الان ایشون تو بیشتره سرورها به عنوان یک noob شناخته میشن از بس که چیت زدهنقل قول:
Printable View
الان ایشون تو بیشتره سرورها به عنوان یک noob شناخته میشن از بس که چیت زدهنقل قول:
دقیقانقل قول:
کاملا تایید میشه
اينم اخر افرادي كه چيت ميزنن انقدر گفتن من بودم اصلا" تو هيچ سايتي خودمو معرفي نميكردم
بچه ها واقعا کسی نمیتونه راهنمایی کنه منم همین مشکل رو دارم ؟نقل قول:
ویندوز رو هم 10 بار عوض کردم ولی بازم --- Injected من کار نمیکنه ؟!
با سلام
من ویندوز ویستا سرویس پک 1 دارم
هر وقت که سرویس پک 2 نصب می کنم و sxe رو اجرا می کنم با یه error مواجه می شم که می نویسه Load error , try again!
و هر کاری هم کردم مشکلم رفع نشد!!
کسی راهی سراغ نداره؟!!!
آقایون خسته نباشید...قصد اسپم دادن ندارم اما میخوام ببرمتون یه جای توپ!
خواهشا هر کس که این بازی رو انجام میده به من پ.خ بده...کار واجب با همتون دارم!
پ.خ یادتون نره
ممنون
____________نقل قول:
من برای بازی دوستانه می خوام یه نفر عرب بود تو گیمنت این رمز رو زد بارمز من برد:2:
بله !!! نه اخه داستان اينه كه من خودم ميرم مي بينم همه فقط به در و ديوار تير مي زنن !!! اون وخت هيج كس ديكه اي هم نه ! ادد من يكي كه اصلا بيخيال جيت و ميت هستم !نقل قول:
دوست عزیز اخطار شما مربوطه به وصل نشدن به سرور هست اشکالی در فایلهای بازی مانند مدل ها نیست یه ویندوز دیگه از یه جا فعلا" تهیه کن ببین درست میشه اگه نشد دیگه بازی هست که مشکل دارهنقل قول:
دوست عزیز تو سایت خود انتی چیت برو و اخرین ورِِژن فیکس رو بگیر فکر کنم مشکل ویستا رو حل کرده اما دقیقا" نمیدنم سرویس پک دو هم باشهنقل قول:
با سلام
من ویندوز ویستا سرویس پک 1 دارم
هر وقت که سرویس پک 2 نصب می کنم و sxe رو اجرا می کنم با یه error مواجه می شم که می نویسه Load error , try again!
و هر کاری هم کردم مشکلم رفع نشد!!
کسی راهی سراغ نداره؟!!!
سلام دوستان انتی چیت ورژن 8 اومده و سازگار با ویندوز 7 و سوریس پک 2 ویستا هست کافیه برید به سایت رسمی انتی چیت همین