برای منم این هدیه نوروزی يک سال اشتراک آنتی ويروس بيت ديفندر اومده ولی زده به ارزش 65 هزار تومن ! دوستان که میگن واسه اونا زده 50 هزار تومن !
بخوام بفروشمش جایی هست ؟ همین کد فعال سازی و سریال اصلشه ؟
Printable View
برای منم این هدیه نوروزی يک سال اشتراک آنتی ويروس بيت ديفندر اومده ولی زده به ارزش 65 هزار تومن ! دوستان که میگن واسه اونا زده 50 هزار تومن !
بخوام بفروشمش جایی هست ؟ همین کد فعال سازی و سریال اصلشه ؟
اگه حوصله داری برای دانلود بعد سه یا چهار دقیقه دیسکانت کن دوباره وصل شونقل قول:
نقل قول:
اونجوری که اون دوستمون چند پست قبلت گذاشته بود شبی 7.6 گیگ دان کرده که البته فک کنم گذراست و خودشون هم گفته بودن که "عید اینجور شده"
ولی من دقیقا شبها سرعت واقعیم رو دارم و شبی حول و حوش 1 گیگ دانلود میکنم البته کلا 8 روز که از پارس 512 گرفتم و تا الان که فوق العاده بوده به نظرم .
من قبل از عید شبی 2 تا 2.5 گیگ میگرفتم الآن شده 5 تا 7.5 ولی دوباره کم میشه برمیگرده رو حالت قبلنقل قول:
زنگ زدن پارس لاین اینو میخواستم:
POL-1024-U
1 مگ نامحدود ماهی 220 هزار تومان و سالی 2,360 میلیون
میگفت چون خوب اینقدر میدید مشمول جایزه مصرف منصفانه نمیشه و سرعتتون 24 ساعت دانلود کنید همون هست و Burst هم داره و....
ان هم فقط برای سرورهای خارجی و اروپایی میخوام
دوستان کسی گرفته داره؟ راست میگند؟ میخوام اینو بگیرم
سرعت تا 1.7 بالا میرهنقل قول:
البته شبا میشه همون 1مگ
ممنون پس شما همین 1 مگابیت نامحدود را دارید و سرعتش از سرورهای اروپایی خود هست با speedtest.com میگیرید؟نقل قول:
در 24 ساعت صبح ظهر عصر شب یکسان هست؟ سرعت تک کانکشن هم که همون speedtest.com میشه هم یکسان یعنی نرمال 1 مگ هست 24 ساعت؟
من سرویس 512 محدود دارم ولی شبها سرعتم از 70 بالاتر نمیره!
ولی روزها سرعت خوبی دارم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 مگابیت دیگه !؟ یعنی سرعت 128 کیلوبایت ! همون سرویسی که تو بعضی از مراکز استانی ، مخابرات میده 60 تومن ، پارس میده 220 تومن !نقل قول:
60 تومن نه 1 مگ نامحدود رو الان مخابرات ميده 43 تومن(شهر اروميه ) :n02:نقل قول:
قیمت الان تو سایت پارس آنلاین 65 تومن من 30 تومنم حاضرم بفروشم ولی بازم کسی نمیخره !نقل قول:
درخواست عیدی پارس انلاین من رو یاد ادمهای میندازه که می اند دم در خونه زنگ میزنند میگند عیدیمون رو بیاید بدید انداخت
شیوه مسخره ای که پایه گذاری شد
من که بعد ده بار درخواست دادند و تماس تلفنی هنوز موفق نشدم بگیرم.
سلام دو ستان.
سرعت سرویس 512 تو روز و شب چقدره و پشتیبانیشون خوبه؟
تو ایران خیلی دنبال نرم افزار ارجینال نمی رن دیگهنقل قول:
نقل قول:اگه این آنتی ویروس ها کرک نمی شدند تو ایران هیچ کس آنتی ویروس نصب نمی کرد :n09: :n02:نقل قول:
شما 1 مگ مخابرات رو بگیرید ماهی 40 تومن بصرفه تره اگر چند تا 1 مگ بتونید بگیرید.نقل قول:
من بشخصه از کمودو اینترنت سکیوریتی که رایگان هست استفاده می کنمنقل قول:
comodo internet security premium
به کسانی که از کرک آنتی ویروس خسته شدن پیشنهاد می کنم
مخابرات داشتم تک کانکشن و سرعت از سرورهای خارجی افتضاح بود همین الان دوستان speedtest دارند میگذارند و شب و روز میبینیمنقل قول:
من سرویس محدود 512 رو دارم ، روزها سرعتم خیلی خوبه و شبها هم میانگین حدود 70 هست!نقل قول:
سلام 512 محدود دارم صبح ها خوبه اما شبها نمیتونم بالای 700 دانلود بزنم چه کنم البته بیشتر آپلود باز دانلود میکنم؟
ساعت دقيق شروع و پايان ساعات رايگان كي هستش؟
من يه مدت محدود نداشتم خبر ندارم
اون موقع ها كه ١تا٦ بود ميشد تا هفت هم دان كرد. الان هم اينجوريه؟
ساعت رایگان شده 2 تا 7نقل قول:
سلام دوستان کسی میدونه سرویس 1024 محدود سرعتش چنده؟
روزها بالای 400 کیلوبایت.(البته اگه منطقه مخابراتی شما با پهنای باند بالاتر از 2 مگابیت مشکلی نداشته باشه).نقل قول:
شبها هم بالای 100 کیلوبایت.البته در اکثر مناطق نه در همه جای ایران.
واسه من سرویس 512 250kb/s میده اگه سرویس 1 مگ 300 بده خیلی خوب میشه
دوستان پینگتون چقدر پاکت لاست داره؟ مثلا با گوگل مثلا با 100 تا پینگ چه قدر تایم اوت میده؟؟
مقدارش مهم نیست.....
ميدونمنقل قول:
منظورم اينكه مثل قبلا ميشد يه يك ساعتي هم باز مفتي دان كرد
الان اينجوري نيست؟
الان هم میشه از 1:45 شروع کرد و 7:15 تموم کرد.یعنی نیم ساعت اضافه تر.البته من ساعت 1:48 شروع میکنم و 7:13 دیسکانکت میشم که ریسکش کمتره.تا حالا هم همشو رایگان حساب کرده.یه بار باید چک کنید تو منطقتون جواب میده یا نه چون اون قدیما هم همین ترفند یک ساعت رایگان تو بعضی شهرها کار نمیکرد.نقل قول:
شما انقد اطلاعات غلط نده خواهشا!!! یجوری از این سرعتا حرف میزنی انگار کسی پارس نداره نمیدونه سرعتش چجوریاس!!!!نقل قول:
خب شما اگه 1024 محدود پارس داری تست سرعت بگیر و تو همین تاپیک بذار و در مورد سرعتت توی روز و شب توضیح بده.جرم که نیست.اگه 1024 محدود داری و شرایطت اینجور نیست یه تست سرعت بگیر و یه گزارشم از دانلود شبانت بذار.تازه اگه اسم شهرتو هم بنویسی که بهتر.کسایی که مشتری جدید پارس هستن میتونن بفهمن تو هر شهری سرعتا جحوریه و به قول شما اطلاعات غلط بهشون داده نمیشه.
اینم یه تست سرعت از سایت speedtest. یا به قول شما همون اطلاعات غلط.
خوزستان خرمشهر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
این باگ 1:45 دقیقه شون همیشه جواب نمیده.
یعنی برای من اینطوریه.
چند بار تاحالا امتحان کردم.
همیشه هم از 1:48 شروع می کنم ولی بعضی وقت ها کم می کنه و بعضی وقت ها نه!
دوستانی که سرویس 1024 محدود دارن اگه بخوان عکس از سرعت دانلودشون بزارن تا همه ببینند
عزیز دلم میخوای منم همین تستو بزارم با همین سرعت؟ خیلی دوست داشتم ساعت تست گیریتم بگی ب همه و خودتم میدونی که صبح این تستو گرفتی! آره منم صبح تست میگیرم دقیقا سرعتم همینه!! ولی خودتون میدونید از 2 3 بعد از ظهر دیگه این نیست و خیلی کمتر از ایناس سرعتش.شب که دیگه نگو اصن. بازم دوستان میتونن بیان نظرشونو بگن!نقل قول:
دوست خوب و گلم آخه من که قصد سوئی ندارم.شما خودت پستای قدیمی منو ببین.تا حالا چندین بار به دوستان توصیه کردم که پول خودشونو بیخود هدر ندن.به خصوص برای سرویسهای گرون قیمتی مثل 512 نامحدود پارس که ماهی 90 تومن قیمتشه.در حالی که 1024 محدود پارس ماهی 20 تومن هزینه داره و دانلودش تو یک ماه از 512 نامحدود بیشتره.نقل قول:
در مورد سرعت هم هر ساعتی که خودتون صلاح میدونید بگین تا تست بذارم.اینو قبلا هم گفتم که سرعت پارس با سرورهای خارجی افتضاحه و با سرورهای داخلی خیلی عالیه.اینم تست الان:
بچه ها واسه من از عید به بعد از حسابم کم نمیکنه واسه شما هم همینطوریه؟
سرعت دانلود شبانه هم مثل روزاست......
قضیه چیه؟
راستی اگه مصرف کنیم همون لحظه از حساب باید کم بشه دیگه .درسته؟من تقزیبا تازه سرویس گرفتم نمیدونم زیاد
سلام
میگم آیا واقعا سرعت دانلود در شب با لیچرها افزایش می یابد؟ البته تست کردنش ارزونه . سایت فایل گ یر خوبه به نظرتون؟؟
من با 512 یه شب 1.3 گیگ گرفتم ولی الان چند شبه حول و حوش 550 مگ شده . چرا به نظرتون ؟؟ سرور سایت پی سی د انلود (مال بازی هاش) شلوغه یعنی؟ چون اون 1.3 گیگ مال فیلمی بود که از اون سایت گرفته بودم شاید مال بازی هاش شلوغ باشه نه ؟؟
پارس آنلاین ترافیک مصرفی رو لحظه ای نشون نمیده.مودم رو یه بار ریستارت کنید تا کم کنه.وقتی بدون کانکشن وصل میشید با خاموش و روشن کردن مودم ترافیک بروز میشه.نقل قول: