خود فیلیپ کامل.نقل قول:
Printable View
خود فیلیپ کامل.نقل قول:
یه ظرب المثله میگه آدم گوشت چیزشو میخوره منت حاتم طایی رو هم نمیکشه...:2:
گوشیم بود بالا نمیومدا... بردم یه جا گفت 17 تومن میگیره فلش کنه یه جا دیگه 15 تومن... یه جا دیگه 5 تومن گفتم بعد گه گوشیو دادمش زنگ میزنه میگه فلان چیزت سوخته 100 تومن خرجشه... خلاصه کافی نت adsl هم چند جا رفتم سرعت دان شون در حد فحش خواهر و مادر بود.
اومدم خونه با یه کارت اینترنت ده ساعته و شب تا صبح بیدار موندن درستش کردم. ببخشید قصه نوشتم اعصابم از دست کلاه برداری همه خورد بود . الان فریمورش شده این:
cda162007/2 r6e28
یه سوال هم داشتم. قیمت گرقتم یه جا گفت 150 میخره. بدم بره؟ البته خط و خوت روش زیاد افتاده.
غصه نخور زياد ، مال من هم اينجوريه:27: ... اين نشوندهنده قلابي بودن گوشيهنقل قول:
:31::31::31:نقل قول:
نقل قول:
نه بابا چی چی بدی بره .
من الان 2 سال هست که دارمش . اینقدم روش کار کردم و تا حالا شاید 200 بارم اپدیت کردم که خراب شده . کلا خیلی حالا میکنم باهاش چون هر روز یه چی جدید میاد . فعلا که با این قابلیت که این داره تنها چیزی که مثل این گوشی بود p1 بود که اونم تفاوتی نداره با این .
برو یه قاب بگیر واسش با یه پد روی ال سی دی . نو میشه .
تلزه یه چی جدید فهمیدم .
اونم اینه که وقتی فلیپ بازه روی هر کدوم از حرفها که نگه داری کانتکت رو باز میکنه و میاره روی اون حرف .
منم یه چیز تازه فهمیدم. که اگر بخای با قلم یه چیزی با سرعت بنویسی باید یه حرف رو سمت راست بنویسی و یه حرف رو سمت چپ اینجوری سرعت نوشتن زیاد میشه چون در اون مدتی که در حال نوشتن در سمت چپ هستی نوشته راستی تشخیص داده میشه و بلعکس...:18:نقل قول:
میخام g900 بخرم
این t303 هم به شدت وسوسه ام کرده به خاطر قیافه اش. شیطونه میگه پشت پا بزن به همه چیز و برو بخرش....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:
سلام به همه
من به یه مشکل برخوردم اونم اینه که از وقتی صدای گوشیمو تقویت کردم(عجب چیزی شده) فیلم هایی که با گوشی میگیرم صدا ندارند و Sound Recorder هم صدارو ضبط نمی کنه اگه می تونید منو کمک کنید فقط نگید که نمیشه چون نمی خوام این صدارو از دست بدم
من یه برنامه Alarm میخوام که اگه گوشی خاموش باشه بازم الارم بزنه
نمیشه فقط قاب دو طرف گوشی رو عوض کرد؟( اون قسمت خاکستری پررنگ؟)
اینکه بخایم 40 تومن پول قاب بدیم یکم زور داره !
قیمت جدید 37 تومن. البته قابها همش با همه تیکه تیکه که نمیرفوشن.نقل قول:
این قابها فابریکن ؟نقل قول:
یا اصلی و تقلبی داره ؟