ممنوننقل قول:
اینجوری که سرچ زدیم اینو و اونور همه از سما تعریف کردن و مشکلی نداره از نظر پخش مدیا
هنوز این مدل تو بازار پیدا میشه !!! :n13:
از نظر پخش دیجیتال که ضعف نداره ؟؟
Printable View
ممنوننقل قول:
اینجوری که سرچ زدیم اینو و اونور همه از سما تعریف کردن و مشکلی نداره از نظر پخش مدیا
هنوز این مدل تو بازار پیدا میشه !!! :n13:
از نظر پخش دیجیتال که ضعف نداره ؟؟
من دارمشنقل قول:
گزینه خوبی هست.
نقاط ضعف:
1- صدای گیرنده به دلیل استفاده از چیپ audio کم کیفیت، کمی پائینه و باید صدای تی وی رو زیاد کنید
2- کمی کنتراست تصویر پائینه(فقط یک کم) که اگه وسواسی نباشید مهم نیست.
3- اگه فلش و یا هاردتون زیاد جریان بکشه امکان داره(خیلی کم) هنگ پیش بیاد.
هارد قرار نیست وصل بشه نهایتش فلش 32 گیگه :n02:نقل قول:
فقط اگه ممکن یه قیمت هم بدید ممنون میشم
اگه سایتی واسه فروش آنلاین هم سراغ دارید تو پروفایلم لینک بدید مرسی دوست عزیز :n18::n12:
لينك سايت اصلي براي سما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام به همه...
؟؟؟ تماشا كردن فيلم با كيفيت بالا از طريق USB به دستگاه فشار وارد نميكنه؟؟؟ و آيا مشكلاتي داره ؟؟؟
من مكسيدر MX-1 New دارم.
نه بابا راحت باشنقل قول:
اگه برد درست طراحی شده باشه و گرماش خوب کشیده بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد
با سلام و ادب
من یه گیرنده ی دیجیتال برای مادربزرگم میخوام بخرم
تا جایی که من دیدم ، اکثر گیرنده ها کاربریشون مشابه همدیگه ست ؛ آیا گیرنده ای داریم که کارکردن باهاش برای مادربزرگها یه مقداری ساده تر باشه؟
من هیچ امکانات دیگه ای نمیخوام ، فقط کارکردن باهاش ساده باشه و تصویر رو درست پخش کنه! قیمتش هم چندان مهم نیست.
اکثر گیرنده های موجود در بازار، برای ایشون مناسب هستند.
مشکل رایج افراد سالخورده با گیرنده های جانبی تی وی، کار کردن با 2 ریموت کنترل هست. متأسفانه دستگاهی رو نمی شناسم که از HDMI-CEC ساپورت کنه و در این صورت نیازی به دو ریموت نباشه
به نظر من یکی از این ایکس ویژن ها یا دنای رو بگیرید.
سلام دوسته عزیز :نقل قول:
بنده قصد خرید این مدل رو دارم .. و با توجه به اینکه در برخی از گیرنده های دیجیتال خودم تجربه کردم و دیدم که بعد یه مدت قاط میزنه و ترتیب کانالهای به هم میخوره و قاطی پاطی میشه .. میخوام بدونم آیا دستگاه مکسیدر نیز شامل چنین موارد است و یا اینکه از این جریان مستثنا میباشد ؟؟؟؟؟؟ .. ممنون میشم راهنمایی فرمایید .. چون برای مادربزرگم میخوام اینو بگیرم :n16:
سلام دوستان.
من میخوام یه مبدل دیجیتال بگیرم. که هم پلیرش خوب باشه هم گیرندگیش.
sama at-200
novatron NTR83
hi-vision 2615A
مد نظرم هست نمیدونم کدوم رو بگیرم.
agreat s150
هم هست . که اطلاعات زیادی ازش ندارم. و نمیدونم گیرنده ی دیجیتال هم هست یا نه. اگه کسی اطلاعی داره . ما را هم مطلع کنه که خیلی ازش ممنونم.
میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم که کدوم یکی از این دستگاه هارو بگیرم.
و اگه دستگاه بهتری رو میشناسید معرفی کنید ممنون میشم.
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.:n01: