درود
دوستان بنده قصد خرید یه هدفون دالبی دارم
تا 150 تومان چه مدلهایی پیشنهاد میدین که در ایران یافت بشه ؟
برای فیلم و موزیک و بازی
کسی قیمت این مدل های زیر رو داره و اینکه یافت میشن ؟
Razer Tiamat و Logitech G35
Printable View
درود
دوستان بنده قصد خرید یه هدفون دالبی دارم
تا 150 تومان چه مدلهایی پیشنهاد میدین که در ایران یافت بشه ؟
برای فیلم و موزیک و بازی
کسی قیمت این مدل های زیر رو داره و اینکه یافت میشن ؟
Razer Tiamat و Logitech G35
دوستان خواهش میکنم یا پاسخ بدید و یا منو راهنمایی کنین سوالمو جای مناسب مطرح کنمنقل قول:
درود بر شمانقل قول:
کابل افزایش دهنده با طول کوتاه تاثیر چندانی بر کیفیت صدا نداره و تقریبآ اولین مورد اشکال بر کیفیت صدا نیست بلکه بر حجم یا توان صدا هست پس اگر سورس پلیر شما توان کافی داشته باشه نگران این مورد خاص نباشید و در درجه دوم معمولآ برای هدفونهای گرانقیمت و بیش از 500 تومن تاثیر در کیفیت داره و از فرکانسهای بالا این تاثیر شروع می شه تا به فرکانسهای High-mid یعنی به طور ساده تر کمی جزییات از فرکانسهای بالا از دست می ره البته تفاوتش منوط به دقت و تجربه حس شنوایی شما و همچنین کیفیت صدای هدفون شما داره
به هر حال برای هدفونهای زیر 500 تومن اگر تاثیر اون رو به عدد مثال بزنیم می شه از 100 چیزی حدود 80 ولی بستگی به طول کابل و جنس یا کیفیت مس بکار رفته در کابل که بعید میدونم برای یک کاربر آماتور تعیین و مقایسه اونها کار ساده ای باشه هر چند که شرکتها هیچ تمایلی به ارائه این مشخصات از کابل ندارند
پیشنهاد می کنم به جای کابل خیلی ارزان قیمت یه سری به فروشگاههای حرفه ای تجهیزات صوتی بزنید و از اونجا کابل مورد نیاز خودتون رو تهیه کنید زیاد به فکر ظاهرش نباشید چون ممکنه خیلی خیلی بی کیفیت و زمخت به نظر برسند ولی هر کابل بد شکلی بهتر نیست
و پیشنهاد دوم از کوتاه ترین کابل ممکن استفاده کنید چون :
1. طول زیاد کابل باعث افت کیفیت بیشتر می شه
2. نگهداری مشکلتر میشه
3. احتمال له شدن و گیر کردن به اشیاء با لبه های تیز زیاد میشه
4. باعث سنگینی هدفون میشه و لطفآ نگید جمعش می کنم و سبک میشه چون محاله و تاثیر خودش رو میزاره
5. فشار خیلی زیادی به جک پلیر وارد میکنه
6. احتمال اینکه اون یک متر اضافه بکار شما بیاد باور کنید کمه چون اگه جای دورتری هدفون مورد نیاز شما بود می شه خودتون رو نزدیک کنید یعنی سعی کنید نزدیک ترین جا رو برای استفاده محیا کنید کاری نداره اون یکی مبل رو کمی کج کنید و دکور رو تغییر بدید البته برای تنوع نه یک متر کم کردن کابل
7. کابلهای بلند زودتر خراب میشن می خاید باور کنید می خاید نه ، امتحان کنید ، چون دلایلش زیاده خودتون امتحان کنید تا سر فرصت جزییات رو اضافه کنم
8. . . .
در آخر اگه به نظرتون رسید که این حرفها به درد بخور نیست تشریف ببرید همون فروشگاه لوازم صوتی حرفه ای و یک قرقره بزرگ 50 متری کابل افزاینده بگیرید تا دیگه هیج جای منزل شما بدون هدفون نباشید و بی خیال همه چیز
و تا فراموش نشده:
هدفون مناسب برای LED با 21 اینچ و 40 اینچ و 42 اینچ و 55 اینچ و . . . با یک LCD هر اینچی و با یک CRT با هر اینچی و یا پروجیکشن با اینچ بالا و پروژکتور با نهایت اینچ ، هیچ تفاوتی با هم ندارند بلکه تفاوت اینه که اون هدفون مناسب، توان خروجی TV شما باشه و این شما هستید که باید رجوع کنید به کتابچه راهنمای دستگاهتون و صفحات آخر دنبال میزان توان خروجی صدای دستگاه باشید و حالا تصمیم گرفته بشه که با این توان چه هدفونهایی بیشترین راندمان و کیفیت صدا رو دارند + در نظر گرفتن خواستهای همه جانبه شما برای یک هدفون نهایتآ 70 تومنی
این هم یه پست جدی و شوخی و . . . از من کم سواد
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:55 AM ----------
دوست عزیز یه سری بزنید به تاپیک همسایه تا که حداقل با این اسامی نه چندان زیاد آشنا بشید تا اینکه بهتر سوال کنید و بهتر و سریعتر جواب دریافت کنیدنقل قول:
شما هم موفق باشید.
سلام دوستان میخوام داستانی رو که امروز برام پیش اومد براتون تعریف کنم .
از دیجی کالا دو تا ارفون ep-830 کریتیو سفارش دادم . و البته با گارانتی آواژنگ . هرکدوم به قیمت 34 هزار تومن .
وقتی خواستم از نماینده دیجی کالا این دو تا ارفون رو تحویل بگیرم ( حضوری رفته بودم پیش نماینده ـش که تحویل بگیرم ) دیدم بر خلاف اون چیزی که انتظار داشتم ارفون ها در جعبه ی مقوایی سفید رنگی قرار دارند ! که پلمب هم نیست ! و فقط روش یه برچست گارانتی آواژنگ خورده ...
خُب تا اینجای کار من که هنوز به آواژنگ و اعتبارش اعتماد داشتم گفتم هرچی هست اورجیناله و پک و اینها مهم نیست ولی !
وقتی ارفون ها رو آوردم خونه و کیفیت صداشون رو چک کردم دیدم حتی از ارفون 7 هزار تومنی منم کیفیتشون پایینتره به حدی که ارفون 7 تومنی من 2 برابر بلندی و کیفیت صدا داره نسبت به این مدلی که من از آواژنگ خریدم .
بعد رفتم تو سایت هایی که در مورد فیک بودن ارفون ها بحث می کُنند ! ( البته از قبل با این سایت ها آشنایی داشتم و از همون لحظه که ارفون رو از جعبه مقواییش در آوردم و نشان ZEN رو به جای Creative روی گوشی هاش دیدم شکی برام باقی نموند که این ارفون ها فیک هستند و آواژنگ در این امر دخیله ! )
خلاصه زنگ زدم به آواژنگ و گفتم که ارفون هاتون فیکه ! گفتن فیک نیست ! گفتم هست ! گفت نیست چجوری میتونی ثابت کُنی که فیکه ! گفتم من تو کار ارفون هستم و به راحتی میتونم تشخیص بدم که فیک چی هست . گفت که نه فیک نیست و از این حرفا که آخر سر من بهش گفتم چرا این ارفون تو پک اصلی کمپانی سازنده نبوده و شما اون رو تو جعبه ی مقوایی دادین بیرون ؟ گفت اونایی که پک دارند پنجاه هزار تومن هستند نه 34 هزار تومن ! - یعنی با زبون بی زبونی و تلویحاً گفت که اونایی که تو پک اصلی هستند و پنجاه هزار تومن هستند ارجینال هستند نه اینایی که تو جعبه سفید مقوایی و توسط آواژنگ گارانتی شده اند ! - خُلاصه به هیچ صراتی مستقیم نشدن که ارفون ها رو پس بگیرن و باز دم دیجی کالا گرم که پس گرفت و پولمو بهم داد و عذر خواهی هم کرد . ولی مقصر اینجا دیجی کالا نیست چونکه قطعات جانبی رو شرکت هایی مثل آواژنگ گارانتی می کنند که گند زدن به هرچی گارانتی . اینا دیدن گنده شدن و مردم به اسم آواژنگ اعتماد دارند زده اند تو کار وارد کردن اجناس تقلبی ، مردم هم که گول اسم آواژنگ رو میخورن و میرن جنس های تقلبی آواژنگ ( حداقل در مورد این مدل ارفون ها ) رو با اعتماد کامل میخرند و خبر ندارند که این دزد ها اجناس بنجل بهشون انداختن .
خلاصه دوستان هوشیار باشید و مدل ارفون ep-830 کریتیو با گارانتی آواژنگ رو به هیچ وجه خریداری نکنید . بدرود
اتفاقا سر زدم ولی خوب تعریفا بهم نزدیکه دیگهنقل قول:
مثلا من الان هندزفری میخوام،میشه گفت این هندزفری که خودش یه نوع هدفونه،اشتباه میکنم؟
سوالم که فک میکنم واضح هس!یکمم تازه کارم،شما اساتید خودتون به بزرگواریتون ببخشید دیگه،یواش یواش اصلاحات دستم میاد
بازم اگه بد پرسیدم،بگین نوع پرسیدنمو عوض کنم
اصلا بذارید از اول سوالمو طرح کنم
والا من یه هندزفری میخوام که بتونم از طریق گوشی با کیفیت بالا موزیک گوش بدم
تا سقف 200 هزارتومن و حتی تا 50 60 تومنم بالاتر مشکلی نداره،فقط میخوام کیفیت بالایی داشته باشه و بتونم از گوش دادن به موزیک لذت ببرم و امکان انجام مکالمات تلفنی هم داشته باشه
از اینا باشه که پشت گردن فیکس میشه و مدل بلوتوثیش
باتشکر
بهترین مدل و برند؟
خوبه اینجوری؟
حق با شماستنقل قول:
درسته هندزفری در اصل هدفونی هست که امکان مکالمه یا همون میکروفون بهش اضافه شده
سوالتون واضح بود ولی دوست داشتم بیشتر با اصطلاحات آشنا بشید تا حداقل برای دفعات بعد راحت تر بتونید سوال بپرسید و بهتر جواب بگیرید و هدف راهنمایی اصولی بود نه اینکه بگیم فلان مدل خوبه و خلاص تا دفعه بعد هم باز بیاید اینجا و دوباره سوال جدید و دوباره . . .
در حالیکه با یاد گرفتن اون مطالب این شما هستید که سوای پیشنهاد خوب به خودتون می تونستید جواب دیگران رو بدید البته اگر علاقه مند باشید
پیشنهاد میکنم به این دو مدل یه نگاهی بکنید:
Nokia BH503
Nokia BH505
هر چند که ممکنه با بودجه شما اختلاف داشته باشند ولی مدل نزدیک تری به بودجه شما متاسفانه سراغ ندارم
شما هم موفق باشید.
منم یه هد فون میخوام خدا باشه ... منم کمک میکنید اینا مد نظرم هست خوبه ایا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
كدوم مدل؟با چه بودجه اي؟و براي چه سبكي مي خواين استفاده كنين؟
همه هدفون هاي shure مولتي درايو و صداي خيلي خوبي دارن فقط بستگي داره چقدر بخواين هزينه كنين.البته داخل ايران هم موجود نيست فعلا فقط مدل se425 البته كاركردش رو شركت گسترش نوت بوك اگر اشتباه نكنم داشتن شايدم الان مجددا وارد كرده باشن.ميتونين استعلام كنين .
دقیقا حق با شماستنقل قول:
خیلی ممنونم که انقد به فکربچه های پی سی ورلد هستین و یجورایی ماهی گیری میخواین یادشون بدید
اتفاقا منم سعی میکنم نیازم به هر قطعه ای باشه،درمورد تکنولوژی اون قطعه هم اطلاعاتیو کسب کنم که شما به جا فرمودین
مرسی دوست عزیزنقل قول:
اتفاقا bh503 رو دیده بودم و از استایلش خوشم اومده بود
با سامسونگ مشکلی پیدا نمیکنه؟
میشه نقطه ضعفاشو و بعد تواناییاشو بفرمایید؟
بیشتر از این خوشم میاد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و نظزم هم اینه مشکلی تو وارد کردنش نیست اشنا دارم میتونه مستقیم از اونور برام بفرسته اصلا
سبک هم فاطی پاتی از جاز و رپ و راک و پات گرفته تا کلاسیک گوش میکنم پلیر من کاون x7-ipod toch 4g 64 gig
sony sery b -و یه هندز فری بلوتوس جبرا بی تی 3030 دارم یه چیز میخوام دیگه بترکونه برام
یه خواهش دیگه یه هدفون خوب هم اگه میشه معرفی کنید پش گوشی باشه گیره داشته باشه الان یه دونه کریتیو دارم خوبه ولی سیمش کشیده شده امروز فرداس خراب شه