نقل قول:
این وبلاگ یه رتبه برتریه (2رقمی سال 88) یه پست ویژه راجبه زیست گذاشته میتونی توی قسمت نظرات هم سوال ازش بپرسی آدم با معرفتی (محمد بهادری)
[HTML]http://www.mjbkonkoor.blogfa.com/cat-4.aspx[/HTML]
Printable View
نقل قول:
این وبلاگ یه رتبه برتریه (2رقمی سال 88) یه پست ویژه راجبه زیست گذاشته میتونی توی قسمت نظرات هم سوال ازش بپرسی آدم با معرفتی (محمد بهادری)
[HTML]http://www.mjbkonkoor.blogfa.com/cat-4.aspx[/HTML]
اولا که تستی با تشریحی کلا متفاوته خیلی ها بودن که ریاضی تستی نسبت به تشریحی ضعیف بودن اما مشکلی نیست، بعد از خوندن درس بطور تشریحی ، راه پیشرفت توی ریاضی تحلیلی زدن ِ تست ها بطور آهسته و کم کمه. به مرور طوری پیشرفت رخ میده که خود آدم متوجه نمیشه، به تدریج و نامحسوس. به نظر من حتی اگه کتاب عوضم شده باشه، یادگیری ِ دقیق و تست تحلیلی خیلی کمک می کنه.نقل قول:
چرا تصور می کنین رتبه های برتر کنکور فضانورد یا یک همچین چیزی بودن؟!
زیست هم باید خواند، با تمرکز روی فقط کتاب و مفهومی. وقتی زیست رو می خونی و احساس خوشایندی به آدم دست میده که یادگرفتی، بعد 2 روز بعد متوجه میشی که چیزی یادت نیست. پس مرحله ی بعدی بعد از گرفتن مفهوم و درک اون، به خاطر سپردنه و راه این هم خوندن های چند باره هست. زیست درکی ـ حفظیه و راهی که می دونم همین هست.
بچه ها شما چطوری هندسه پایه میخونین
مخصوصا هندسه اول
من اصلا نمی تونم تست بزنم
سلام یه سوال دارم از بچه هایی که اولین ساله کنکورشونه دارم
من بودجه بندی ادبیات 3 این آزمون قلم چی رو دیدم زده درس 6-8 بااینکه نگاه کردم درس8 شما درس 9 ماست
حالا اگه میشه بگین کدوم یکی از درس های زیر تو کتاب شما نیست و حذف شده؟
درس 6- قاضی بست
درس 7- بیهقی و هنر نویسندگی او
درس 8- داستان داستان ها
درس 9- خون خورشید- بانگ جرس
درس داستان داستان ها رو نداریم...نقل قول:
درس 8 طبق کتاب ادبیات چاپ 87 اسمش«خون خورشید» نوشته پرویز خرسند
یعنی اینکه تو این آزمون کانون این درس ها میاد:
6-قاضی بست
7-بیهقی و هنر نویسندگی او
8-خون خورشید:11:
حیف شد واقعا درس قشنگی بودنقل قول:
سلام.
حتماً اطلاع داريد که توی تعطيلات عيد گروه های مختلف با دبير های تاپ هر شهر اوردو های درسی برای جمع بندی دروس کنکور ميزارن.
ميخواستم ببينم کسی اطلاعاتی از همچين گروه هايی توی مشهد و تهران داره ؟ که در اختيار من و بقيه دوستان بزاره که استفاده کنيم
درضمن ممنون ميشم دبير های تاپ تهران رو بهم معرفی کنيد .
( من خودم مشهدم :11: )
نقل قول:
سلام.منم این اولین پستم اینجا هست:31:...
زود که نیست اگه از حالا شروع کنیم خیلی بهتر نتیجه میگیری .من پارسال کنکور دادم و پزشکی قبول شدم و خیلی سخت بود چون از پیش شروع کردم به درس خوندن ...اگه حالا شروع کنی زودتر با تست اشنا می شی و زودتر مسلط میشی.
من ریاضی جدید رو ندیدم ولی اگه زیاد نسبت به کتاب ما تغییر نکرده باشه ...اندیشه سازان خوب بود وبهتر از اون گاج سفید بود..
ببین تست های هندسه پایه همش به هم مرتبط هست. جزوه ای که بهتون دادن رو خوب مسلط شو ، فقط روابط رو ، بعد بدون تست زدن قول میدم 70 80 % بزنی ، بشرطی که جزوتو کاملا مسلط بشینقل قول:
اره..اين بچه ها همشون تو فيسبوك هم هستن و انصافا بچه هاي باحالي هم هستن...:31::27:نقل قول: