داداش من پورت یاهو مسنجر رو قطع کردند
تا حالا نفهمیدی!!!!
یه سرچ می زدی هزار تا بود
!!!!!
جل الخالق!!!!!
Printable View
داداش من پورت یاهو مسنجر رو قطع کردند
تا حالا نفهمیدی!!!!
یه سرچ می زدی هزار تا بود
!!!!!
جل الخالق!!!!!
نقل قول:
از این روش استفاده کنید تا یاهو بالا بیاد
برای بالاآوردن یاهو مسنجر ورژن 9.0.0.2162 رو نصب کنید و بعد از منوی messenger performance رو بزن و بعد بخش connection گزینه connection via proxy رو بزنید و تیک زیرش رو هم بزنید و به راحتی با مسنجر بیاین بالا
دارم استفاده میکنم و بدون دردسر میاد بالا و خیلی ها هم بشون این روش رو گفتم بدون هیچ مشکلی دارن استفاده میکنند و فقط مشکلی که داره اینه که نمیشه Voice داد و وب کم بدیم و بگیریم
برای اونایی که ورژن پایین تر دارن از منوی منوی messenger performance گزینه ی firewall with no prox رو بزنند
بلاخره یاهو مسنجر رو باز کردن و الآن به راحتی میشه واردش شد
ببخشید چطوری میشه فهمید که دوستم منو ایگنور کرده یا نه ؟
میدونم قبلا هم پرسیده شده ، ببخشید
سلام.من یاهو مسنجر 9 دارشتم ولی بعد از مدتی اجرا نشد.وقتی هم میخوام حذفش کنم uninstaller قفل میشه.مشکل چیه؟
با یک آی دی دیگه بهش بیاین بالا ادش کنید ببینید قبول میکنه یا نهنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه قبول کرد و یا درخواس رو رد کرد خوب Ignore شدید ولی اگه خبری نشد بدونید آنلاین نمیشه و شما ignore نشدید
راه دیگه ای نداره
نقل قول:
اینجور مشکات از یتم عامل ویندوز ستش بیشتر
شما نرم افزارهای Unilstaler رو مثل Tune Up Utility رو نصب کنید و از اون طریق اقدام به اک کردن اون کنید
دوستان من نمیتونم عکس بگیرم از کسی
حتی شیر هم که میکنن برفکی میمونه دلیلشو کسی میدونه؟
جدیدترین ورژن رو هم دارم
یاهو با مشکلاتش باقیست :27:نقل قول:
شاید مشکل از سرعت هست.
نسخه ی یاهو رو هم عوض کن ببین چی میشه.
یاهو بالا میاد الان ولی هنوز Voice نمیشه زد(تا دیروز که من تست کردم)نقل قول:
در مورد شیر شدن عکس هم نمیشه گفت مشکل فقط از سمت شماست میتونه از طرف مقابل هم باشه که داره عکس رو شیر میکنه, اغلب ناهماهنگی ها و ایراد های خود نرم افزار باعث بروز چنین مشکلاتی میشه