اینم اینترنت گوگل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
Printable View
اینم اینترنت گوگل
ما تو محلمون(سعادت اباد) 4g داره ولی فکر کنم حسابی شلوغ شده قبلا تا ۲۵ مگابیت هم سرعت میگرفتم ولی الان شبا سرعت بین ۲۰۰کیلوبیت تا ۱ مگابیت متغییره
زنگ زدم ایرانسل شکایت میگه از نظر ما شما اگه سرعتت به۱۲۸ کیلوبیت برسه هیچ مشکلی نیست و تعهدی به سرعت بالاتر نداریم.
یعنی هیچ کاری نمیشه کرد؟!
Sent from my iPhone 6s+
فعلا که مودمی دیده نشده که همه فرکانسهای fdd و tdd رو باهم ساپورت کنهنقل قول:
فقط یه مدل 3372 رو دیدم که tdd 2600 هم ساپورت میکرد (e3372h) ولی فکر کنم اکثر مدلهای تو بازار 3372s هستن
[QUOTE=IVAN;8855985]فعلا که مودمی دیده نشده که همه فرکانسهای fdd و tdd رو باهم ساپورت کنه
فقط یه مدل 3372 رو دیدم که tdd 2600 هم ساپورت میکرد (e3372h) ولی فکر کنم اکثر مدلهای
پاک شود لطفا پاک شود لطفا
موضع گیری معاون وزیر ارتباطات در مقابل قیمت شکنی یکی از اپراتورهای موبایل
محمد جواد آذر جهرمی، معاون وزیر ارتباطات و مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت، در برخورد با سیاست برخی اپراتور های موبایل برای ارائه ی دیتای زیر قیمت با هدف حذف رقبا، به یکی از خبرگزاری ها گفته است: «پدیده ای به اسم دامپینگ اتفاق افتاده و موجب شده تا ایران چهارمین کشور ارزان دنیا از منظر نرخ پهنای باند موبایل باشد».
جهرمی در ادامه افزوده است: «بسته ای در یکی از اپراتور های موبایل وجود دارد که ۱۰۰ گیگابایت اینترنت سالانه را با قیمت ۱۷۵ هزار تومان در اختیار متقاضیان قرار می دهد که به عبارتی هر گیگ ۱۷۵۰ تومان می شود. این ۱۷۵۰ تومانی که اپراتور مورد نظر میگیرد، کمتر از نیم دلار می شود که در هیچ کجای دنیا چنین نرخی پیدا نخواهید کرد. این سیاست گذاری قیمتی قطعاً هدفش دامپینگ است که دامپینگ هم به چرخه و صنعت ضربه می زند. وظیفه ی وزارت ارتباطات کنترل این بازار است تا کسی ورشکست نشود».
دامپینگ به پدیده ای گفته می شود که طی آن قیمت کالا یا خدماتی با هدف حذف رقبا توسط یک شرکت به زیر قیمت واقعی آن کاهش می یابد.
او ادامه داده است: «وزارت ارتباطات باید در حوزه ی پهنای باند موبایل، جلوی یک گیگ اینترنت موبایل که ۱۷۵۰ تومان است را بگیرد، زیرا هزینه ی آن با توجه به سایز بازار و هزینه های سرمایهگذاری حدود ۷۰۰۰ تومان می شود».
آذری جهرمی اظهار داشته ارائه ی خدمات رایگان با هدف ورشکستگی دیگران از سوی یک فعال بازار هنر نیست. وی در ادامه افزوده: «یک بار در جمع مسئولان اپراتور های موبایل گفتم خوشحال می شوم همین بازی کنونی در کاهش قیمت اینترنت همراه را برای قیمت مکالمه هم داشته باشید تا برای یک دقیقه مکالمه نیازی نباشد ۸۰ تومان پرداخت شود؛ اما آنها این کار را انجام نمی دهند». او سپس تصریح کرده است سازمان تنظیم مقررات برای محدود کردن طرح های مکالمه ی نامحدود اپراتور ها مصوبه ای نداشته است.
او در توضیح چگونگی جبران هزینه های اپراتور ها با این قیمت شکنی گفته است: «در قرارداد های بلند مدت معمولاً نرخ مؤثر با نرخ اسمی متفاوت است. فرض کنید در ابتدا ۱۷۵ هزار تومان برای یک سال به آن اپراتور می پردازید که از نگهداری آن رقم اولیه به نسبت بالا می تواند کسب سود کند. از طرفی برخی مشترکان تا انتهای سال قادر به استفاده از کل ۱۰۰ گیگابایت نیستند، لذا از این محل هم هزینه ی چندانی شامل حال اپراتور نمی شود».
رئیس هیأت مدیره ی زیرساخت ابراز کرده است: «باید جلوی این موضوع را میگرفتیم و وزارت ارتباطات هوشمندانه جلوی آن را گرفت. ما گفتیم حالا که کسب درآمدتان از جای دیگر است و در جای دیگری دامپ می کنید، نقطه هدفمان را طور دیگری تنظیم می کنیم تا ببینیم باز هم قادر به دامپ هستید یا خیر. هدفمان این بود که بگوییم دیگر از جیب مردم دامپ نکنید؛ اگر واقعاً قصد رقابت و دامپ دارید بروید از جیب خودتان هزینه کنید». آذری جهرمی در ادامه تأکید کرده است: «اگر این کار را انجام ندهیم، اجازه رشد صنعت را ندادهایم».
مصوبه ی اخیر وزارت ارتباطات به شکلی هوشمندانه با کاهش سقف تعرفه ی دیتای موبایل از ۰.۵ به ۰.۴ ریال، آنها را به نوعی مجبور کرد تا نرخ بسته های خود را بالا ببرند.
در حالیکه قرار بود اینترنت رو ارزون کنند دارند برای گرونتر کردنش زمینه چینی میکنند!!! میگه ایران جزو چهار کشور ارزان اینترنت موبایله! در حالیکه درآمد سرانه مردم رو در نظر نمیگیرند.وضعمون از افغانستان و عراق جنگزده هم در این زمینه بدتره.60 مگابایت اینترنت هفتگی 2000 تومان! 200 مگ اینترنت ماهیانه 5000 تومان!! بدون شرح...نقل قول:
جهرمی مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت :
در ادامه با بیان اینکه ایران از نظر تعرفهی اینترنت موبایل چهارمین کشور ارزان دنیا محسوب میشود! به دامپینگ برخی اپراتورها در این فضا اشاره کرد و گفت: به عنوان مثال اکنون یکی از اپراتورها ۱۰۰ گیگابایت اینترنت را با قیمت ۱۷۵ هزارتومان به فروش میرساند. به عبارت دیگر هر گیگابایت را با رقمی حدود ۱۷۵۰ تومان به فروش میرساند و این در حالی است که کمترین رقم فروش اینترنت در دنیا ۰.۵ دلار است و چنین تعرفهای در هیچ کجای دنیا پیدا نمیشود.
وی ادامه داد: چنین اتفاقاتی ضربه به صنعت ICT و اپراتورهای رقیب به شمار می رود و باعث ورشکستگی همه اپراتورها میشود. در چنین موردی ما به عنوان حاکمیت وظیفه کنترل بازار را بر عهده داریم و نباید بگذاریم اپراتورها چنین کاری انجام دهند. اما اکنون شاهدیم برخی اپراتورها علیرغم درآمدی که در بخش مکالمه دارند، در بخش اینترنت تخفیفهای کلان اعمال کرده و بدین ترتیب یک جنگ قیمتی را شروع میکنند که خاتمه دادن به آن با مصوبه رگولاتوری اتفاق خواهد افتاد.
شک نکنید ایشون هم وابسته هستند به نوعی به همراه اول که ینطوری مصاحبه کرده...نقل قول:
وقتی یه اپراتور حتی عرضه نداشته با دریافت محوز نسل4 بع داز 2سال شبکه خودش رو گسترش بده و به روز بکنه یه اپراتور دیگه که به سرعت داره زیرساخت خودشو گسترش میده شده دامپینگ کار؟!
دامپینگ هم به عمل غیر قانونی انتقال صوت و دیتا بدون پرداخت هزینه واقعی اطلاق میشه که اشخاص انجام میدن نه وقتی اپراتور اومده بسته 1ساله هم گذاشته که هم قیمتش هم حجمش برای سرعتهای بالا نرماله کاملا!
دیگه همراه اول عرضه نداشته حتی بسته بیشتر از 1 ماهه ارایه کنه به دلیل نداشتن زیر ساخت و قدیمی بودن شبکه تقصیر کسی نیست!
الان هم ایشون آمار ترابرد دیدن طی همین چند روز دلواپس شدند...
الان دیگه خدمات قدیمی صدا اهمیتی خیلی کمی داره دیتا شده بخش اصلی درآمد زایی اپراتور. دیگ ههمراه اول زیرساخت نداره یه اینترنت درست بده دست مردم یا رایتل گیر کرده روی قیمت بسته 144 گیگ سالیانه بالای 400هزارتومن تقصیر کسی نیست!
شاتل هم الان داره بسته 50گیگ رو میده 61هزارتومن پس اونم دامپینگ کاره؟!
این حرفها کدومه!
آینه چون نقش تو بنمود راست - خود شکن آئینه شکستن خطاست
دو سه روز پیش اومدن رو دکل ایرانسل یه سری تجهیزاتی نصب کردن.... بهشون گفتم سرعت 4G کمه گفتن از امروز به بعد برو با سرعت حال کن :n02: امروز تست سرعت از 4G گرفتم فوق العاده بودنقل قول:
:n04:
سرعت دانلود تا 9 مگابایت بر ثانیه هم میرسه ولی اکثرا بین 7 تا 8 مگ هست.
از اون روز به بعد آنتن دهی 4G هم بهتر شده و معمولا همه خط های آنتن پر هست بعضی وقتا یه خط کم میشه دوباره پر میشه...
این مصاحبه ای هم که ایشون انجام دادن کاملاً واضحه که جیب ایشون از یه جا بطور مبسوط شارژ شده که انقدرررر داره جوش میزنه!
چقدر هم که واقعا به فکر مردم هستند ایشون.. بسته 100گیگ با قیمت 175 تومن نخرن که برن بسته 144 گیگ با قیمت بالای 400 هزار تومن که به هیچچچ وجه کیفیتش هم به بسته اول نمیرسه و در 3-4 مگ محدود هست سرعت پول بدن بخرن نه...
زشته به خدا ملت رو جیگر فرض کردن.
تازه دلمون خوش بود یک بسته از همه جا ارزون تر پیدا کردیم چند روز پیش توی سایت ایرانسل دو تا بسته 100گیگی دیدم یکی همین 175تومن و یکی هم 192 تومن حالا بنظرتون تا بسته گرون نشده یک بسته دیگه شارژ کنم یا نه ؟نقل قول:
اگر نیاز سالیانه شما بالاتر از 200گیگ هست قطعا این کارو انجام بدیننقل قول:
البته گوشتون به این مصاحبه ها بدهکار نباشه... آقایون یادشون رفته پارسال رو که ایرانسل یه سری از بسته ها رو گرون کرد با ریزش چند میلیون مشترک دیتا رو به رو شد و شرایط بحرانی براشو نبه وجود اومد.. الان که شرکت به سود دهی رسیده به هیچ وجه نمیاد گرون کنه! البته با توجه به صحبت های خود آقایون که گفتند ما هزینه کف برای دیتای همراه در نظر نمی گیریم.
به نظر من اون نسل 4 ثابت ایرانسل ه مراه بیفته اینطوری که برآوده میشه حتی قیمت های فعلی هم شکسته خواهد شد روی اون سیستم.
بعد خیلی جالبه یه حرفهایی زده ایشون که به مرغ پخته هم بگی خندش میگیره... فروش اینترنت زیر 7هزار تومن برای هر 1گیگ منطقی نیست!!! ایشون میخوان بیان برای ایرانسل نسخه بپیچن با این طرز فکر قرون وسطایی..
دیگه همه میدونن هر لینک STM1 زیرساخت داره لب مرز تحویلی میگریه 25میلیون تومن تا به کاربر نهایی میرسه اون عدد تبدیل میشه به 350 میلیون تومن!...
(گزارشش هست در سایت مرکز پژوشهای مجلس)
بعد میان میگن چهارمین کشور ارزان در زمینه دیتای موبایل ! این آمارو دقیقاً از کجا در میارن و دروغ می بافن به هم تحویل میدن من موندم.
اون چند روز عید فطر تازه ما مزه اینترنت ارزون رو چشیدیم . واقعا باورم نمیشه سه روز اینترنت گیگی 45تومن رو تجربه کردمنقل قول:
پنج تا بسته فعال کرده بودم
شما فقط تا تهش برو که حتی ور داشت اینترنت با اون قیمت نازل هم ارایه داد بازم براش سود داشت توی بقیه ایام سال چه سود سرشاری میره به جیب اپراتور و دولت... شما هم مطمین باش ضرر بخوان بکنن به هیچ وجه این کارا رو انجام نمیدن...نقل قول:
وقتی یه شرکتی یه هو میاد روی یه کالایی 50% آف میزنه شما شک نکن بازم با همون قیمت کاهش یافته هم براش کلی سود داره و قیمت ها حبابی هست...
آقایون اگه جرات داشتند واقعا به جای مصاحیه سر تا سر دورغ و دفاع از اپراتور نسل دوم قدیمی که هنوززززز به دنبال کسب درآمد از پیامک و تماس هست می اومدن هزینه واقعی دیتا در کشور میگفتن! اینو میگفتن که چرا داره اینترانت به همون قیمت اینترنت به ملت فروخته میشه.هیچکس هم صداش در نمیاد.
این طرح جدید ایرانسل بنظرتون تا هفته دولت راه می افته؟ پوشش شبکه اش مشخص هست؟نقل قول:
من الان اهوازم با توی نقشه توی محدوده ما نه این سرویس جدید پوشش داره نه فورجی ولی در حال حاضر من دارم از فورجی استفاده می کنمنقل قول:
باید منتظر به روز رسانی نقشه باشیدنقل قول:
قطعا پوشش تهران هم همین الان خیلی بیشتز از این حرفهاست ولی به روز رسانی نشده
سلام دوستان :n16:
من می خواستم یکی از این بسته دامپینگ های 100 گیگی که محمد جواد آذر جهرمی می خاد بکندش گیگی 7000 تومن :n34:بخرم .... می خواستم بپرسم استفاده زیاد از اینترنت روی موبایل و فعال کردن هات اسپات در شرایطی که شارزر توی گوشی باشه به باتری لطمه می زنه ؟؟ ؟؟؟؟
متاسفان باتری گوشی قابل تعویض نیست ! :n03:
استفاده از هات اسپات برای مدت طولانی بههیچ وجه توصیه نمیشه چون گرمای تولید شدهتوسط گوشی در طولانی مدت به گوشی آسیب مزنه و باعث افت کارایی قطعات و مستحلک شدن گوشی میشهنقل قول:
ضمن اینکه سرعتی که با مودم میگیرید بیشتر از گوشی خواهد بود.
پیشنهاد من به شما تهیه یک مودم نسل4 هست برای استفاده بهتر.
من بیشتر اوقات از هات اسپات استفاده میکنم و نت ایرانسلمو با نت adsl ترکیب میکنم شبانه عالی میشه
هات اسپات در حد 3 ساعت جلوی کولرگازی به گوشی صدمه میزنه یعنی؟
بسته نامحدود شبانه نداره ایرانسل؟ ( مثل 1000 تومنی همراه اول )
منو بگو فقط فکر می کردم فقط باتری نابود میشه :n03: باشه یه مودم می خرم
منظور از رقبا فقط رایتله. شک نکنید همراه اول که به این راحتی ها حذف نمیشهنقل قول:
اما رایتل اساسش با سر و سره وقتی بابت دیون دولتی مجوز گرفته و به شستا واگذار شده حتما لابی می کنه. چندین سال تری جی رو داشت ؟ چیکار کرد؟ حالا هم زورشون میاد که چرا ایرانسل بسته های بلند مدت ارزون گذاشته. اگر این آقای معاون پیجی داره که بشه اعتراض کرد لینکشو بدید.
حداقل میشه پیج وزیر رو پیدا کرد که از الان گوشی بیاد دستش. اگر رئیس موافق نباشه معاون جرات نمی کنه از این حرفها بزنه. گذشته از اینکه همه بسته های ایرانسل هم ارزون نیست
شماره تلفن دفتر محمد جواد آذري جهرمي 021-88464949نقل قول:
زنگ بزنید اعتراض کنید .
این استــــــــاد 40روز پیش اعلام کرد هزینه ترافیک اینترانت کاهش پیدا کرد ولی هنوز که هنوزه برای کاربر نهایی اعمال نشده.
نمی خوام از اون دو اپراتور دزد دیگه دفاع کنم ولی اگه هدف ایرانسل دامپینگ نیست اول بسته های وایمکس رو ارزون کنه. بسته 48 گیگ یکساله با سرعت 512 کیلوبیت رو 260 هزار تومن میفروشه در حالی که بسته 100 گیگ واسه نسل 4 قیمتش 175 تومنه.نقل قول:
علی فرض اینکه فرکانس تی دی دی 3500 باشه فکر کنم این مدل هواوی به هر سه فرکانس ایرانسل بخوره
Huawei E5776s-420
به زودی fddجایگزین وایمکس میشه و قیمت ها حتما کاهش زیادی خواهند داشتنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
بخاطر همین میگم باید منتظر شد چون وایمکس بطور کلی جایگزین میشه با نسل 4 ثابت ، تعرفه ها هم اصلاح میشه قطعانقل قول:
فرستاده شده از E6633ِ من با Tapatalk
درود
ممکنه منطقه ای ۴ جی بگیره اما ۳ جی نگیره؟
توی خونه ۳ جی آنتن فول میده اما اینترنت نداره، اما ۴ جی دو خط داره ولی اینترنت عالیه.
چرا؟
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
یک سوال دارم با نرم افزار network signal info دکل های اطراف خونه رو بررسی کردم همشونedge هستند الا یکی نوشته UMTS 384kbps جریان چیه
این با همشون فرق داره
دوست عزیز همونطوریکه قبلا گفتم ظاهرا تمرکز ایرانسل بدلایل متعدد فقط روی بالا بردن پهنای باند 4G هست نهنقل قول:
3G
4g ایرانسل عالینقل قول:
3g روم به دیوار چیزی نگم بهتره ... :n21:
آخه ی گوشی داریم که فور جی نیست .سیم کارتش هم فورجی نیست.با وجود اینکه انتن ۳ جی فوله اما اینترنت نداره.البته الان سه روزه که نمیگیره.ممکنه برطرف بشه؟ یا کلا د یگه نمیگیره؟
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
درود.
خب ما عکس این آنتن هامون رو امروز گرفتیم واستون، اینها هستند:
اون بالایی SXT LTE هست و پایینش هم دو تا یاگی با زوایه ی 45 درجه نسبت به هم. این کاملش:
البته امروز یکم آنتن ها رو دستکاری کردیم چون من دو تا آنتن سفارش دادم برای خودم که فردا میرسه، از این لگاریتمی ها:
البته به نظرم اشتباه کردم :n27: فکر نمیکنم آنتن های به درد بخوری باشند، بهتر میبود از همون یاگی ها برای خودم میخریدم.
سرور های خارجی به یک مگ هم نمیرسه!:n34:
یاگی ها کیفیت و سیگنال دهی خوبی دارند؟ میشه از یک یاگی به تنهایی استفاده کرد؟ قیمتش چنده یاگینقل قول:
نقل قول:
سلام این یاگی هارو از کجا خریدی ممنون میشم بگی
بعد اینکه فرکانس 4g ایرانسل 1800 مگاهرتز هست ؟ یعنی اگه من یه یاگی 1800 مگاهرتز وصل کنم بالا پشت بوم فرکانس های پایین تر رو هم تحت پوشش قرار میده ایا ؟
قدرتش چند دی بی باشه خوبه ؟ من حومه تهران هستم و هنوز 4g قوی نداریم ولی انتنش حدود 700 متر با من فاصله داره
ممنون میشم بگی از چه انتن یاگی و مودمی استفاده کنم تا بتونم سرعت بیشتری بگیرم
ایا کانفیگ خاصی هم نیازه برا این انت به صورت نرم افزاری ؟
نقل قول:
والا ما که اینجا ازشون راضی هستیم.
استفاده از یاگی تکی هم بسته به مودمتون داره، اگر مودمتون تک آنتنه باشه، یه دونه ولی اگر مودمی مثل MR200 داشته باشید که دو آنتنه باشه، باید دو تاشون بزنید تا بهترین عملکرد رو داشته باشید.
این یاگی ها هم 4 المنته هستند، دونه ای 65 تومن - البته این قیمت بازار طالقانی اصفهان هست، بعضا تو اینترنت همینا رو 90 هم میدادن :n02: .
=============
بهترین مورد واسه اینا هم این هستش که خودتون توی منطقه ی خودتون یه برآوردی از اینترنتی که اونجا ارائه میشه، داشته باشید.
شما ممکنه دم یه دکل باشی، اصلا همونجا با گوشیت هم که شده یه سرعت عالی بگیری این یه مورد هست، یه مورد دیگه هم هست ممکنه منطقه ای که شما هستی، فرضا سرعتش از یه حدی واقعا بیشتر نره، برای همین بازم اینم میشه هزینه ی اضافه.
الان خونه ی دوست من توی منطقه ای هست که توی نقشه ی ایرانسل، تحت پوشش 4G نیستش، با دانگل 3G اول تست کردن و با آنتن دست ساز واسه اون به 1 مگ و 2 مگ رسیدن :دی بعد با MR200 رسیدن به 5 مگ و هی همینطوری رفته بالا تا یه یاگی بسته اول پدر دوستم که دیده ا بیشتر شد و بعد رفته یاگی دوم رو هم زده به آنتن دوم و بهتر.
من چند ساله از نت گوشی استفاده میکنمو همیشه هم طرحه 60 گیگی 6 ماهه میخرم و هر هفته یه بار شبانه نامحدود فعال میکنم واسه دانلود هات اسپات میکنم. درسته تاحالا گوشیمو عوض کردم تو این مدت و مسلما بدون ایراد هم نیست داغ شدن گوشی(حرف دوستمون درسته)، ولی مشکل خاصی واسه هیچکدوم از گوشیام تو ای چند ماه ایجاد نشده راستش.نقل قول:
نقل قول:
درود.
این یاگی ها از بازار طالقانی اصفهان، اینترنتی هم میفروشند فقط باید بگردید، یکم قیمتش از اونجا بالاتر هست (توی پست قبلیم به دوستمون توضیح دادم) و همینطور المنت بیشترش هم هست که قیمتش از اینا بیشتره. (المنت بیشتر، طول بیشتر و آنتن بهتر).
یه نکته ای رو مد نظر قرار بدید، این یاگیا از فروشنده ی بازاری خریده شده، واسه همین دیتاشیت نداره اگر نه من براتون قرارش میدادم، طبق گفته ی فروشنده 12 دی بی هستند و تا یه دو کیلومتر رو میزنه (حرف فروشنده هست و زیاد قابل اتکا نیست) و فروشنده به پدر دوستم گفته این فقط مال فرکانس 900 هستش ها، ایشون هم به ریسک خودش خریده و اومده تست کرده، راحت ایرانسل رو هم میگیره :n02: با همراه اول و ایرانسل هر دوتاشون تست کردیم، با هر دوتاشون وصل شده.
بهترین مورد برای اینکه روزه ی شک دار نگیری شما، توجه به اطلاعات آنتنی هست که میگیری، شما اگر سرچ کنی توی اینترنت برای اینها، هستند آنتن هایی که مثلا گفته فرکانس فلان قدر تا فلان قدر رو پوشش میده.
ما اینجا الان دو تا یاگی ها رو به MR200 وصل کردیم و یه SXT LTE هم هستش که جداست.
یه مودم D-Link DWR-953 هم من برای خودم خریدم که وقتی رفتم خونمون اصفهان، اونو اونجا وصل کنم، عوض این یاگی ها هم برای خودم دو تا آنتن لگاریتمی سفارش دادم (که فکر کنم تو این مورد واقعا بد اشتباهی کردم :n27:) که فردا میرسه دستمون و بنا هست این آنتنی که شماها توی پست قبل دیدید رو همه تشکیلات رو باز کنیم و اونا رو ببندیم تا اینجا هستم که ببینیم اونا چطور کار میده بهمون :دی.
بسته به این هست که شما چقدر اهمیت بدید و نیازتون چی باشه، من به شخصه آدمی نیستم یه دانگل راضیم کنه مثلا! طبیعتا بهترین مودم، مودم هایی هستند که پورت ون هم دارند، آنتن جداشونده دارند که شما بتونی هر آنتی خواستی بهشون وصل کنی و محدود به آنتن خودش نباشی، چیزایی مثل وای فای AC و ... هم که دیگه چه بسا بهتر.
الان از هر کی بپرسی، کاملترین مودمی که بخواد برات نام ببره میگه MR200 ولی ولی یه مساله ای، الان مودم D-Link DWR-953 کم کم سر و کله اش توی بازار ما پیدا شده که ببین اگر شما میخوای مثلا 420 تومن بدی MR200 رو بخری، بدون هیچ شکی از کسی که همزمان داره با این دو تا مودم کار میکنه، شما 70 تومن بذار روی پولت فرضا و 953 رو بخر.
من الان دوستم اینا MR200 دارند و من خودم D-Link DWR-953 ، همزمان دارم با هر دو تا کار میکنم، آنتن دهی 953 بی هیچ شکی بهتر از رقیبش هست، امکانات دیگه اش هم بهتر هست، مهمترین مزیتش هم که برسم خونمون بی هیچ شکی تست خواهم کرد، قابلیت ادغام اینترنتش هست.
آنتن های یاگی هم هیچ کار نرم افزاری ای نیاز نداره، شما آنتن های خود مودم رو جدا میکنی (مودم باید آنتن جدا شونده داشته باشه مثل این دو مدلی که بالا برات گفتم) و به جای آنتن های خودش، اون یاگی ها رو میدی بهش و تمام.