در مرود این دو اتفاق کسی میتونه بهم توضیح بده ؟
Printable View
در مرود این دو اتفاق کسی میتونه بهم توضیح بده ؟
محمدرضا خاننقل قول:
من فکر کنم شما توضیحات این دو فایل رو برعکس نوشتی ! :20:
من جفتش رو دانلود کردم
فایل اولی 16 مگ بود که بعد از اینکه از حال زیپ خارجش کردم شد 32 مگ و داخلش فایلی بود به اسم "Retail Patch" که داخل اون هم دو فایل به اسامی Game و GameData وجود داشت
فایل دوم هم حجمش 300 کیلوبایت بود که بعد از اینکه از زیپ خارجش کردم شد در حدود 2 مگابایت و داخلش فایلی بود به اسم "Patch fix" که توی اون هم دو تا فایل به اسامی "HelpPages" و bin وجود داشت
حالا اگه بخوایم مرحله سوم که دستکاری رجیستری ویندوز هست رو فاکتور بگیرم ، مرحله 1 و 2 رو میشه یک بار دیگه توضیح بدی :11:
اون یعنی یکی براتون توی شهر حرف درست کرده و آبروتون رو برده. برای اینکه درست بشه باید برید دادگاه ازش شکایت کنید. اگر توی دادگاه برنده بشید اون پاک میشه.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز یک راه حل می گم بهت برو حالشو ببر:27:
موقعی که وارد بازی شدی قبل از این که وارد سیوت بشی بزن testingcheatsenabled true بعد وارد سیوت شو
بعد Ctrl رو بگیر و روی این دوتا icon کلیک کن :27: بعدش برو حال کن
دادگاه هم لازم نیست
Bye:46:
داداش من که گفتمنقل قول:
فایل Game DATA اصلا نمی خواد کپی کنی
برو تو فایل game اون 13 تا فایل داخل bin رو کپی کن توی پوشه bin بازیت همون جا که luncher و crack بازیت اون جاست
بعد helpPages و bin هم کپی کن همون جا
start را باز کنید و در run بنویسید regedit و اینتر کنید و بعد داخل پوشه ی HKEY_LOCAL_MACHINE شوید و بعد داخل پوشه ی SOFTWARE شوید و بعد وارد پوشه ی Sims شوید و بعد وارد پوشه ی The Sims 3 شوید حالا برای این که هنگ نکنید ادرس کامل را می زارم :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
حالا که وارد The Sims 3 شده اید روی SKU کلیک کنید و عدد 7 را به 2 تغییر دهید
خوب حالا ورژن شما شده 1.0.631.00002
اگه DVD پک های سیمز رو دارید نصب کن بازی کن اگه هم نداری اینو دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن 1.0.631.00002 رو به 1.6.6.002002 اپدیت می کنه 116.2 مگابایته
کد:
http://www.gamefront.com/files/14944677/Sims3_1.6.6.002002_from_1.0.631.00002.zip
حالا هم این یکی رو دانلود کنید
21.3 MB
کد:
http://www.gamefront.com/files/14953713/Sims-3-Worldwide-v.-1.6.6-to-v.-1.7.9-Retail-Patch
خوب حالا ورژن شما 1.7.9.002002 است و حالا برای بازی احتیاج به کرک دارید که من پیشنهاد می کنم کرکی روی این نریزید و پک جدید را نصب کرده و کرک ورد ادونچر را روی بازی بریزید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
داداش دادگاه نمی خواد این کارو بکن برو بعدش حال کن:21:
برو تو بازی
وارد بازی که شدی قبلش که وارد سیوت بشی ctrl +shift + C بزن بعد testingcheatsEnabled True
بعدش که زدی وارد سیوت بشو بعد Ctrl رو بگیر و روی هر Icon که می خوای پاک بشه کلیک کن
یادت باشه Ctrl رو بگیری حالا برو حالشو ببر:27:
من سیمز 3 بازی می کنم و پکی که شما دارید من ندارم و فکر نکم خونه ای که بسازم واسه پکت خوب باشهنقل قول:
درضمن sims 3 اصلی زیاد مصالح نداره :21:
---------------------
دوست عزیز من نه وقت این کارو دارم نه حوصلهنقل قول:
2-3 دیگه هم می خوام برم مسافرت و ان نمی شم
هم زمان که اینجا من ان هستم تو چندین topic و site دیگه هم هستم
یا دانلود می کنم
چطور میتونم برم دادگاه شکایت کنم ؟؟نقل قول:
من با چیت حال نمیکنمنقل قول:
دوست دارم خودم تلاش کنم :31:
نمیدونی چطور میشه رفت دادگاه ؟
اینم یه هتل :27:برای سیمز 3 که توش حال کنید:21:
لینک دانلودش:
کد:http://www.skysims2.com/skysims3/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=78&Itemid=37&lang=en