نمیخوام ناامیدت کنم. ولی منتظر یک خدمت سخت و طاقت فرسا باش مخصوصا بعد از آموزشینقل قول:
ناجا= برده داری نوین
Printable View
نمیخوام ناامیدت کنم. ولی منتظر یک خدمت سخت و طاقت فرسا باش مخصوصا بعد از آموزشینقل قول:
ناجا= برده داری نوین
سلام دوستان
منم یکی تیر آموزشی 03 عجب شیر - آموزشگاه شهید سرلشگر شعبان برخورداری نزاجا
:n02:
دوستان منتظر نظرتون هستم
همه که میگن خیلی سخت گیر هستن
از جزئیات خبر ندارم
لطفا تجربیاتتون رو بگین
ممنون
نقل قول:
داداش ما هم که تو ارتش بودیم برده بودیم.....
دوستان عزیز تبریک امروز برگه سفید رو خیلی شیک و مجلسی اوردن جلو در خونه من بچه پیروزی هستم افتادم 01 سه راه تختی ارتش از دم خونمون تا پادگان پیاده 15 دقیقه راه هستش به این میگن یک خدمت عالی در ضمن نا گفته نمونه من لیسانسه هستم و متاهل حالا دیگه نمیدونم تاثیری داشته یا نه ولی تو این گرونی و خرج زنو بچه خودش نعمتی هستش نزدیک بودن باید دنبال کار نیمه وقت هم باشم چاره ای نیستش...............
برات خوشحالم برادر من. یکی هم مثل من 7 ساله که نامزد داره و فقط چون به خاطر مشکلاتش عقد نکرده و عقدنامه نداره، مجرد حساب میشه و باید آموزشی رو با مدرک ارشد از تهران بره کرمان. فقط یه میان دوره میدن که اونم نیایم سنگین تره. فقط دعا می کنم که یگانم رو تهران بیفتم که اگه اینطور نشه دیوانه میشم.نقل قول:
دوستان
چند تا سوال خنده دار:n02:
اگر حین رژه پات درد بگیره یا دستشوییت بیاد باید چی کار کنی یا حین نگهبانی .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا اگر یک روز حالت بد باشه یا مسموم بشی چطوری میتونی از شرکت در رژه و .. انصراف بدی ؟
بچه ها تو ماهه رمضان نسبت به حالت عادی آموزشی چقدر راحت تره؟اصلا راحت تر هست؟:n02:
نقل قول:
بله کمتر از 1% جاهای ارتش بردگی میکشند ولی کمتر از 1 % نه مثل ناجا که 99% جاهاش بردگیه!!!!!!!!!!!!
بله اون جاهایی که دیدید سرباز ناجا حال میکنه و سپاه و ارتش بیگاری 1% ارگانهاست و استثنا.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته بهتون حق میدم چون تو ارتش خدمت کردید و سرباز ناجا رو ممکنه درک نکنید. که فقط 6 ساعت حق خواب داره!!. همش پست. سرباز کلانتری از اول تا اخر هفته متهم ببره و هزار و یک خطر مرگ رو به جون بخر اخر هفته 8 ساعت مرخصی ساعتی میدن. از سرباز مرزبانی که چیزی نمیگم نمونه بارزش همین مرزبانان عزیزمون 3 ماه پیش و... کارسناسی ارشد راهور که تو جاده های بین شهری کلی میبینیم و شب و روز تعطیلات ندارند.ولی فوق دیپلم ارتش ماکزیمم تا 2 کار داره!!!
یه دکتر وظیفه داشتیم تو درمانگاه بنده خدا 32 سالش بود و 2 تا بچه داشت. از 5 صبح بود تا 5 بعد از ظهر و هفته بعد شیفتش معکوس میشد.!!!!
یادمه که تو یکی از ارگانهای حفاظت وقتی که نمایشگاه طلا بود 2 تا لیسانس وظیفه رو به رگبار بستن و حتی شهید محسوبشون نکردن.
مسئول نظافت و توالت شویمون هم یک لیسانس بود.اگر یه مقدار انصاف داشته باشید میبینید که در ارتش حداقل به مدرک خیلی احترام میذارن.
قصدم اصلا تخریب روحیه دوستان نیست بلکه گفتن واقعیت وپیشگیریه. اگر افتادید ناجا به هر قیمتی شده اگر تخصصی دارید مثل تایپ بگید که ستاد بیفتید که ساعت کاریتون تا 5 بعد از ظهر باشه.اگر پارتی و اشنایی دارید بگید حداقل کلانتری مرزبانی و راهور نیفتید.
قصدم فقط اگاهی دادن به برادران عزیزم بود
موفق باشید.
نقل قول:
اگر حین رژه پات درد بگیره یا هر مشکل دیگه ای پیش بیاد از صف خارج میشید و به یک فرد ارشد تر اطلاع میدید ...اکر حالت بد باشه هم به ارشد اطلاع میدی ..برای ما اصلا اگر کسی در رژه مشکل داشت خودشون میگفتند از صف بیرون بیاد .چون کار بقیه رو هم خراب میکنه
بستگی صد در صد به مرکز اموزش دارد .اما در حالت عادی بهتر استنقل قول:
tapatalk
...
REAPER CREW
نظام وظیفه سیستم تعجیل رو چند روزی هست که بسته حالا دوستان خبری باشه تا امشب بهتون خبر میدمنقل قول:
یک سوال دیگه یکی از دوستان من افتاده عجب شیر و دوست دیگرم یکی دیگه افتاده پایگاه نوژه همدان .
حال این دو تا میشه توضیح بدین . سخت میگیرن یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟ چون به احتمال زیاد منم یا بندازنمون همادن یا عجب شیر چون شرایطم با دوستانم یکی بود !!!!!!:n21:
[QUOTE=pedromi;8253428]
بله کمتر از 1% جاهای ارتش بردگی میکشند ولی کمتر از 1 % نه مثل ناجا که 99% جاهاش بردگیه!!!!!!!!!!!!
بله اون جاهایی که دیدید سرباز ناجا حال میکنه و سپاه و ارتش بیگاری 1% ارگانهاست و استثنا.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته بهتون حق میدم چون تو ارتش خدمت کردید و سرباز ناجا رو ممکنه درک نکنید. که فقط 6 ساعت حق خواب داره!!. همش پست. سرباز کلانتری از اول تا اخر هفته متهم ببره و هزار و یک خطر مرگ رو به جون بخر اخر هفته 8 ساعت مرخصی ساعتی میدن. از سرباز مرزبانی که چیزی نمیگم نمونه بارزش همین مرزبانان عزیزمون 3 ماه پیش و... کارسناسی ارشد راهور که تو جاده های بین شهری کلی میبینیم و شب و روز تعطیلات ندارند.ولی فوق دیپلم ارتش ماکزیمم تا 2 کار داره!!!
یه دکتر وظیفه داشتیم تو درمانگاه بنده خدا 32 سالش بود و 2 تا بچه داشت. از 5 صبح بود تا 5 بعد از ظهر و هفته بعد شیفتش معکوس میشد.!!!!
یادمه که تو یکی از ارگانهای حفاظت وقتی که نمایشگاه طلا بود 2 تا لیسانس وظیفه رو به رگبار بستن و حتی شهید محسوبشون نکردن.
مسئول نظافت و توالت شویمون هم یک لیسانس بود.اگر یه مقدار انصاف داشته باشید میبینید که در ارتش حداقل به مدرک خیلی احترام میذارن.
قصدم اصلا تخریب روحیه دوستان نیست بلکه گفتن واقعیت وپیشگیریه. اگر افتادید ناجا به هر قیمتی شده اگر تخصصی دارید مثل تایپ بگید که ستاد بیفتید که ساعت کاریتون تا 5 بعد از ظهر باشه.اگر پارتی و اشنایی دارید بگید حداقل کلانتری مرزبانی و راهور نیفتید.
قصدم فقط اگاهی دادن به برادران عزیزم بود
موفق باشید.[/QUOTE
دوست گلم راست میگی من جواد بیکی اعزامی یک تیر به 05 کرمان هستم /راستش اولش که فهمیدم سپاه نیفتادم ناراحت شدم ولی همین که ناجا نیفتادم باید خدا را شکر و ممنون خدا باشم/به امید خدمت اختیاری برای جوانان وطنم
دوستان من افتادم ناجا مرکز آموزش ولیعصر تبریز. نا امیدم کردین. میشه کاری کرد آدم ارگانشو عوض کنه؟؟؟ راهی هست؟
سلامنقل قول:
خیر وقتی کد بخورید دیگه راهی نیست برای تعویضش
دوست عزیز آموزشی دوره ای نیست که بگی سخت میگیرن یا راحت آموزشی بهترین دوران خدمت هست هرکجا هم که بیفتید سختی های خودشو داره حالا اگر بشین پاشو و داد زدن و دستور دادن جزو سختی باشه پس اصلن اینا سخت نیستن بالاخره خدمت هست و سختی های خودش و در نهایت تبدیل شدن به خاطرات شیرین...نقل قول:
اصلن معلوم نیست شما اینجاها بیفتی چون بسته به نیاز ارگان ها سربازها کد میخورن
آقا طول مدت اموزشی چقدره؟
8 روز بعد از اعزام ماه رمضون شروع میشه میگن تا اخر اموزشی عشق و حاله درسته؟ کسی تو ماه رمضون اموزشی بوده؟
یه سوال دیگه سربازی 24 ماهه یا 21 ماه؟ تو برگه سفید که چیزی نزده بود
آموزشی که2 ماههنقل قول:
به اعزامی های اسفند میگن برج طلایی چون خیلی میرن مرخصی، بعدش به ماه رمضونی ها میگن برج نقره ای چون به قول شما همش عشق و حاله نگران نباش، توی ماه رمضون سخت نمی گیرن
فعلا سربازی 21 ماه هست اما اگر تا پایان سال 93 (حتی اواخر اسفند) یهو بگن 24 ماه، اونوقت همه ی اعزامی های 93 میشن 21 ماه!
مثل پادگانی که خودم توش خدمت میکنم، چون لب مرزه 3 ماه کسری داشت اما اسفند سال پیش یهو گفتن 2 ماه کسری، در نتیجه همه ی بچه های اونجا 1 ماه رفت توی پاچشون!
آموزشی رو؟ بیخیال بابا کلا 2 ماهه میگذره، اصل یگان هست که انشالله جای خوب بیوفتینقل قول:
آره داداش آموزشی رو...نقل قول:
جای آموزشی حالا زیاد مهم نیست دوماهه دیگه. دوستان میگن ناجا سخته... به خاطر ارگانش گفتم... یگانم هم سخت میشه...
لزما همه جای ناجا سخت نیست، میشه ناجا باشی و بیوفتی تهران (اگر تهرانی هستی) و توی جای خوبش خدمت کنی، مثلا فکر کنم پلیس سفارت خیلی راحت باشه، میتونی هم سپاه باشی و بیوفتی مرز که دهنت سرویسه، توکل کن به خدا و از اینکه ناجا هستی خودتو نباز.نقل قول:
اقا من الان سرباز سپاهم تو نیروی هوایی..یک بار انصراف دادم الان دوباره میخوام ادامه تحصیل بدم..چه جوریاست شرایطش؟ثبت نام بدون کنکور دانشگاه ازادم می شه انجام داد؟بعد مدرک گرفتن تو همین نیروی هوایی سپاه می افتم؟لطفا جواب بدید..کی می تونم ثبت نام کنم؟درگیرشم شدید لطفا جواب بدید؟
دم گرم داداش. توکل به خدا...نقل قول:
بعد از آموزشی میشه یگان رو با پارتی افتاد جایی؟
چرا نمیشه برادرنقل قول:
من یک رفیق دارم با پول همه کار میکنه برای خدمت از معافی تا عشق حال تو مملکت ما پول پارتی بسیار بزرگی هست
نقل قول:بچه ها این الان باید کجا بره؟ کسی می دونه؟؟نقل قول:
داداش ارگان و محل آموزشی رو میشه تغییر داد؟ کاری از این رفیقت برمیاد؟نقل قول:
عزیز من مگر به شما جواب داده نشد ؟؟؟نقل قول:
یگان قبلا کجا بوده ربطی نداره ایشون باید تشریف ببره به ادرس برگ ابی و دوباره تقسیم بشه ممکنه بیوفته همون یگان شاید هم نیوفته
این موارد رو لطفا در تاپیک مطرح نکنیدنقل قول:
tapatalk
...
REAPER CREW
بچه ها سلام/جواد بیکی لیسانس حسابداری از یزد و اعزامی به مرگز 05 کرمان در یک تیر/به نظرتون مدارک تک پسری جز شرایط دارها مثل (متاهل و ...)حساب میشه ؟/مدارک تک پسری چیه تا با خودم ببرم تا نزدیکترین محل به یزد بیفتم؟/یک سوال مهم دیگم به نظر شما عزیزان خدمت در ارگان های ارتش را به لحاظ خوبی و راحتی را به ترتیب هم چه نیرویی میدانید(پدافندو هوایی و دریایی و زمینی)/ به نظرتون با توجه به رشتم چند درصد احتمال داره که دوره کد بخورم ؟/و سوال آخرم اینکه چرا امارات را که خدمت را تازگیها اجباری کرده برای بالای دیپلم بین 6 تا 9 ماه ولی اینجا سیکل و دکتری دوتاشون 21 ماه؟
در ضمن هر کس 05 کرمان افتاده/ این شمارم:09137472019/ایمیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] /هر که اونجا افتاده اس بده یا ایمیل بده و یا بیاد تو وایبر تا آشنا شیم قبل رفتن
سلام دوستان یک سوال فوری. لطفا جواب بدین. مه برج 2 می بایست برم که تمدید کردم قبل از اینکه کد بخورم. الان برج چهار هست افتادم نیروی دریایی سیرجان. حالا می خوام به بهانه پزشکی تمدید کنم بیفتم اول شهریور. به نظر شما به بهانه پزشکی با تمدیدم موافقت میشه. پزشک اشنا دارم. در ضمن می خوام بدونم با تمدید کدم ممکن هست دوره بعد تغییر بکنه. یا نه دوباره می افتم نیروی دریایی ارتش.
شما هر وقت که دانشگاه قبول بشین از خدمت معاف میشد تا انتهای تحصیل یا انصراف از اونو به محض اینکه وضعیت تحصیلی شما مشخص شد باید به یگانی که از اون بیرون اومده بودید برگردید و به ادامه خدمت بپردازیدنقل قول:
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
دوستان سن پدر باید چند سال باشه تا بشه معافیت کفایت گرفت؟
59 بود . شده 65نقل قول:
ما معاف بودیم رسید به ما شد 65
چی شد خبر جدیدی نیست؟نقل قول:
با پارتی که تقریبا همه کار میشه کرد، ببستگی به آدمش داره که ببینه میخواد از پارتی استفاده کنه یا نه!نقل قول:
معمولا پادگان های لب مرز محل تجمع کسایی هست که یا پارتی نداشتند، یا نخواستند از پارتی استفاده کنند
سلام جوادنقل قول:
1-بله تک پسری بودن هم شرایط هست اما جزو اولویت های اول نیست، اولین اولویت با فرزند نظامی هست، بعد متاهلی با فرزند، بعد متاهلی بدون فرزند، بعدش فکر کنم تک فرزندی یا تک پسری باشه
2-یادم نمیاد مدرک چی میخواستند چون خودم نداشتم اصلا پیگیر نبودم، اما وقتی برید اونجا بهتون میگن بعد به خانواده میگید براتن بفرستند
3- حالا که شما نیروی زمینی هستید چه اهمیتی داره کدومش راحت تره؟ میگن معمولا حسابداری ها کد نمی خوردند اما درگیر دوره کد نشو، دوست من که کد خورد اوضاع اش بهتر از منی شد که کد نخورد، همیشه کد بد نیست
4-اینم باید برید از آقایون بوووووووووووق بپرسید.
لیسانسه های 05 میوفتند گردان 4، پادگان بدی نیست خصوصا اگر بیوفتی گروهان 6 که خیلی هتله یا بیوفتی 3
با خودت کارت تلفن ببر، یه دو ماهی هم موبایل ات رو بی خیال شو
دمت گرم حرف دلمو زدينقل قول:
باید 65 سالش تموم شده باشه و وارد 66 بشه تا شما معاف بشینقل قول:
بهترین حالتهای خدمت
1- امریه
2- سربازمعلم
3- وزارت دفاع
4- سپاه
5- ارتش
6- ناجا
بدترین، سختترین خدمت تو کل ایران ، خدمت تو مرزبانی هست بعدشم پلیس راهور
کلا خدمت تو ناجا یعنی سرپا ایستادن های طولانی و مداوم + نخود هر آشی شدن
دعوا بشه> ناجا ، دزدی بشه> ناجا ، فوتبال باشه> ناجا ، عید باشه> ناجا ، عزاداری باشه> ناجا
انتخابات باشه> ناجا ، رییس جمهور یا رهبر بیاد سفر استانی> ناجا
خلاصه کنم، ناجا اینجا ، ناجا اونجا ، ناجا همه جا ، همه وقت ، 24 ساعت 7 روز هفته ، بدون تعطیلی و ...
سلام
من دیپلم دارم و برگه سبزم هم گرفتم و چون سرباز غایب بودم 6 ماه اضافه خدمت خوردم...
حالا به نظرتون آیا امکان داره چون سرباز غایب بودم آموزشی من رو به جای بد بندازن یا مثلا کل خدمت رو بدترین جاها بیافتم..
یا سرباز غایب بودن کلا تاثیری نداره و فقط اضافه خدمت میخوری ؟
خواهشا اگه کسی هم اینجا سرباز غایب بوده و خدمت رفته بهم پی ام بده...چند تا سوال دارم ازش.
مرسی
سلام بچه ها
امیدوارم خوب باشین
من لیسانس هستم و تاریخ اعزامم افتاده شهریور
من چون مادرم ناراحتی قلبی داره والانم درگیریم ومیخوام کمک خانواده باشم
بنظرتون تاریخ اعزام رو میندازن واسم ابان اگه درخواست بدم؟
بعد الان بنظرتون درخواست بدم یا 1ماه قبل اعزام؟
راهی هست که صددرصد قبول کنن؟
خ نگرانم
متشکرم:n16: