خفت کردم بردمش ! ولی الان واسه فسخ دوباره نمیتونم گیرش بیارم این مخابراتم که ناز داره شدید !! و الا همین فردا فسخ میکردم
آره یه کم بهتر شدهنقل قول:
چشم شیطون کور
گوش شیطون کر
بزنیم به تخته :n02: