سلام. میشه کمکم کنید.میحام یکی از سرویسها رو آنلاین بخرم.مرحله اخر ازم کد اشتراک و پسورد میخاد.کد رو دارم مرحله قبل داد ولی پسورد چی باید بزنم?مرسیی
Printable View
سلام. میشه کمکم کنید.میحام یکی از سرویسها رو آنلاین بخرم.مرحله اخر ازم کد اشتراک و پسورد میخاد.کد رو دارم مرحله قبل داد ولی پسورد چی باید بزنم?مرسیی
فکر کنم 5 شماره اخر خطتوننقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
زدم اینم نشد
خود شماره تلفنتون بدون کد شهر بزنیدنقل قول:
کی گفته پینگ مخابرات بهتره بازم استان به استان و شهر به شهر و حتی مرکز به مرکز این موضوع فرق میکنه الان من پینگم به 4.2.2.4 125 تا قبل از این مخابرات داشتم با مخابرات پینگم به همین سرور 160 بود و اصلا ثابت نبود مثلا تا ساعت ده روی 130 بود تا دوازده روی 150 بود همینطور که یوزر اضافه میشد پینگ هم بدتر میشد و انقدر تایم اوت میگرفت که سایت هارو به سختی باز میکرد.نقل قول:
حرفای این دوستمون تایید میشه به شخصه واسه من دو حالت داره یا سرعت روی 70kb یا 1.8mb حد وسط هم نداره در روز حدود 6 ساعت سرعت روی 70kb اونم درست وقتی که ادم میاد پشت سیستم.:n27::n27:نقل قول:
دوستان من ارت چهار هستم
سه روز پیش صب زدم ۵ گیگ دانلود کردم بعد از چند ساعت انتظار حالا بعد از اون دانلود پنج گیگی سرعت دانلودم از ۶۰ بالاتر نمیره
یعنی ما نامحدود ها پنج گیگ بعد از مدت ها نمیتونیم در یک روز دانلود کنیم؟!!
الان چاره مشکل چیه دوستان چجوری باید درسش کرد
خودش درست میشه یا باید کاری کرد
این بسته های خرید حجمش واقعا به صرفه است الان 100 گیگو خریدم 72 تومن
مشکلش ایته همیشه اینجور بسته هارو نمیذاره:n27:نقل قول:
والا ما که برا 1 سالمون حجم خریدیم فکر کنم توی مناسبتها جشنواره دوباره فعال شهنقل قول: