دوستانی که بعد از ۱ به ۴ شدن سرویسشونو تمدید کردن تفاوتی دیدن؟
Printable View
دوستانی که بعد از ۱ به ۴ شدن سرویسشونو تمدید کردن تفاوتی دیدن؟
بله ، با LAN تا فاصله 60متری بدون Device خاصی امکان پذیر است ! مودم داخلی 2 پورت LAN داره !نقل قول:
این مودما که یکم پهنه اونطوری که نصابش گفت تا 120 متر ! میشه اینترنتو حداکثر بین 10 نفر شیر کردنقل قول:
همه سعی میکنن زیاد کنن بعد شما ...نقل قول:
اگه از اینترنت فقط رو یه سیستم استفاده میکنی میتونی با نرم افزارایی اینکارو بکنی اما اگه از چنتا سیستم از اینترنت استفاده میکنن فک میکنم تو فک میکنم یه جایی تو این آدرس دیدم،شایدم جای دیگه بود
میبینم اگه راهی داشت میگم
درضمن مودمتم یه جا بذاری که چراغای کمتری روشن بشه خود به خود سرعت میاد پایین:31:
نقل قول:
با سلام :
قاعدتا باید سرعت بیشتر میشد ولی برای من کمتر شد..من 1مگ داشتم تست سرعت 1.7 بود ولی الان میزته 1.2 بعضی وقتها هم 1 در کل اینترنت ایران بهتر از این نمیشه..
دوست عزیز قبلاً یک به هشت بود که الان یک به چهار شده و باید کیفیت بهتر بشه.نقل قول:
منظور من روی قسمت دوم شما هستش که چند نفر با هم وصلیم به وایفای و میخوام روی سرعت هاشون کنترل داشته باشمنقل قول:
ادرس روتر که دادید بلد بودم دوست من ، قسمتش رو میخوام بدونم کدوم قسمتش هست
سلام بچه ها دو تا سوال داشتم
1- میشه یکی بگه ping (اگه درست بگم) چیه؟؟؟
2- من 7 گیگ اشتراک یک سالم تموم شد یه گیگ اضافه خریدم 5 هزار تومان، حالا چطوری می تونم ببینم چقدر اعتبارم مونده؟؟؟ اصلا همچین امکانی هست؟؟
midunam behtar mishe vali masalan :31:rate downloade 1mb mishe 256kB?
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
ba eshterake 1be4
---------- Post added 10-01-2012 at 12:01 AM ---------- Previous post was 09-01-2012 at 11:57 PM ----------
tuye ping ham tasir dare?