sweet mother of socksنقل قول:
این تست با وی پی انه؟؟
از کجا گرفتی؟
لینک سایتش رو برام پ.خ میکنی لطفا
ممنون:11:
Printable View
sweet mother of socksنقل قول:
این تست با وی پی انه؟؟
از کجا گرفتی؟
لینک سایتش رو برام پ.خ میکنی لطفا
ممنون:11:
یکی از ضعف های اوایمکس کنترل پنل قسمت کنترل حساب اینترنتی هست خیلی گیج کنندس
من میخوام مثلا بدونم تا الان چند مگ دانلود و یا چند مگ آپلود داشتم واقعا نمیتونم متوجه بشم!!!
تو قسمت جزئیات تماس که کلیک میکنیم و تاریخ شروع و پایان رو میزنیم یه جدول بزرگ میاد که اصلا معلوم نیست چی به چی هست؟!!!
من قبلا شاتل داشتم کیفیتش پایین بود ولی خدایی کنترل پنل خیلی خوبی داشت و کاملا واضح بود و راحت میشد ازش سردر آورد!
در یک کلام کلی ایا وایمکس خوبه بگیرم ؟؟میصرفه ؟بهتر از خطوط adsl هست ؟ کیفیت و سرعتش چطور؟؟؟لطفا همه ی سوالا رو جواب بدین.....:31:
فقط مجموع مصرف رو بهتون نشون میده و دانلود و آپلود رو جداگانه بهتون نشون نمیده
حالا بذار یکم بگذره تا با این سیستم فوق پیشرفته بیشتر آشنا بشی
معلوم نیست چی به چیه
فکر کنم دیجیتال نیست و یه سری اپراتور با دست عددها رو وارد میکنن:31:
من همین جوری پول میاد تو حسابم و میره
یه بار7000 تومن ریختم به حساب بعد یه بسته افزایشی گرفتم وقتی فعال شد 6500 تو حسابم مونده بود
یه سری هم برای یه نفر ثبت نام کردم و 56000 تومن شده بود که ریختم به حساب وقتی اومدن برای نصب و فعال شد هم کمتر از 1000 تومن تو حساب بود ولی چند روز بعد 50 هزار تومن به حساب اضافه شده بود و هرچی چک کردم معلوم نبود از کجا اومده:27: منم بیخیال شدم و پیش رو نگرفتم
البته من تا حالا فقط خوش شانس بودم و به حسابم اضافه شده امیدوارم برای کسی برعکس این پیش نیاد:46:
بستگی به منطقه شما دارهنقل قول:
ببینید شرکت های اطرافتون ADSL رو با چه قیمت و کیفیتی ارایه میدن
مثلا من فقط میتونم از مخابرات اهواز یا ایرانسل بگیرم ولی مخابرات اینجا پینگش از ایرانسل بیشتره و قیمتش هم گرونتره و پشتیبانی هم که تقریبا نداره
الان از وایمکس راضیم
مخصوصا اگه میخواید سرویس نامحدود بگیرید وایمکس بهتره(از نظر قیمت)
ولی اگه برای بازی آنلاین میخواین و جابجای هم ندارین اولویت با ADSL هست اگه کیفتش پایین نباشه
من هم اول ای دی اس ال داشتم اما وقتی دیدم که قیمت ایرانسل کمتر و از اون مهمتر میتونم در جاهای دیگری که ایرانسل آنتن میده استفاده کنم سریعا رفتم ایرانسل گرفتم. تا الان هم به چندین نفر توی محله مون دادم و اون ها هم استفاده کردن که خوششون اومد و رفتن ایرانسل گرفتن. از طرفی چندین بار هم بیرون از محله مون استفاده کردم یعنی در یک جای دیگه تهران و یک بی تی اس دیگه و چون خونه اون ها به نسبت خونه ما موقعیتش نسبت به آنتن خیلی بهتر بود آنتن خیلی قوی میداد. خلاصه کنم اول ببین که قیمتش به نسبت ای دی اس ال چطوره اگه نیاز داری که جای دیگه هم استفاده کنی پس وایمکس بگیر اگر نه( تکرار میکنم) اگر میبینی قیمت و کیفیت ای دی اس ال بهتره همون ای دی اس ال داشته باش. البته ناگفته نذارم که حدود دو الی سه هفته است که کیفیت ایرانسل خیلی خوب شده. یا حق
دوستان این مودم Bm632w کلید پاور نداره؟؟؟ وقتی سیستم خاموش میکنم مودم رو چطوری باید خاموش کنم؟؟؟
باید مودم رو از برق بکشید چون کلید power نداره.نقل قول:
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد اگر مودم روشن بمونه.
دوست عزیز مودم رو هر 24 ساعت یک ریست بکن..... من گاهی اوقات میبینم بعد یک روز کامل روشن بودن پینگ یک خرده میره بالا و دانلود شروع میکنه به نوسان داشتن. سریع مودم رو یک ریست میکنم درست میشه !
مبارک باشهنقل قول:
چیز پی ان s-o-c-k-s اگه خواستی در خدمتم از سرور سوئیسنقل قول:
به بچه های پی سی ورلد تخفیف داده میشه
هر کی خواست پ.خ بده
100% بهترهنقل قول:
adsl روز بهت سرعت بالا میده که ترافیکت زود تموم شه برعکس شبانش سرعت 2kb میکنه یه جورایی زیر dialup حساب میشه:31:
ولی ایرانسل واسه ی من همیشه ثابت بوده سرعتش
نهایت 3و4kb پایین تر یا بالاتر بوده
اینم تست اسپید دوستم adsl ترافیک رایگان شبانشه از شاتل شیراز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودمهای USB تو محدوده پوش زرد رنگ جواب میده؟
خونه ما تو منطقه زرد رنگ هست و میخوام این سرویس رو بگیرم مطمئن نیستم جواب بده.ولی میدونم تو محدوده ما چند نفر وایمکس دارند چون بعضی وقتها که وایرلس رو سرچ میکنم چند تا مودم وایمکس ایرانسل پیدا میکنه و وقتی بهشون وصل میشم و میخوام سایت بازکنم به صفحه لاگین وایمکس ایرانسل میره.راستی اصلا مودمهای Wifi چقدر برد دارند؟
مودم USB واسه این میخوام که قابلیت جابجایی داره.روزها با خودم به محل کار ببرم و شبها تو خونه استفاده کنم.
همچنین برای سرعت 512 کپی جواز کسب کافیه با حتما باید درخواست نوشت؟