سلام دوستان من دنبال یه راحی میگردم که بشه بدونه کانکت شدن به اینترنت بشه p990 رو آپ دیت کنم کلی سرچ کردم ولی چیزی گیرم نیومد.
Printable View
سلام دوستان من دنبال یه راحی میگردم که بشه بدونه کانکت شدن به اینترنت بشه p990 رو آپ دیت کنم کلی سرچ کردم ولی چیزی گیرم نیومد.
حتما تقلبیشم هست . نمیدونم.نقل قول:
باید بری در مغازه بگی آقا قاب تقلبی داری؟؟؟:31::31::31:
آره منم دنبال یه همچین روشی واسه اسمارت فون هستم ( این تعمیر گاه ها با باکس همین کار رو میکنن فریم و رو جداگونه دارن میریزن رو گوشی.)نقل قول:
گوشی های جاوا هم با نرم افزار مخصوص مثلا phone xs و کابل خود گوشی ( بدون نیاز به باکس) main و fs رو میریزن رو گوشی به عبارتی فلش میکنن ولی واسه اسمارت فون من ندیدم که بشه.
اين گوشي چه جوريه ؟ كشوييه ؟ سيستم عاملش چيه ؟نقل قول:
قيمتش چنده ؟
مشكل از فايليه كه براي تقويت صداي هندزفري ريختي ، اونو به حالت اول برگردون درست ميشهنقل قول:
فكر نكنم همچين برنامه اي باشه ، من كه نديدم تا حالانقل قول:
من یه برنامه Alarm میخوام که اگه گوشی خاموش باشه بازم الارم بزنه
ارزون آقا ببر و ببرنقل قول:
114 تومن بلوتوث دوربین1.3 مموری 8 مگ بدون اسلات کارت حافظه سیسنم عامل جاوا کشویی خیلی خیلی خیلی خوش دست خیلی کوچیک و بانمک:10:
مگه خود گوشی این کار رو نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟ تقریبا همه گوشی ها اینجورین :18:نقل قول:
مال من وقتی آلارمشو تنظیم میکنم و گوشی رو خاموش میکنم. خ.د به خود روشن میشه زنگ مشزنه و خاموش میشه.
خوب حالا اصلی یا غیر اصل، چیکارش کنم ؟؟نقل قول:
سلام. من یه 5700 دارم. می خوام گوشیمو با پی990 عوض کنم حالا نمی دونم کار درستی هست یا نه. می خواستم بدونم نظر شما چیه؟؟؟ راضی هستید؟؟؟؟ اینکه می گن هنگ می کنه زیاد درسته؟؟؟؟ معایبشم اگه میشه بگید. نه معایبی که تو همه سایتا هست. معایبی که خودتون تو کار باهاش متوجه شدید.
به نظر شما ارزش داره با 5700 عوض کنم؟؟؟
ممنونم.
نقل قول:
من یه برنامه Alarm میخوام که اگه گوشی خاموش باشه بازم الارم بزنه
نه گوشیهای جاوا این قابلیت رو دارن.نقل قول:
مگه خود گوشی این کار رو نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟ تقریبا همه گوشی ها اینجورین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من وقتی آلارمشو تنظیم میکنم و گوشی رو خاموش میکنم. خ.د به خود روشن میشه زنگ مشزنه و خاموش میشه.
شما اگه میخوای نفه شب کسی بهت زنگ نزنه گوشیتو خاموش نکن
بزارش رو حالت پرواز یا همون flight mode
موفق باشی.
سلامنقل قول:
مشکل هنگ کردن با آپدیت کردن کلا برطرف میشه.
من به شخصه راضیم ولی اگه رمش یه ذره بیشتر بود خیلی بهتر میشد.
مشکل اصلیش اینه که تو روز و زیر نور آفتاب هیچی از صفحش معلوم نیست.همین.مشکل دیگه ای نداره.
یعنی مشکلات دیگش با هک یا آپدیت یا برنامه و .... مرتفع میشه.
موفق باشید.
خوب آپدیت یا هک کنی مشکلی که واسه گوشی پیش نمیاد؟؟؟؟نقل قول:
برنامه های زیادی هم که نداره. صداش چطوریه؟؟؟ شنیدم خیلی صداشم مزخرفه... درسته؟؟؟