سلام
ببخشید اگر کسی 11ترمه یا 12ترمه درسشو تموم کنه(کارشناسی پیوسته) 1سال وقت داره برای سربازی نرفتن؟
10ترمه تموم کنه چطور؟
سلام
ببخشید اگر کسی 11ترمه یا 12ترمه درسشو تموم کنه(کارشناسی پیوسته) 1سال وقت داره برای سربازی نرفتن؟
10ترمه تموم کنه چطور؟
سلامنقل قول:
هر چقدر سنوات اضافه ای که استفاده کردید محسوب میشه
شروع سنوات اضافه میشه بعد از ترم 10؟(یعنی شروع ترم 11؟)نقل قول:
اگه ورودی قبل 90 باشی 12 ترم سنوات قانونی داری ترم 13 و 14 سنوات اضافی میشه. اگه ورودی بعد 90 باشی 10 ترم سنوات قانونی دارینقل قول:
دوستان اگر شخصی ارشد قبول بشه و سال آخر کارشناسی هم باشه و نتونه کارشناسی رو تا مهر ماه تموم کنه قبولی ارشد لغو میشه ؟ یا نه فرجه میدن ؟
اگه کنکور دولتی باشه طبق دفترچه سنجش حتما باید تا پایان شهریور فارغ التحصیل بشی وگرنه نمیتونی ثبتنام کنی ولی اگه کنکور آزاد باشه میتونی یه ترم مرخصی بگیرینقل قول:
ببخشید امروز یه چیزی شنیدم قلبم داره میاد تو دهنم که چرا همچین کار سادهای رو انجام ندادم :n28:
من خرداد سال 92 فراغ التحصیل شدم تو مقطع پیش دانشگاهی و میدونستم که تا یک سال بعد از فراغت از تحصیل فرصت دارم دفترچه رو پست کنم ولی امروز یکی از بچه ها گفت باید نامه نگاری و اینا میکردی و می رفتی یک سال معاقیت از تحصیلیت رو می گرفتی نه اینکه همینطور به امون خدا ولش کنی و بعد از 11 ماه و چند روز از زمان فارغ التحصیلیت بری دفترچه رو پست کنی :n28:
تابستون که پروندم رو گرفتم از مدرسه توی بخش تذکر شماره 1 که پایینِ برگ اعلام فراغت از تحصیل دانش اموزان (فارغ التحصیل مقطع پیش دانشگاهی خرداد سال تحصیل 91-92) اومده:
تذکر شماره 1: این فرم در سه نسخه تکمیل و نسخه اول توسط اداره آموزش و پرورش به معاونت وظیفه عمومی ناجا و نسخه دوم به آدرس دانش آموز ارسال و نسخه سوم در واحد آموزشی بایگانی می شود.
خلاصه الان من باید خرداد سال قبل میرفتم پی گیری میکردم و برگه ی معافیت از تحصیل یک ساله رو از نظام وظیفه می گرفتم یا الان کار اشتباهی انجام ندادم؟؟؟؟
راستی من متولد نیمه اول 73 هم هستم و تو سن 8 سالگی رفتم مدرسه و یعنی یه سال دیررفتم.
خیلی عالی میشه اگه زودتر جوابم رو بدید.
سلام دوستان
کسی که از دانشگاه انصراف میده دقیقاً چه زمانی معافیت تحصیلی ـش لغو میشه؟؟
من یک انصراف یک روزه از دانشگاه داشتم. دانشگاه یک نامه بهم داد که بدم پلیس +10 تا معافیتم رو لغو کنن، ولی من نامه رو نبردم
با فرداش نامه رو برگردوندم دانشگاه و انصرافم رو پس گرفتم
چند بار هم از دانشگاه پرسیدم که معافیتم از طرف دانشگاه بصورت خودکار لغو میشه یا نه. که گفتن ما فقط همون نامه رو دادیم که بدی نظام وظیفه. گفتن از طرف دانشگاه هیچ نامه ای بصورت خودکار ارسال نمیشه
حالا من نگرانم. میگم نکنه اون یک روز که انصراف دادم معافیتم اتوماتیک لغو شده باشه و الآن غیبت خورده باشم؟؟
ممنون میشم توضیح بدید. خیلی پیگیر شدم ولی دانشگاه میگه ما خودکار لغوش نمیکنیم
سلام دوستان
من متولد 71 هستم ، معافیت تحصیلی هم از طریق دانشگاه تا سال 95 گرفتم ، الان هم ترم 3 دانشگاه نیمه دولتی (پیام نور) هستم .
میخواستم بدونم اگه کنکور بدم سال دیگه دانشگاه دولتی قبول بشم مشکلی برای خدمتم پیش نمیاد ؟
راستی اگه تابستون برم خدمت و دانشگاهی رو که میخوام قبول بشم اجازه میدند که برم دانشگاه ؟
ممنون میشم به این دو سوال جواب بدید .
کسی نیست آیا؟؟مرسینقل قول: