سلام. دمای کارتت زیادی زیاده:31:نقل قول:
من سافایر دارم ، بدونه اورکلاک دماش از 86 بیشتر نمی شه. و کلأ هیچ وقت صدای فنش رو نمی شنوم(البته به جز موقع روشن کردن سیستم که با تمام دور شروع به چرخش می کنه و ادم رو می ترسونه:27:)
Printable View
سلام. دمای کارتت زیادی زیاده:31:نقل قول:
من سافایر دارم ، بدونه اورکلاک دماش از 86 بیشتر نمی شه. و کلأ هیچ وقت صدای فنش رو نمی شنوم(البته به جز موقع روشن کردن سیستم که با تمام دور شروع به چرخش می کنه و ادم رو می ترسونه:27:)
نمایندش بردپرداز رایانه است.نقل قول:
کلا این کارتهای 4850 خیلی داغ میشن. تنها چارش هم اینه که یه فن گرافیک براش بگیری! الان سری جدید این کارتا که تا یه هفته دیگه با مارک هیز وارد میشن دارای کولینگ جدید هستن که دمای گرافیک کاهش قابل توجهی پیدا کرده! البته یه 10 تومانی هم گرون شده.نقل قول:
99؟؟!!:13::18:امیدوارم تو پست بعدیت نگی کارت گرافیکم ذوب شد!!:31:البته این مدل 4850 زیاد جوش میاره!و زود داغ می کنه اما نه تا این حد!از عملکرد درست فن مطمئنید!؟همین که سیستم رو روشن می کنی (بعد 10-15 دقیقه) به این دما میرسه؟یا موقع اجرا بازی های سنگین؟روی حداکثر دور تنظیم کنید بعد دور رو کم کم پایین بیارید تا صدای غیر عادی فن و فشار بیش از حد روش قطع بشه تو اون نقطه بعد از 15 دقیقه دما چنده؟جای کیست مناسبه؟(تو موتورخونه که نیست!؟) تهویه و سیستم خنک کننده کیس چطوره؟دمای سی پی یو عادیه؟راستی اینجا اصلا جاش نبود صحبت این حرفها!شرمنده بقیه بچه ها:11:هر طور شده همون لینک رو باز کن!نرم افزار رو آنیستال کنی چی میشه؟بقیشو پ.خ بدهنقل قول:
یه توصیه:اول یه فن دیگه براش بخربعد اگه مشکل حل نشد>>> اگه این کارت هنوز گارانتی داره(به شرطی که مشکلت موارد گارانتی رو شامل بشه) ببر برای عیب یابی و تعمیر(شایدم تعویض!؟) چون دمای 100 خطرناکه و می تونه مشکل ساز بشه
با درود . منظورتون از كارت جديد 4850x2 نيست؟نقل قول:
آيا اين كارت هم خودش فن داره يا بايد واسش بزاريم؟
اصلا اينقدر داغ ميكنه؟
سلام
تفاوت کراسفایر تو حالت 16*16 با 8*8 چقدره؟ خیلی محسوس هست ؟
من میخواستم 4870 بگیرم ولی با حرف شما عزیزان ترسیدم از 360 تومن دادن به گرافیک !!!
ممکنه امروز 4870 بگیرم 2 ماه بعد بشه 260؟
با این همه تغییر تو بازار و ورود کارتای جدید تکلیف خریدار و پول زیادی که میده چیه؟ نمیشه که من 360 بدم کارت گرافیک بعد مطمعا تضمینی نداشته باشه که تا 1 سال دیگه هنوز تولید شه
خیلی بازی کنی 6 تا بازی خوب تو 1 سال میتونی بازی کنی شاید بیشتر ( حالت منطقی)
ارزش داره 360 تومن پول کارت بدم؟
تضمینی هست بعد 2 هفته بقول دوستمون 50 تومن یا بیشتر کارتی که خریدم ارزون نشه؟
خواهش میکنم موضو رو برام مثل روز روشن کنید من 1 ماهه تو این فروم ها میچرخم هر روز یه پیشنهادی میشه و هرکی همونطور که میدونید نظری برا خودش داره و میگه . ولی این کارت گرافیک دیگه اخرشه
اینکه 4870 کارت بسیار خوبی هست شکی درش نیست ولی با این طوفان گرافیکی بازار ............
کلافه شدم دیگه راهنمای کامل کنید از همه نظر
من 20 روز پیش یه کارت گرافیکGeForce8400gs گرفتم که گفتن خیلی خوبه
ولی Assassin's Creed رو رون نمیاره
یه کارت خوب و ارزون پیشنهاد کنید
منظور دوستمون کارت گرافیک HIS Radeon HD 4850 جدید هست که از سری خنک کننده های IceQ استفاده می کنه و نسبت به خنک کننده Stock بهتر عمل می کنه.نقل قول:
4850 نسبتا کارت داغی هست و شما یا مجبورید دور فن رو همیشه بالا ببرید (راه بی هزینه ولی پر صدا) یا از خنک کننده های قوی تر استفاده کنید.
تفاوت 16x16 و 8x8 توی Application های مختلف تفاوت داره. توی بنچمارکها معمولا 10-15 درصد تفاوت هست که در عمل می تونه کمتر باشه. منطق اینو میگه کسی که قصد داره هزینه کنه و سراغ Crossfire بره خب بهتره از یک چیپست High-End استفاده کنه که Crossfire رو بطور 16x16 پشتیبانی کنه.نقل قول:
مسلما Radeon HD 4870 همچین افت قیمتی رو تا دو ماه دیگه نداره و قیمتش نهایتا 10 درصد پایینتر بیاد. ولی این طبیعیه که یک سال دیگه این محصول دیگه ساخته نشه و جاش رو به نسلهای بعدی بده. (معنیش این نیست که این کارت از کار افتاده شده، ولی جاش رو به محصولات بهتری داده که نسبت به قیمتشون کارایی بهتری ارائه میدن)
سلامنقل قول:
معلومه خیلی نگرانید!2 و نیمه صبحه پست دادین!!:31:خیر به نظر نمی رسه قیمت 4870 حداقل تا 6 ماه حتی بعد از ورود 4870x2 افت چندانی بکنه(30-35 تومن!) فکر کنم زمانی که قیمت این کارت به 260 برسه از رده خارج شده!!این بستگی داره در چه موقعی از سال خرید می کنید و آیا محصول جدیدی در راهه؟و به برندی که می خرید هم مربوط میشه.در کل با توجه به وضع بازار ایران نه هیچ تضمینی نیست!:13:فکر کنم در این مورد اشتباه کنید ازچند هفته دیگه هم زمان ده ها عنوان بازی پر طرف دار وارد بازار میشه. اگه یه گیمر (تقریبا) حرفه ای هستید بله. این کارت نسبت قیمت کیفیتش عالیه و مناسب ترین انتخابه(قبل از ورود 4870x2 ) الان پرفروش ترین کارت توی بازاره و با برند جدید هم وارد میشه(پاور کالر)می تونی الان این کارت رو بخری و هر موقع دیدی داره کم میاره(حداقل یه سال -یه سال و نیم دیگه) با یه کارت جدید و قوی تر از سری 4000 کراس فایر کنی(مادربردت پشتیبانی می کنه!؟) در کل نمی شه روند بازار کامپیوتر(مخصوصا ایران) رو برای مدت طولانی(یا حتی کم!) پیش بینی کرد و هرچی که من می گم فقط حدس و گمانه زنیه حالا باقی قطعاتت چیه(خیلی بستگی داره)؟بودجه چی؟ببینیم واقعا ارزششو داره یا نه!
دوست عزیز خرید شما اشتباه بزرگی بوده کارت 8400 از دور خارج شده (چند و با چه برندی خریدی؟) الان چقدر بودجه داری؟کی گفته خیلی خوبه فروشنده!!؟؟:13:البته برای اجرا با کیفیت یه بازی سایر قطعات هم مدنظره!؟نقل قول:
الان دیگه حداقل حداقل به 8600GT فکر کن با برندهای مختلف 80 تا 100 تومن
بعدش 9600GSO دو برابر قوی تره با برندهای مختلف از 130 تا 150 تومن
بعدش قیمتها میره بالاتر!!
4850 250-260 تومن
4870 350-360 تومن
تو خرید قطعات اصلا عجله نکن!
:11: