فعلا که افت سرعت نداشته ... تقریبا پایدار هست رو همین سرعت ها ...نقل قول:
سرور داخلی با 7 تا 8 مگابیت در ثانیه
سرور خارجی 2 تا 2.5 مگابیت در ثانیه
Printable View
فعلا که افت سرعت نداشته ... تقریبا پایدار هست رو همین سرعت ها ...نقل قول:
سرور داخلی با 7 تا 8 مگابیت در ثانیه
سرور خارجی 2 تا 2.5 مگابیت در ثانیه
شماها هم فقط بلدید دل ادم رو اب کنید.من خطم فیبر نوری است.هم خطم عالیه و هم مرکز مخابراتی خوبه ولی توی شب فوقش به ۳۰۰ رسیده.من موندم چرا این طرح فقط برای بعضی ها فعاله؟خوش به حالت.می گم یک تست از tinymoviez توی ساعات رایگان بزار.من اخرش نفهمیدم این سرورش داخلی محسوب می شه یا خارجی؟لامصب سرعتش از میهن دانلود و دانلودها هم بالاتره.نقل قول:
Sent from my K017 using Tapatalk
شما کدوم شهری؟! اگه تهرانی، کدوم مرکز مخابراتی هستی؟!نقل قول:
اونایی که تهرانن ،لطف کنن در مورد سرعت شبانشون یه توضیحی بدن...
برای همه اینطور نیست. اسیاتک خوبه ولی اگه با این هوا می خوای بیای ممکنه برات جواب نده.نقل قول:
آسیاتک - شهاب (مثلا 10 مگ) - مشهد - مرکز قدس - حدود ساعت 19 - 8 تیر 94
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز دوباره داره لینک میپره و پهنای باند اومده رو یک مگ
آقا منم به حرف دوستان رسیدم این شرکت به شدت حجم دزدی داره
الان با دلیل ثابتش میکنم
تو پنل 220مگ از من از ساعت 10 تا 10.20 کم کرده (من شهاب دارم که از 4 تا 10 رایگانه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورتی که اصلا تو اون زمان ( 10 تا 10.20) کامپیوتر من خاموش بوده و چیزی مصرف نکرده
تاینی سرور داخلیه و اتفاقا روی هاست های آسیاتکه! یه مسیریابی روی سرور دانلودش انجام بدی کاملا مشخص میشه.نقل قول:
آقا این حجم دزدی رو که منم شدیدا مشکوکم. همیشه اوایل تمدید مصرفم عجیب زیاد نشون داده میشه مثلاً حدود روزی 800-1000 مگ! بعد اواخرش که حجم از نصف کمتر شده روزی نهایت 500 مگ! تعداد مصرف کننده ها و مصارفشونم تو خونمون کاملاً ثابت و روتینه... اینجورم نیست که مثلا چون روزای آخره صرفه جویی کنیم. چون تنها کسی که ترافیک باقیمونده رو چک میکنه خودمم و بقیه با دلی آرام و شاد روال همیشگی شون رو دارن!!!نقل قول:
یه سوال ... حالا چرا ساعت 9-10 رو سانسور کردی؟! یه حجم و سرعته دیگه، غیر اینه؟! :n02:
و یه سوال دیگه از همه: ترافیک بمونه منتقل میشه به دوره بعدی؟ حدود یه گیگ مونده :/
سوال اولت :n02:نقل قول:
سوال دومت هم نه منتقل نمیکنه
+
از دوستان کسی اگر کد تخفیف حجم که تو باشگاه مشترکین هست داره بنده خریدارم
سرعت دانلود من در سرویس شهاب-درساعات غیر رایگان
سرعت دانلود از سرور داخلی :
سرعت دانلود از سرور خارجی :
پینگ 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=139ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=140ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=142ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=143ms TTL=43
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 139ms, Maximum = 143ms, Average = 141ms
پینگ 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=147ms TTL=38
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=154ms TTL=38
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=150ms TTL=38
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=148ms TTL=38
Ping statistics for 8.8.8.8:
Minimum = 147ms, Maximum = 154ms, Average = 149ms
پینگ 8.8.4.4
Pinging 8.8.4.4 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.4.4: bytes=32 time=148ms TTL=40
Reply from 8.8.4.4: bytes=32 time=149ms TTL=40
Reply from 8.8.4.4: bytes=32 time=147ms TTL=40
Reply from 8.8.4.4: bytes=32 time=155ms TTL=40
Ping statistics for 8.8.4.4:
Minimum = 147ms, Maximum = 155ms, Average = 149ms
پینگ سرور داخل ایران
Pinging 158.58.184.147 with 32 bytes of data:
Reply from 158.58.184.147: bytes=32 time=39ms TTL=40
Reply from 158.58.184.147: bytes=32 time=38ms TTL=40
Ping statistics for 158.58.184.147:
Minimum = 38ms, Maximum = 39ms, Average = 38ms
جدیدا میتونید با کار کردن با کارت های بانک ملت با هر 2 امتیاز 25 هزار تومان بن تخفیف آسیاتک از باشگاه مشتریان بانک ملت دریافت کنیدنقل قول:
کسب امتیاز هم بسار سادس برید پیش یه مغازه دار بگید پول میخوام کارت بکشید (هر 50 هزار تومان 1 امتیاز داره ) و پولتون رو بگیرید به همین راحتی...
