آخه مجید نقدی 215 نمیده. پیش فروشه. 2هفته بعد میده. من نقدی میخام با این قیمت. سراغ دارید ؟؟نقل قول:
خرید این دسته دومه هم کنسل شد!!!:31:
ممنون
آخه مجید نقدی 215 نمیده. پیش فروشه. 2هفته بعد میده. من نقدی میخام با این قیمت. سراغ دارید ؟؟نقل قول:
خرید این دسته دومه هم کنسل شد!!!:31:
ممنون
Rainbow Six vegas 1 & 2 بازي هاي FPS هستند كه با افراد خودتون ميرين به جنگ تروريست ها و افراد شرور :دينقل قول:
شما در بازي ميتونين به افراد خودتون كه 2 نفر هستند دستور بدين !!!
خيلي بازيه جذابي هستش ...
DMC 4 هم يا بازيه فوق العاده زيبا و هيجان انگيز هستش !!! Devil May Cry !!! بايد اسمشو شنيده باشي چون خيلي معروفه ...
اساتید محترم هارد 20 و 60 الان چنده تهران ؟
یه سوال دیگه از کجا بفهمم Dashboard همون جدیده هستش؟ که وقتی هارد خریدم بازیها رو از روش اجرا کنم ... یه جا تو Dashboard دیدم ورژن Dashboard و زده بود فکر کنم همون قسمت نوشته بود system ... حالا ورژن جدیده چنده ؟ ببینم همونه یا نه ؟
آره اسمش رو شنیده بودم!نقل قول:
امشب میرم gamespot و trialer اش رو دانلود میکنم!
اگه خوشم اومد میره توو لیست انتظار:D
ممنون از راهنماییت
سلام دوستان قراره من تا سه روز دیگه از فروشگاه فتحی یه ارکید جاسپر بگیرم . میخواستم بدونم مثلا وقتی من خواستم یه هارد براش بگیرم خودم میتونم هارد رو نصب کنم؟ دنگ و فنگ زیاد داره؟ این داشبورد جدید که میگن اومده اگه اون رو نصب کنم باز هم میتونم از رو دیسک اجرا کنم ؟ ببخشید من مبتدیم.
ببخشید یادم رفت بگم. قیمت هارد 20 گیگ چنده؟
منم از فروشگاه فتحی چند روز پیش خریدم :31: بهش حتما بگو داشبورد جدیده رو بریزه واست برا من فکر کنم جدیده نیست ظاهرش با داشبورد جدیده فرق فوکوله :27: ...... نصب هارد کاری نداره و با نصب داشبورد جدید هم میتونی بازیا رو از روی هارد هم از روی دیسک اجرا کنی.نقل قول:
نقل قول:
داشبورد جدید و قدیم هر دو اینجا اورده شدن:
نقل قول:
هارد 20 بین 20 تا 35 تومن هست (هر جا یه قیمت میده)نقل قول:
هارد 60 هم بین 45 تا 60 هست
به سلامتی فنهاش واست بچرخه .نقل قول:
نصب کردن هارد مثل آب خوردنه ,اول دریچه ی طوری شکل بالای دستگاهتو باز میکنی بعد انتهای هاردتو میزاری سرجاش و بعد جلوشو فشار میدی تا جا بیوفته.
با داشبورد جدید هم میتونی بازی رو رو هاردت بریزی هم میتونی بدون ریختن روی هارد از رو cd اجرا کنی .ولی خب از رو هارد یه چیز دیگس!!
لیست انتظار چیه پسر خوب!!! من جای تو بودم گوله میرفتم میخریدم .نقل قول:
داستان بازی به حدی قشنگه که نمیتونی از پای بازی بلند بشی .
البته dmc 4 اصلا به کسایی که اعصاب درست و حسابی ندارند پیشنهاد نمیشه. من با پلی 3 بازی کردم نزدیک بود با مشت بزنم به کنسول. که البته دلم نیومد به خاطر همین به جای مشت دسته رو محکم کوبیدم به دیوار و دلم خنک شد. بعضی از استادای بازی واقعا رو اعصاب راه میرن.