بد ترین adsl مال مخابراته هرگز به طرفش نرین .:41:نقل قول:
من صبا دارم و ازش راضی هستم و الان می خوام نا محدودش کنم
Printable View
بد ترین adsl مال مخابراته هرگز به طرفش نرین .:41:نقل قول:
من صبا دارم و ازش راضی هستم و الان می خوام نا محدودش کنم
برو نامحدود بگیر حالش رو ببر :27:نقل قول:
گندشو دراورده این صبانت....من آخر فروردین شارژم تموم میشه،بعدش سه صوت میرم یک شرکت دیگه سرویس می گیرم....رفیق من همین دو قدمی خونمون داره از یک شرکت دیگه شبی 4 گیگ دان می کنه،حالا با صبا نت من از ساعت 3 تا 7 سرعتم بوده 120 تا،حالا هم که شده 10 تا... .
نامحدودش سرعتش پایینه نه بعثت!نقل قول:
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
سرعت برای منم که قبلا عالی بود پایین اومده.اصلا دیگه بصرفه نیست...نقل قول:
سرعت روزانه و شبانه مخابرات میگن خیلی بالاتره.من میرم سراغ اون 100 درصد.:41:
---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
یکی از زرنگی های دیگه صبانت => یوزر و پسورد شبانه و روزانه متفاوت :27:نقل قول:
ما هم بخاطر این موضوع مجبور به خرید روتر وایرلس شدیم...در صورتی که اختلاف مودم با روتر 8 تومان بود!!:2:
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
نا محدود ::::::::::::::::::::::نقل قول:
256 => 30kb/s
512 => 55 - 60 kb/s
(حدودا در حالت خوب :46:)
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------
شما میتونی روتر ASUS N13U بگیرید که میتونه روی هارد یا فلش دان کنه! یعنی 24 ساعت برای دانلود بذاری...نقل قول:
البته محدودیت هایی هم داره که همه با هزینه بیشتر حل میشه :40:
مخابرات چه سرویسی و چند؟یکی از دوستان گرفته بود،هر گیگ 2 هزار تومان بود مخابرات!!!نقل قول:
سرعت برای منم که قبلا عالی بود پایین اومده.اصلا دیگه بصرفه نیست...
سرعت روزانه و شبانه مخابرات میگن خیلی بالاتره.من میرم سراغ اون 100 درصد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من یکی از مشترکین پارس آنلاین هستم این مشکل سرعت کم دان کردن شبا در پارس آنلاین هم هست مثلاً من از سرویس 128 دارم استفاده می کنم به سختی 7 یا 8کیلو بایت میده یه جوری این قضیه اپی دمی شده پس زیادحرص نخورید چون همه جا این جوری من تمام ISP ها رو تو اصفهان چک کردم فرقی نمیکنه این سیاست شرکت مخابراته چون خودش شبانه رایگان نمی ده می خواهد یه توازنی ایجاده کرده باشه.
من نمی گم صبانت خوبه ولی تو منطقه ما بهترینه .
من صبا دارم همسایه ها . وایمکس ایرانسل . شهراد . شاتل و یکی دیگه که من اسمش یادم نیست دارن همه هم 256 والی سرعت من از همه بالاتره .
به قول معروف بین بد و بدتر . بد رو انتخاب می کنم.
اقا بازدوباره این ادرس چک کردن کارکرد برای من ارور اشتباه بودن رمز رو میزنه این صبانت هم دیگه داره قاطی میکنه ای خاک که یه سایت ساده رو نمیتونن دو روز نگه دارن مشخصه که همه وسایل و متخصصاش ذغالی هستند ادرسی که قبلا میرفتم این بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه ربطی داره هزینه شبانه مخابرات تنها 4 هزار تومنه که سرعتش هم کسایی که داشتند میگن خیلی خوبهنقل قول:
از دوستان کسی هست که در مشهد در محدوده صابری وحید سرعت شبانه خوب داشته باشه ؟ اگه هست قیمت و نوع اشتراک هم لطف کنید و بگید . ظاهرا باید قید صبانت رو زد .