دوستان نظرتون در مورد مدل پلاسمای دو بعدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه؟تولید چه سالیه؟ و از قیمتش خبر دارید؟
دوستانی که سه بعدی گرفتند به نظرشون ارزش هزینه بیشتر رو داشته؟
Printable View
دوستان نظرتون در مورد مدل پلاسمای دو بعدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه؟تولید چه سالیه؟ و از قیمتش خبر دارید؟
دوستانی که سه بعدی گرفتند به نظرشون ارزش هزینه بیشتر رو داشته؟
از دوستان کسی هست بدونه چرا تلویزیون پاناسونیک مدل TH-L32E30R Viera زیرنویس فیلمهای خارجی رو پخش نمیکنه ؟ من چند نوع فرمت رو مثل SRT.SUB.iDX امتحان کردم ولی باز فیلمها را بدون زیرنویس نشان میدهد آیا مشکل از فرمت زیرنوس است ؟ دفترچه راهنمای تلویزیون رو که نگاه کردم اشاره کوچکی به پشتیبانی از زیر نویس را کرده بود ولی چه نوع و چه فرمتی رو ننوشته بود دوستان اگه اطلاع دارند راهنمایی کنند.
تلویزیون VT30 بنده هم که شاخ پاناسونیک ها بوده زیر نویس نشون نمیده. اصلاً هم برام مهم نیست. چون من برای کیفیت تصویرش خریدمش نه زیرنویس.نقل قول:
اونها که زیرنویس نشون میدن سامسونگ و ال جی هستن.
1. یک پلاسما معمولی مدل 2011نقل قول:
2. قیمت ندارم
3. مدلهای سه بعدی مزیتشون فقط سه بعدی بودن که نیست. توی دوبعدی هم تصویرشون فرق داره. این نئوپلاسماها کنتراست خیلی بهتر و مصرف برق کمتری دارند.
اون زمان که ما گرفتیم دلار 1050 تومن بود و مدلهای High End نئوپلاسمای پاناسونیک واقعاً می ارزید.
الآن با دلار 3500 تومن توانایی خرید آشغال ترین مدلها هم برای مردم مشکل شده و خرید هیچ مدلی نمی ارزه.
سلام دوستان
نظرتون راجب x50 چيه؟
حدوداً ٣.٥ قيمتشه
از v20 بهتره؟
ارزش داره بگيرمش؟
مدل های جدید پاناسونیک هنوز نیومده ایران؟
چه گرون!نقل قول:
اصلاً ارزش این قیمت رو نداره.
V20 خیلی سرتر از اینه.
خیر. شاید دیگه اصلاً وارد نشه.نقل قول:
اکثر اجناس خارجی توقف واردات داشتن.
لوازم خانگی و صوتی و تصویری چون جزء اولویتهای 9 و 10 هستند ارز مبادلاتی نمی گیرند و قیمت دلار وارداتیشون 3500 هست. بنابراین وارداتش نمی ارزه.
سیاست دولت هم اینه که با افزایش قیمت دلار، اقتصاد مقاومتی رو به زور اجرا کنه تا مردم به اصطلاح آقایون اجناس لوکس خارجی نخرن.
بابا دمشون گرم.
یه مدت بود با خودم میگفتم اینا میخوان یه کاری کنند که مردم به دلار 2 تومنی راضی بشن! حتی فکرش رو نمیکردم روزی برسه خودم آرزوی دلار 2 تومنی رو بکنم!
امروز قیمت کردم سایز 50
VT30=6
ST30=5150