سلام به همگی مخصوصا شیرازیهای عزیز...
بچه ها من بعد از 4سال مشترک قاطر(همون شاتل) بودم ازش کوچ کردم اومدم آسیا تک...
مشکلم تو شاتل این بود که مثلا اگه 100 مگ دان میکردم وقتی میرفتم تو سایت ریز مصرف رو چک میکردم به جا 100 مگ زده بود 500 مگ!
خیلی سر این جریان اصابم خورد شد,...حالا اسیا تک هم که اومدم همینطوره. برنامه du meter نصب کردم بعد وقتایی که دارم با idm دانلود میکنم تو خود idm سرعت دانلود رو زده حدود 200-250 ولی du meter میزنه 1.8 مگ بر ثانیه!!...بعد
من حسابش کردم یه روز که هیچی مصرف نکرده بودم یه فایل 14 مگی رو گذاشتم دانلود کرد با idm حدود 1 دقیقه طول کشید تو این 1 دقیقه du meter سرعت رو 1.8 مگ داشت نشون میداد در صورتی که idm همون 250 ک نشون
میداد...بعد که فایل دان شد رفتم تو سایت اسیا تک ریز مصرفو نگاه کردم دیدم به جا 14 مگ زده 80 مگ!! که فهمیدم همون du meter درست نشون میداده,حالا من چیکار کنم؟؟؟ فایلایی که دانلود میکنم تو idm یه سرعتی میزنه(که کمه و
عادیه) ولی تو du meter یه چیزه دیگه(که خیلی زیاده و غیر عادی) اینجوری انگار الکی الکی وقتی دارم یه فایلیو دان میکنم از حجمم اضافی کم میشه:(
تو رو خدا بچه ها کمکم کنید خیلی زجرم میده:(...
دم همتون گرم...
راستی مودمم وای فای هست اما هیچ کسی جز خودم پسوردشو نداره و چراغ وای فای فقط وقتایی که خودم استفاده میکنم چشمک میزنه بقیه وقتا اصلا مودمو خاموش میکنم...پس از وای فای نمیتونه باشه...
یه دنیا تشکر از همتون!