مودم های D-link هم دیگه بن تخفیف آسیاتک ندارن
این مخصوص سرویس جدید هست یا برای خرید حجم هم میشه استفاده کردنقل قول:
خرید سرویس جدید و مجددنقل قول:
هزینه حجم اضافه که پلکانی هست و هر چه بیشتر بخرید بیشتر تخفیف میگیرید
حالا شما خوبید من شارژ می کنم یک هفته نکشیده ۱۰ مگ می ره. دهنم سرویس شد.رفتم مصرف یک سال پیشم رو در اوردم تازه اون موقع با ۱۰ مگ به یک هفته مونده به اخر ماه می رسیدم الان ۲ تیر تمدید کردم و هفت تیر دو گیگ بیشتر نمونده بود.قبل از اسیاتک وایمکس ۵۱۲ داشتم اون موقع ماهی ۵ گیگ مصرف می کردم وقتی اومدم اسیاتک گفتم وای ۱۰ گیگ تازه حجم اضافه هم می یارم ولی دیدم نه تازه حجمم کم می اوردم
نکته جالب ایران اینه که هیچکدوم از سرویس دهنده هاش توی خارج با این وضع نمیتونن کار کنن و فقط ایران است که سر گردنه اش میتونن مردم رو تیغ بزنن
لطفا جواب بدید:n12:نقل قول:
شما مطمئنی برای سرویس مجدد هم قابل استفاده هست؟خودت استفاده کردی؟نقل قول:
باشگاه مشتری بانک ملت چطوری کار میکنه؟ ممنون اگه توضیح بدی
نقل قول:
در ساعت 6:15 صبح - تایم رایگان - سرعت سرور داخلی در حد 384 کیلوبیت یعنی حدود 40 کیلوبایت بر ثانیه - سرور خارجی تقریبا برابر دایال آپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من asiateck میخوام بگیرمadsl
اهواز منطقه مخابراتی گلستان
سرویس اسمی را روی چند میبندن
مثلا اگر یک مگ بگیرم دو مگ میبندن یا همون یک مگ؟
سوال دوم
شبانه رایگان ایا سرعت چقد تغییر میکنه؟
سرعت دانلود از سرور های خارجی با سرور های داخلی برابر است یا نه؟
مثلا میهن دانلود سرعت 400 kb
ولی سایت rapidshare سرعت 100 kb?
سوال اولنقل قول:
بستگی به این داره که خطت تا چند بکشه مثلا من وقتی ثبت نام کردم دو مگابیت ثبت نام کردم و یادم نمی یاد فکر کنم خطم رو ۶ بسته بودن بعد زنگ زدم بالاتر بردن الان روی ۱۰ بسته شده.
سوال دوم شبانه محدود میشه.تفاوت سرویس های اسیاتک در تفاوت سرعت دانلود شبانه است .در روز شما هر سرویسی که خریده باشید چه ۱۲۸ کیلوبیت چه ۱مگابیت چه ۱۰ مگابیت سرعت یکی است یعنی بستگی به کیفیت خط شما دارد.در ساعات رایگان بالاترین سرعت حداقل برای من ۲۵۶ است در سرویس شهاب ۱۰ مگابیت .سایر سرویس ها پایین تر حساب کن.بعضی ها از سرور داخلی تا ۱ مگابایت سرعت دانلود هم گرفتن.ولی اکثر افراد همون ۲۵۶ است و شما هم روی ۲۵۶ حساب کن.سرور خارجی رو تست نکردم و نمی دونم چه سرعتی میده.احتمالا پایین تر میده. این هایی که گفتم تجربه خودمه.من خطم فیبر نوری است کافو۶ انقلاب.که مرکزش کمپلو است. سرعت دانلود در سایر سرویس ها
۱۰مگابیت:۲۵۶
۲ مگابیت :۱۲۸
۱مگابیت:۹۰
۵۱۲کیلوبیت:۶۴
احتمالا اونم سرورش همین لینوکس ایران هست ... فیبر نوری که کلا باید کیفیتش بالاتر از زوج سیم مسی ها باشه تو انتقال دیتا اما به نظر تو ایران روش خوب سرویس نمیدن حالا چراش رو نمیدونم ...نقل قول:
کرج هستم ... والله همچینم خوب نیست که ... پارس آنلاین هم همینطوری بود تازه یه کم سرعتش بیش تر بود اما شبانه رو برداشت که ما اومدیم آسیاتک ... :n28: (البته نا گفته نمونه چون قرارداد داشتم باهاش اون زمان که شبانه رو برداشت و کسایی که قرارداد داشتن فقط شبانه رایگان داشتن مثل ما سرعت بهتر شد چون فک کنم بار ترافیک شب خیلی کم شد یهویی)نقل قول:
بابا خسته شدم ازشون.زنگ می زنم بهشون می گم این طرح حذف محدودیت برای سرور داخلی برای من جواب نمیده توی ساعات رایگان می گه مال ترافیک کاربر هست اخه ساعت ۶ صبح ترافیک کاربر هست.از ساعت ۱۲ شب به این طرف سرعت من افت می کنه تا ساعت ۸ صبح .بعد ۸ صبح یک دفعه سرعت می ره روی۸۰۰.جالب اینجاست توی سرویس هایی که ساعت رایگانشون تا ساعت ۱۰ هست تا همین ساعت سرعت من روی ۲۵۶ است تازه کاش ثابت باشه دیشب اصلا نتونستم دانلود کنم یک فایل یک گیگ رو که همیشه با سرعت ۲۵۶ توی یک ساعت و خورده ای دانلود می کردم دیشب اصلا نتونستم دانلود کنم اونم به خاطر نوسان سرعت. وایمکس داشتم داغون بود اومدم اسیاتک سرعتم بهتر شده حجم تند تند مصرف میشه.۲ تیر تمدید کردم ۷ تیر ۳ گیگ بیشتر نمونده بود.بخاطر همین فیبر نوری هم نمی تونم تغییر بدم چون جای دیگه ای روی فیبر نوری سرویس نمیده.نقل قول:
سرعت دانلودت از سرور داخلی و هاست های آسیاتک مثله روزانس یا محدوده؟!!نقل قول:
ممنون از پاسخت :n06:
سلامنقل قول:
خوب شد اين پست شما رو ديدم
من ميخوام مشترك اسياتك بشم و بسته شهاب مد نظرم هست
و سرعت روز خيلي برام مهمه كه بالا باشه و سرعت شب خيلي تفاوتي برام نداره
يعني هفتاد هشتاد كيلوبايت بر ثانيه هم باشه كارم راه ميفته
با اين تفاسير و اينكه شما ميگيد سرعت روز در همه بسته ها يكيه من همون ١٢٨ رو بگيرم؟
سلام اگه توی شب ۷۰ یا ۸۰ بسه برات پس یک مگ بگیر که هم روزانه با بالاترین سرعت داری هم شبانه بهت ۹۰ می ده.نقل قول:
۱۲۸: ۱۶
۲۵۶:۳۲
۵۱۲:۶۴
1mbit:90
فقط یک چیزی حجمش زود تمام میشه.هر چی بیشتر مصرف کنی در یک چشم بهم زدن حجم ماهانه تمامه و باید دوباره شارژ کنی.
ممنون از جوابتوننقل قول:
سرعت روزش در چه حده؟
براي همه بسته ها سرعت روز يكيه؟
سوال دوم:
اينكه ميگيد حجمش زود تموم ميشه
مگه حجم مصرفي به بسته هم ربط داره؟
برای همه بسته ها سرعت روز بستگی به کیفیت خط شما و مرکز مخابراتی شما داردنقل قول:
سوال دوم من شهاب دارم ماهیانه ترافیک ۱۰ گیگ .این ماه به یک هفته نکشید نمی دونم حجمم چی شد.حس می کنم شتاب مصرفش زیاده.زود حجم خالی می کنه.
لطفا جواب بدید سرویس حامی خط رو روی چه سرعتی میبندند
روی هر سرعتی ببندن بعدش اگه خطت بکش برات می برن بالانقل قول:
دوستان يعني چي خط رو رو چند ميبندن؟
در هنگام سفارش ADSL بايد بهشون بگيم رو چند ببندن؟؟
پس هزینه اضافه بابت چالاک ندمنقل قول:
تفاوتی با حامی نداره؟
تفاوت سرویس های اسیاتک در تفاوت سرعت دانلود در ساعات رایگان است.اگه ساعات رایگان می خوای بنظرم ۱ مگ به بالا بگیر.من شهاب ۱۰ مگ دارم فقط و فقط برای دانلود شبانه.اگه روزی دانلود شبانه برداشته بشه فکر نکنم کسی اصلا سرعت بالا بگیره.من تست کردم حتی زنگ زدم به پشتیبانی گفت تضمین سرعت سرویس های پایین تر کمتره.البته منظورش اینه که مثلا اگه شما ۱۰ مگابیت بگیری اگه سرعت دانلود شما زیر ۱۶۰ بیاد باید یک کاری برات بکنن ولی اگه مثلا ۵۱۲ گرفتی تازه سرعت شما باید زیر ۸ بیاد تا یک تکونی به خودشون بدن. ولی در کل سرعت همشون توی روز یکی است.من ۱۰ مگابیت رو کردم ۵۱۲ کیلوبیت هیچ سرعتم تغییر نکردنقل قول:
حالا چرا برای همه سرویس ها این کارو کردند؟ تو ایران هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمی گیره. سرعت می برن بالا حجم زودتر و بیشتر مصرف میشه و کاربر مجبوره حجم بخره. دهنم سرویس شد با این حجم خوری اسیاتک دلم برای سرعت ۶۴ وایمکس تنگ شده.لا مصب این سرویس دهنده ها هر کدومشون یه جای کارشون می لنگه.
بالاخره می بندن ما نگیم خودشون می بندن اصلا ببندن یا نبندن ما خودمون می بندیم.نقل قول:
دوست عزیز RATE خطوط ADSL در DSLAM تنظیم میشه و ربطی به کاربر ندارهنقل قول:
هر چقدر rate خط رو باز تر بذارن کیفیت خط یعنی SNR میاد پایین و موجب قطعی در سرویس دهی میشه و بنابراین شرکت ها بسته به میزان کاربر و قدرت DSLAM هر منقطه rate رو تنظیم میکنن
درصورتی که به مرکز مخابراتیتون نزدیک هستید میتونید درخواست بدید Rate رو زیاد کنن و ار دو هستید پیشنهاد میکنم برای کیفیت خط و کاهش قطعی درخواست بدید rate خططون رو کاهش بدن
داستان ADSL همینه و کاربر باید به این موارد اگاه باشه
درضمن سرعت سرویس دهی در هر مرکز بستگی به میزان پهنای باندی هستش که برای اون منطقه مخابراتی فعال شده که البته زیاد و کم بودنش به عوامل مالی و کارشکنی های مخابرات بستگی داره
اینا رو خودم می دونم.گیر دادن می گن روی چند ببندیم.من خودم برام ۶ بسته بودن خطم کیفیتش خوب بود گفتم بیشتر ببندن که الان روی ده هست تازه این چیزی که نوشته بودم بازی با کلمات بود. منظور از ما خودمون می بندیم یعنی اینکه اگه نبستن اینقدر سریش می شیم که برامون ببندن.برای من خطم خوب بود راضی نمی شدن اینقدر گیر دادم تا یکیشون برام این کارو کردنقل قول:
نه محدود نیست رو 8 mbps هست تقریبا ... البته شاید بعدا محدود کنن اما الان که محدود نیست ...نقل قول:
من حامی دارم! همون 128! سرعت حدود 100-180 تاس!روزانه! سرویسم رایگان نداره که تایم رایگان رو بگم
درخواست جمع آوری دادم انگار نه انگار ! 2 روزه هنوز استفاده میکنم !
آسیاتک ضرره ای به فکر کاربر نیست . هر روز گرونتر از دیروز . شبانه هم که تقریبا ندارن ! روزانه هم سرعت اونقدر بالاست که روزی 400 الی 500 مگ مصرفته ! نامحدود ها هم فوق گرون و سرعت فوق کم
میرم شاتل :n10:
من ۱۰ مگابیت رو بردم روی ۵۱۲ توی روز سرعت تغییر نکرد.نقل قول: