این لپ تاپ هایی که برای CPU اش نوشته مثلا 2.5ghz to 3.0 ، چجوری فرکانس سی پی یوش به اون حد بالاش میرسه ؟
Printable View
این لپ تاپ هایی که برای CPU اش نوشته مثلا 2.5ghz to 3.0 ، چجوری فرکانس سی پی یوش به اون حد بالاش میرسه ؟
من 1 اف 13 ال ج ایکس گرفتم.یه 20روزیه.تونیمه شب با در بسته خودش روشن میشه!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا ؟تو تنظیمات بایوسشم وستاپ)صفحه ابیه تنظیم پاور ندیدم.
یه بارم دیشب خطا blue screen داده!
لطفا کمک کنید توروخدا
ضمنا service tag را برای ریفر بودن یا نبودن کجا باید چک کرد؟
تشکر-منتظرجوابتونم.....
بله.توی پروتکول ها هم حالت obtain هست.نقل قول:
+
متاسفانه کانکت نمی شه .درایور خاصی داره؟من نتونستم درایور وایرلس(مودم) لپ تاپم رو پیدا کنم. مدل لپ تاپ من hp pavilion dv6 هست.
سلامنقل قول:
بهترین راه این هست که آخرین ورژن درایور رو از سایت های سازنده گرافیک دانلود کنین نه از خود سایت SONY
برای گرافیک اول از سایت اینتل
و اگر گرافیک دوم داره ، با توجه به نوع گرافیک ، از NVIDIA و یا از ATI دانلود کنین
سلام دوستان
من لپتاپ acer 5741g دارم
چند وقتیه شارژ لپتاپم 100 در صد نمیشه و رو 73 درصد میمونه
مشکل از چیه و آیا باطری شامل گارانتی هم میشه؟
و بهترین باطری که میشه برای این نوت بوک خرید چیه؟و قیمتش چنده؟
دوستان من میخوام 7 رو روی dell inspiron 1520 نصب کنم .
نکات خاصی هست که لازمه بدونم ؟
روی این مدل به راحتی نصب میشه ، فقط درایورها و آخرین آپدیت ها رو از سایت دل باید بگیرید .نقل قول:
در حین نصب و بعد از اون مشکلی پیش اومد مطرح کنین
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
بسته به نیاز ، خود پروسسور تا اون مقدار اورکلاک میکنه .نقل قول:
فقط باید از تنظیمات Power Option سرعت کلاک رو محدود نکرده باشید ( در حالت عادی اینطور نیست )
سلام. آقا جون مادرتون کمک کنید :)
من یه لب تاب لنوو گرفتم و میخواستم پارتیشن بندیش کنم.بعد از ریتس شدن دستگاه سیستم بالا نمیاد. مینویسه System operation can not found و چند بار هم ریکاوری کردم.نشد که نشد خواهش میکنم کمک کنید بچه ها
]درایور ها رو بعد از نصب باید بگیرم یا قبل از نصب ؟ من با driver genius کار میکنم.نقل قول:
روی این مدل به راحتی نصب میشه ، فقط درایورها و آخرین آپدیت ها رو از سایت دل باید بگیرید .
در حین نصب و بعد از اون مشکلی پیش اومد مطرح کنین
چی میشد به من هم جواب میدادین؟