با سلام..آیا مجموعه تمرینهای عملی برای ورد دارید یا جایی سایت یا کتابی چیزی هست..چه فارسی یا انگلیسی..فقط عملی باشه
منظورم طرح های کشیده و رسم شده در ورده..نه اینکه بگه مثلا حاشه رو اینقدر تنظیم کن و ...ممنون
Printable View
با سلام..آیا مجموعه تمرینهای عملی برای ورد دارید یا جایی سایت یا کتابی چیزی هست..چه فارسی یا انگلیسی..فقط عملی باشه
منظورم طرح های کشیده و رسم شده در ورده..نه اینکه بگه مثلا حاشه رو اینقدر تنظیم کن و ...ممنون
سلام
در مورد ایجاد پاورقی برای یه صفحه خاص مطلب رو خوندم Link to pervious هم زدم اما بازم مشکل حل نمی شه و هر چی برای اون صفح می زنم در صفحات دیگه هم اعمال میشه؟
[QUOTE=yasser6431;5735420]سلام
در مورد ایجاد پاورقی برای یه صفحه خاص مطلب رو خوندم Link to pervious هم زدم اما بازم مشکل حل نمی شه و هر چی برای اون صفح می زنم در صفحات دیگه هم اعمال میشه؟
شما گزینه INSERT FOOTNOTE رو باید انتخاب کنید نه گزیته FOOTER رو. اگه این کار رو درست انجام بدید دلیلی بر تکرارش نیست.
با سلام
من متنی طولانی دارم که می خام هر خطی از این داکیومنت که کلمه مورد نظرم در اون هست رو به صورت اتوماتیک پاک کنم
لطفاً بگین چیکار کنم؟
با سلام
من برای جدا کردن اعداد به صورت 3رقم در ورد 2007 مشکل دارم. در ورد 2003 با زدن کلید بغل صفر یل همان . اعداد بوسیله کاما از هم جدا می شد . لی در ورد 2007 همان دات (.) نشان داده می شود مثلاً قبلا به صورت 25,000 بود ولی الان 25.000
چه کار کنم؟ برام خیلی مشکل ایجاد کرده؟
لطفاً راهنمایی کنید.
ضمناً فونت های فارسی B و 2 را دارم
[QUOTE=behtaz;5735791]با سلام
من برای جدا کردن اعداد به صورت 3رقم در ورد 2007 مشکل دارم. در ورد 2003 با زدن کلید بغل صفر یل همان . اعداد بوسیله کاما از هم جدا می شد . لی در ورد 2007 همان دات (.) نشان داده می شود مثلاً قبلا به صورت 25,000 بود ولی الان 25.000
چه کار کنم؟ برام خیلی مشکل ایجاد کرده؟
لطفاً راهنمایی کنید.
ضمناً فونت های فارسی B و 2 را دارم[/QUO
اعدادتون فارسی هستند یا انگلیسی؟
نمی دونم منظورتون درست فهمیدم یا نه ولی با استفاده از روش زیر می تونید یه کلمه رو از متنتون جذف کنیدنقل قول:
کلید های ترکیبی ctrl + h رو فشار دهید . در صفحه ای که باز میشه در قسمت find what کلمه مورد نظرتون رو بنویسید و در قسمت replace with رو خالی بگزارید و بعد replace all رو انتخاب کنید .
نقل قول:Word option >> Proofing >> autocorrect options...>>replace text as you type
در قسمت replace (.) و در قسمت with (,) رو وارد کنید
نقل قول:home >> editing >> advanced find.... >>more >>format >>font >>font style>>Bold
رو انتخاب کنید و بعد ok
حالا از قسمت find in گزینه ی main document رو انتخاب کنید مرحله ی آخر هم copy & paste
با سلام
من برای پروژه پایانی ام دو فایل word دارم که اولی صحفه بدون شماره هست و دومی از فهرست شماره گذاری شده است برای اینکهدر word یا pdf در یک فایل بریزم باید چی کار کنم؟
باتشکر
[QUOTE=farshid37;5736532]با سلام و تشکرنقل قول:
اعداد من هنگام تایپ فارسی، فارسی هستند و هنگام تایپ انگلیسی بصورت انگلیس
تنظیمات اعداد را انجام دادم روی hindi و arabic گذاشتم