والا پینگ من که بترکه چشم حسود خوبه :31::31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
والا پینگ من که بترکه چشم حسود خوبه :31::31:نقل قول:
با نامه از دانشگاه میده حدود 36 خودش در میاد تهران 25 هزینه نصب شهرستان 15 + هزینه مودم - کارت تخفیف 10 هزار تومنی که باید از یکی بگیری و اگه تهران باشی از خود اینترنت اقدام به ثبت نام کنی بازم - 5 هزار تومن :31:نقل قول:
من دیشب دانلودم عالی بود :دی
البته با لینک مستقیم و البته سرور ایرانی :دی ! 5 قسمت مرد 2 هزار چهره رو دانلود کردم !
کلآ دیشب سند و ریسیوم 1150 مگ بود
ولی هنوز مشکل پینگ با سرورهای بازی رو دارم
این عکسو نیگا کنین !! فقط شاتل پینگش خوبه که اینم فقط برای شاتلیها پینگش خوبه =)) ! وگرنه اگه کسی از صبا بیاد توش پینگش میشه عینه اون پایینی ها =))
اصلا نمیده با کارت دانشجویی:دینقل قول:
تو سایت شاتل یک بخش داره برا تغییر سرویس مثل اینکه فقط برای art ها هستش چون چیزی از سرویس های eco رو توش نیاورده
برای اکو باید ظاهرا تلفنی درخواست بدینقل قول:
البته قبلش هم باید ایمل بزنی
واسه من:نقل قول:
جمع ارسال (مگابایت) 223.94
جمع دریافت (مگابایت) 8485.95
جمع ترافیک (مگابایت) 8709.89
اگه اينطوري باشه که يه 60 تومني پياده ميشم.(اگه 10 گيگ حجم اضافه بگيريم) بدبخت شدم رفت. همش تقصير اين پي سي ورد با تاپيک شاتلش بود.:31::31: مادر جان .....
ولي اينطوري که نميشه، حداقل بايد 1-7 صبح رو رايگان ميزد که نزده پس حتماً دارن خونه تکاني ميکنند. :21:
بیشتر وقتها 60-70 هستو شبها یه کم کمتر میشه بین 40 تا 60(البته با لینک مستقیم و دانلود منیجر)نقل قول:
منظورت تخفیف دانشجویی هست؟ تخفیف دانشجویی نداره، فقط اگر از دانشگاه یا شرکت گواهی بیاری میتونید سرویس بالای 128 بگیری. سرویس های اقتصادی (اکو) هست که قیمتهاش تقریبا مناسبه.نقل قول:
آره اتفاقا منم خواستم ببینم میتونم بعد از این دوره برم رو 128 دیدم فقط آرت تو پنل هست.نقل قول:
راستی پنل شاتل هنوز قاطیه!مصرف فروردین(تا امروز که 15 هست) 23 گیگ غیر رایگان!!!:31:
والا من اکو بودم مهدی جان همینطوری رفتم اونجا تازه 10 روز بود که سرویسم هم قطع شده بود نزدیک بود تلفن رو از رانژه در بیارن خلاصه همونجا 2 دققه طول کشید سرویسم رو از 512 برام کرد 128 حالا شاید ایندفعه برم روی 256 یا همون 512 ولی تو سایتش برای اکو چیزی ننوشته و فقط آرت رو تحت پوشش قرار دادهنقل قول:
حالا ن که از فردا تموم 62 روز دیگه سرویس دارم کو تا اون موقع :31:
سلام به اشراف زادگان شاتلی !!!!
یه سوال :
این پینگ که میگن درون بازی ها تاثیر داره ، باید کم باشه یا زیاد ؟؟؟؟ در ضمن چه تاثیری داره ؟؟؟؟
من الان دارم wow رو بازی میکنم بعضی موقع ها گیر میکنه ، اشکال از سرور بازی بوده یا از پینگ شاتل ؟؟ ( اصلا ربطی به پینگ داره؟ )
یه مساله ی دیگه خیلی منو اذیت میکنه :31: ...
تا میرم تو my shatel خودم یهو یه پیغام میاد ، در مورد SPAM هستو میگه که از این تنظیمات استفاده کنید !!!
باید چکارش کنم که بره !!!؟؟؟ کلافم کرده بابا !!!!!!!!
---------------
ببینم شاتل دوباره رایگان کرده ؟؟؟؟؟ چرا ماله من از 12 به اینور همه مصرفامو زده تو رایگان ؟؟!!!! جریان چیه ؟؟؟؟ ینی قاط زده ؟؟؟ یا اینکه واقعا رایگانه ؟؟؟؟؟!!!!