تو quicktask وارد بشیننقل قول:
تو قسمت هدایا
از این به بعد پین های سرویس و یا هدیه های شرکت بابت عیدی - تولد - تخفیف و یا هر چیزه دیگه ای رو می تونید اونجا فعال کنید
Printable View
تو quicktask وارد بشیننقل قول:
تو قسمت هدایا
از این به بعد پین های سرویس و یا هدیه های شرکت بابت عیدی - تولد - تخفیف و یا هر چیزه دیگه ای رو می تونید اونجا فعال کنید
ساعت رایگان آشنای اول از کی تا کی هست ؟؟؟
ساعت رایگان نداره، مگر اینکه قرار داد 1 ساله ببندید که اصلا پیشنهاد نمیشه!نقل قول:
2 تا 7 صبح.
امروز 3 بار DC شدم
شایدم بیشتر ولی 3 بارشو چون سر سیستم بودم مطمئنم
کی قراره این قطعی ها تموم بشه خدا می دونه
دلیلش اینه:نقل قول:
Configured downlink speed = 2600 kbps
Configured upload speed = 384 kbps
Connected upload speed = 380 kbps
Connected downlink speed = 2599 kbps
Attainable Rate upload = 1630 kbps
Attainable Rate Download = 3380 kbps
Uplink SNR = 25.4
Downlink SNR = 9.4
uptime modem: 00 : 23 : 45
الان ساعت 18:12
اگه مایلید سرعت فیزیکی خط شما رو کاهش میدم هر وقت مشکل فیزیکی خط رو حل کردید پیام خصوصی بدید دوباره زیاد کنم.
شما امروز 14 بار قطع شدید نه 3
با تغییر سرعت فیزیکال اوضاع بهتره
Configured downlink speed = 1080 kbps
Configured upload speed = 280 kbps
Connected upload speed = 277 kbps
Connected downlink speed = 1079 kbps
Attainable Rate upload = 1475 kbps
Attainable Rate Download = 3548 kbps
Uplink SNR = 28.2
Downlink SNR = 18.9
سرعت فیزیکی بیاد پایین روی سرعت دانلود هم تاثیر میزاره؟
خب من چرا فقط امروز اوضاع اینقدر خرابه؟
تا امروز خیلی کم پیش میومد اینقدر در روز دیسکانکت شم
با سلام به دوستان عزیز:
و یک تشکر ویژه دارم از پرسنل محترم شرکت اندیشه کاربر asksup که دوستانه و محترمانه مشکلات دوستان را پیگیری حل کرده و به پیشنهاد های انها توجه می کند.
متاسفانه در این چند سال کاربرهای زیادی در این فروم خود را پرسنل اندیشه اعلام کردن که هیچ کاری برای کاربر ها انجام ندادند.
انشالله که این احترام به مشتری و کاربرهای فروم همیشه پایدار باشد.
با تشکر.
چون شما سرویس 256 نامحدود دارین این کم کردن سرعت به هیچ وجه مزاحمتی برای دانلود شما ایجاد نمیکنه اما توصیه میکنم حتما این موضوع رو پیگیری کنید. چون این کیفیت پایین خط فیزیکی ممکنه تو اب و هوای مختلف و باران برف و عوامل دیگه با کمی افزایش نویز مشکل ساز بشه.نقل قول:
سلام؛نقل قول:
شرکت اندیشه سبز برنامهای برای تجهیز پیششمارههای 33362 که تازگی فیبر نوری شدن داره؟ خواهشا زودتر این امکاناتو فراهم کنید که از شر اینترنت مخابرات راحت بشیم.
متاسفانه نصب تجهیزات تو کافوهای نوری بعلت محدودیت فضا برای نصب تجهیزات بدون موافقت مخابرات امکان پذیر نیست.نقل قول:
امروز دوباره یکم پاکت لاست بوجود اومد.امیدوارم ربطی به تموم شدن تعطیلات و شروع کار ادارات و این چیزا نداشته باشه و موقتی باشه.
پس قطعا مشکل مخالفت مخابراته؟ یعنی شرکت شما آمادگی داره که همین الانم این تجهیزاتو در صورت موافقت مخابرات نصب کنه؟نقل قول:
اصلا هم مشخص نیست کی ممکنه این محدودیت برطرف بشه؟
بله امادگی وجود دارهنقل قول:
موقتی هست و دلیلش مصرف بالا تو این مرکز که شما تشریف دارید هست. طبق گزارش واحد توسعه جزو مراکز در حال پیگیری برای توسعه اعلام شده.نقل قول:
اقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای سرویسهای بالای 1024 که شبها نیم بها هستن نمیشه بجاش ساعات کمتری ولی به صورت رایگان باشه؟ مثلا بجای 1 تا 7 ، 1 تا 4 رایگان باشه.یا اینکه به انتخاب کاربر یه هفته در ماه شبها رایگان باشه و بقیه شبها تمام بها.
نقل قول:
اگه می فرمودید 4-7 شدنی تر بود تا 1-4
چه صبری داری به خدا من بودم تا حالا بیست بار شرکتم رو عوض میکردم , باریکلا به این صبر و پشتکار :n33:نقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چی میگردم پرداخت اعتباری رو پیدا نمیکنم، تغییر کرده؟
اگه تو کلاسیک مود برید میبینید تو quick task هنوز اضافه نشده.نقل قول:
پیداش کردم. الان 256 نامحدود با محدودیت انتخابی شارژ کردم، یکی از پین ها رو هم از قسمت هدایا فعال کردم، ولی هنوز تغییری توی سرعت ایجاد نشده.نقل قول:
حدود 10 دقیقه باید شده باشه، 2 بار هم مودم رو ریست کردم. لینک دانلود هم مشکلی نداره.
با سلام من 256 نامحدود اندیشه دارم ولی سرعتم خیلی محدوده طوریکه حتی تو وایبر این روا یه متن با مشکل و تاخیر ارسال میشه دیگه واقعا بیش از 35 تومن هم در ماه برام سخته که بخوام پول نت بدم
تو قسمت هدایا هم رفتم از کف دستم خالی تر بود هبچ تنظمی وجود نداشت
موقع تمدید اینترنت یه گزینه هست ترافیک تضمین شده 16 گیگ در ماه یه گزینه هم هست تنظیم روزانه کدوم رو انتخاب کنم بهتره من معمولا اون 16 گیگ در ماه رو انتخاب میکنم و لی هیچ فایده ائی نداره
دوستان تو پست های قبلی نوشتن. اختلالاتی رو پروتکل های مختلف دیده میشه.نقل قول:
تو بعضی رنج های Ip کمتره رو بعضی بیشتر. وایبر هم طبیعتا مثل بقیه .
ربطی به سرویس های شما اعم از محدود و نامحدود نداره
حالا ساعتش رو خود شرکت میتونه تعیین کنه که مشکلی از نظر بالا رفتن کاربرا پیش نیاد.منظورم اینه که مثل بعضی از شرکت های دیگه ساعت های محدود تر رایگان داشته باشین تا نیم بها.اینجوری فکر کنم مشتری سرویس های بالاتر بیشتر بشه.اینجوری مقدار حجم ممکن دانلود زیاد با سرویس های پایینتر فرقی نداره چون زمانش کمتره اما خوب سرعت بالاتری در اختیار کاربر هست.جنبه تشویقیش بیشتره.نقل قول:
عملا میشه گفت فرقی نداره شما کدوم رو انتخاب کنی ... 256 نامحدود و 256 نامحدود انتخابی ... توی اولی اون 16 گیگ رو معمولا روزهای اوایل با سرعت بالا میتونید فایل ها رو دانلود کنید ولی توی دومی دست خودتون هست که 4 بار 4 گیگ - 4 گیگ سرعت رو ببرید بالانقل قول:
حالا موقع تمدید اینکه نوشته مثلا محدودیت روزانه تقریبا 900 مگابایت یا ماهیانه تقریبا 40 گیگابایت فرقی نداره ... قبلا من 24 ساعت میذاشتم فایلهام دانلود بشن با 256 تقریبا 2 گیگ میگرفتم هر روز که ماهیانه میشد تقریبا 60 - 70 گیگ ... حالا فکر میکنم در سیستم جدید شما در روز بعد از دانلود 900 مگابایت سرعتت میاد پایین ... و اگر محدودیت ماهانه رو انتخاب کنی بعد از 40 گیگ سرعتت میاد پایین ... همیشه هم که 40 گیگ نمیشه دانلود کرد ... فوقش میرسه به 25 - 30 .. اون 16 گیگ رو هم اضافه کن میشه تقریبا 45 گیگ در ماه میتونی دانلود کنی ... یعنی یه کاری کردن که عمرا دانلودت بیشتر از 50 گیگ بزنه بالا در ماه ... قبلا 28 تومن بود 72 گیگ میگرفتم ... این ماه هیچی به هیچی ...هر روز قیمت میره بالا و کیفیت خدمات بدتر ... یعنی هر ISP برای خودش یه قیمت میذاره ... چراباید قیمت فلان شرکت با فلان شرکت فرق داشته باشه نمیدونیم ... خلاصه همه چی شیر تو شیره و نظارتی هم نیست ... من موندم چرا اصلا اینترنتمون رو تمدید میکنیم با این وضع
الان سواله برای من که بهترین سرویس این شرکت کدومه ؟
هیچکدوم از سرویس های اندیشه مقرون به صرفه نیست، حجمی ها که زود تمام میشن و مجبوری که حجم بخری، نامحدودها هم که هر روز یه مسخره بازی جدید روش اجرا میشه
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون میشم اگر یه رسیدگی بکنید.
من ساعت 2:45 اینا یک پین فعال کردم، ولی سرعتم هنوز حدود 30 میزنه! اگر سرویستون مشکل داره که لطف کنید پین من رو غیر فعال کنید حداقل، چون الان حجمش داره میره بدون اینکه سرعتم بالا باشه...!
سلام دوست عزیزنقل قول:
بنده هر دو سرویس رو دارم استفاده می کنم
هم 512 3 گیگ مخابرات هم 512 2 گیگ اندیشه
بنظر من اندیشه خیلی بهتره با اینکه سرعت مخابراتم از 120 بالاتر نمی ره این ماه 3 گیگ حجم بیشتر گرفتم نمی دونم چطوری حجم می خوره هنوزم موندم ولی با اندیشه اصلا مشکلی تا الان نداشتم سرعتم 260 هست خیلی راضیم حجم اضافه نگرفتم
اگه ممکنه نام کاربریتون رو برام پیام خصوصی کنیدنقل قول:
اگه ممکنه نام کاربریتون رو برام پیام خصوصی کنیدنقل قول:
الان رفیقم 1مگ اندیشه داره سرعتش 220 بعد شما 512 داری میگی سرعتم رو 260! چجوری آخه؟نقل قول:
میشه لطفا به دوستتون بگید نام کاربریش رو بهم بگه تا بررسی کنم؟نقل قول:
1 مگ رو 280 و 512 رو 220 هستش
1 مگ شبها سرعتش چنده دوست عزیز ؟ بطور میانگین ... ساعات رایگاننقل قول:
ویرایش : متوجه پست قبلی نشدم
مخابرات:
الان مدتیه از ساعت حدود 1 ربع به 11 شب تا حدود 3 بامداد کیفیت پینگ به صورت خود جوش میاد پایین.
امشب دیگه داشتم کیبرد رو گاز میگرفتم که مجبور شدم زنگ بزنم پشتیبانی. بماند که 10 دقیقه تو صف بودم.
در نهایت وقتی وصل شدم و مشکلم رو گفتم، طرف گفت پینگتون چنده. گفتم 260، گفت قبلا چند بود. گفتم 120. گفت نرماله خوب دیگه بد نیست.
بد از کلی داد و بیداد که عزیزم من زنگ نزدم به شما که نظر کارشناسی در مورد خوب یا بد بودن پینگ من بدی. میخوام کیفیت پینگم ثابت باشه. همه آشناهای من تو شهرای دیگه حتی زمانی که تایم فری (ساعت 1 به بعد معمولا) شروع میشه بازم همون پینگی که تو روز دارن رو شبم دارن. حالا اونا تایم رایگان دارن. شما که دیگه رایگان صاحاب مرده رو برداشتین. دیگه چتونه. یه پینگ تضمین شده هم لیاقت ندارید بدید. پولمونو بریزیم تو کامیون بازیافت زباله بالاخره از توش یه چیز خوبی در میاد تا اینکه بدیم به شما.
یارو شروع کرد ننه من غریبم بازی در آوردن. که آره ما هم مثل شما کاربریم و از خدامونه پینگمون خوب باشه و رایگان باشه و دستور از بالا اومده و این شر و ورا..
من نمیفهمم اگه اونم کاربر سادست پس پشتیبانی کلا چیه. یه تلفن گویا بذارید دیگه.
نه پینگ خوب. سرعت تشویقی که بخوره تو سرشون همون سرعت عادی هم نوسان داره و از سرورهای مختلف سرعت ثابت نمیده. نه ساعت رایگان داره. نه تعرفش ارزونه.
عذر میخوام در کل آدم بعضی وقتا باید حرفشو بریزه بیرون وگرنه تبدیل به غمباد میشه:n37:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات گویا دانلودش را درست کرد مثله سابق شده همون230 تا ....:n13:
آره :n36:نقل قول:
عجیبه. تا گفتم سرعت تشویقی نداره اینطور شد. فکر کنم یه نفر از مقامات داره میخونه اینا رو
دیشب سرعت دانلود خوب بود!! چه وضعشه؟ مسئولین پیگیری کنن!
واسه منم همین جوریه ولی یه چند بار ریکانکت میکنم آیپی عوض میشه پینگ درست میشه، معمولا!نقل قول:
سلامنقل قول:
جدی؟تو بازه رایگان؟
دیشب عادی شده بود 230 همین رنج -- ولی به کار اینا اعتمادی نیستنقل قول:
ظاهرا آشغاله اول سرعت سرویس هارو مثه قبلا تشویقی کرد ،بدون شبانه یعنی فقط این راهیه برای اینکه مشترکه بخت برگشته سریع تر ترافیک بسوزونه و بیشترو بیشتر حجم بخره ازشون:n21:اما کور خوندن ماه دیگه سرویس ارزون تر میگیرم :n09:، برا وب گردن و گیم آنلاین همین سرعت 60 کافیه:n21: و بخاطر محدود بودن سرعت دیر تر ترافیک میسوزه
+
256 : 60
512 : 120
1024 احتمالا 170
2048 هم همون حدود 220
+
نهایت پیشرفت اینا شده بازگشت اوضاع به حالت 1 سال پیش ! که البته بدون شبانه و امکان دانلود ، سرعت 999 مگ هم قد پشکل نمی ارزه :n21:
+
سرویس 512 - رشت - مرکز 4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]