شما اگه FTTH بگیرین دیگه محدودیت سرعت ندارید. تا 100 مگ براحتی میگیرین.نقل قول:
یعنی شبکه فیبر ( FTTH ) تو فاصله دور تقریبا مثل فاصله نزدیک عمل می کنه.
شما از محدودیتهای ADSL خلاص میشین.
Printable View
شما اگه FTTH بگیرین دیگه محدودیت سرعت ندارید. تا 100 مگ براحتی میگیرین.نقل قول:
یعنی شبکه فیبر ( FTTH ) تو فاصله دور تقریبا مثل فاصله نزدیک عمل می کنه.
شما از محدودیتهای ADSL خلاص میشین.
خب مشکل اینجاست که میگید فیبر تا دم در خونتون اومده ولی با این صحبتتون یعنی هنوز نیومده. چون وقتی کافوی نوری بیاد منطقه شما (که اولین مرحله واسه ارائه سرویس FTTH هستش) دیگه سرویس ADSL از منطقه مخابراتی ارائه نمیشه و از همون کابینت سر کوچتون ارائه میدن بهتون. خیلی از مناطق کافوی نوری اومده ولی هنوز تانوما ارائه نمیده مخابرات، حالا واسه شما میخوان از خونتون تا خود مخابرات انحصاری فیبر بکشن؟! اگه همچین کاری انجام میدن، چرا معطلید؟نقل قول:
بزارید یکم واضح تر بگم. زمانی که کافوی نوری تو محلتون وجود داشته باشه، مخابرات 3 سرویس از همون کابینت بهتون ارائه میده، یکی همون ADSL هستش که اینبار دیگه فاصله به شدت کاهش پیدا می کنه چون کابینت تو محلتونه نه تو منطقه مخابراتی، مثلا واسه من که قبلا خطمون زیر پوشش کافو نوری نرفته بود و از پارس آنلاین سرویس داشتم، به خاطر فاصله زیاد، بیشتر از 10 مگابیت نمیتونستم بگیرم ولی بعد که کافو نوری اومد پارس آنلاین زنگ زد که دیگه نمیتونن سرویس ارائه بدن چون خطمون رفته زیر پوشش کافوی نوری و تجهیزات ندارن اونجا و عملا مجبوریم فقط از مخابرات سرویس بگیریم. از مخابرات که سرویس گرفتم دیدم راحت خطم رو 16 مگ بسته شد و سرعت ارسال هم رو 2 مگ!
سرویس بعدی که اصلا بالای 1 کیلومتر مسافت منطقی نیست، VDSL هستش که اونم به لطف همین کاهش مسافت ارائه میشه، چون فاصله از کابینت به ندرت به بالای 1 کیلومتر میرسه و اگه DSLAM های VDSL تو کابینت های کافوی نوری نصب شده باشن راحت بهتون ارائه میدن.
و در نهایت سرویس تانوما (FTTH) که باز از همون کافو فیبر می کشن به کوچه و ساختمونتون. یعنی چیزی که تا الان پیش اومده اینه که اول کافوی نوری وجود داشته تا از اونجا فیبر بکشن داخل ساختمون و تازه همونم اگه تو کوچه یا ساختمونتون تعداد تقاضا بالا باشه انجام میدادن.
در مورد نبستن سرعت هم همینطور که گفتم دست خود مخابراته و اگه مخابرات منطقه شما ازاد گذاشته، یعنی اینکه جز همون مناطق خوش شانسید.
این ساعات خاص طرح های سرشار کیه؟
سرشار میشه از ساعت 2 تا 11 صبح و شب نشین از 2 تا 5 صبح و سحر خیز از 5 صبح تا 11 صبحنقل قول:
یه 1 هفته ای راحت بودیم ها دوباره این پریدن لینکها رو شروع کردن
چطوری میشه اینترنت مخابرات تهران رو تخلیه کرد ؟ بعد از تخلیه میشه رفت یه شرکت دیگه نت گرفت ؟ قفلی چیزی نمیکنن ؟
ابتدا باید از وضعیت خطتتون مطلع بشید و با پرس جو از شعبه مخابراتتون تو محلتون بپرسید ک خطتون فیبر onu یا .... ازین داستانا نباشه!نقل قول:
دوم از شرکتی ک قراره جدید برید روش مطلع شید ک سرویس دهی داره از پوشش و ازاد بودن پورتش مطلع شید
بعد درخواست تخلیه بدید
تو پنل من زده: وضعیت اینترنت: در لیست جمع آوری(منقضی شده)
یعنی چی؟ یکی دو ماه پیش طرح غزال 6 ماهه پیش پرداخت خریدم
نقل قول:
سریع زنگ بزن بگو درست کنند برات !!
این یه باگ پنل هست برای به دست اوردن تاریخ انقضا
اگه درست نکنی دیگ حجمی بهت تعلق نمیگیره !
من 6 روز حجم نداشتم سر این باگ مسخره ، بعد5 روز دیدم جواب چرت... میدن منم 195 شکایت کردم درست کردند گفتند ایراد از ما بود :n34:
سلام امروز اینترنت من به صورت مداوم قطع و وصل میشه برای شما هم همینطوریه؟
سلام.برای من هم امروز چندین بار قطع و وصل شد.نقل قول:
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
سرعت و پایداری کانکشن به طرز مضحکی افت کرده
باز پرش لینک برگشته معلوم نیست چه غلطی میکنن اینا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا مثل شاتل لند رایگانه برا مخابرات؟
در ادامه سوال دوستمون. شاتل لند تو لیست 500 سایت منتخب داخلی هست ولی وقتی ازش دانلود میکنم در صفحه ریز مصرف اینترنت بین الملل محاسبه میشه و اینترنت داخلی صفر میمونه. کسی اطلاعاتی داره؟
اخیرا مشکل حجم خوری پیدا کردم منطقه 5 مخابرات تهران هستم
مودمو ریست کردم و با کابل به مودم وصل شدم که مطمئن شم کس دیگه ای به مودم وصل نباشه بعد 373 مگابایت از سایتای آپارات و ورزش3 که جزو سایتای داخلی محسوب میشن دانلود کردم (373 رو با نرم افزار نت ترافیک محاسبه کردم) توی پنل 2400 مگابایت از حجمم کم کرد یعنی 320 گیگ بود شد 317.6 گیگ.
ماه های پیش مشکل نداشتم ماه جدیدم که از 23 فروردین شروع شده اینجوریه و با این وضعیت حجمم به نیمه ی ماه نرسیده تموم میشه :n03:
کس دیگه این مشکلو نداره؟ پیشنهادی ندارید؟
سلام.پیشنهاد شکایت به ۱۹۵ و هر روز پیگیری کردن.نقل قول:
سلام
من چون خطم pcm هست مجبورم از مخابرات نت بگیرم. وقتی رفتم مخابرات برای ثبت نام adsl دو تا چیزو گفتن:
1- چون خطتتون pcm هست سرعت بالاتر از 8 مگابیت نمی تونیم بدیم.
2- از سال جدید فروش طرح پیش پرداخت ندارن و باید پس پرداخت بگیرم. تا شاید چند ماه دیگه دوباره فروش پیش پرداخت شروع شه.
الان این چیزایی که گفتن درسته؟ چون من واقعا برام مهم بود پیش پرداخت باشه که بتونم کنترلش کنم و دردسر نشه.
و این که به صورت اینترنتی یا تلفنی میشه طرحو به پیش پرداخت عوض کرد؟ چون حضوری که همش اذیت می کنن.
سلام.شما به ۲۰۲۰ زنگ بزنید بپرسید شاید هنوز پیش پرداخت بدن.نقل قول:
به هر حال شما اول یک طرح ۸ مگابت یک ماهه بگیرید اگه دیدید خطتون تا ۱۶ مگ میکشه که برید سراق درخواست برای طرح های سرعت بالاتر.
سلام سمت پس پرداخت نرو هزینه برات میتراشن بدجور منکه پیش پرداختم میبینم که دارن حجمو چطور کنتور میندازن مثل اینکه مخابرات از سال جدید برنامه های ویژه ای برا چاپیدن ملت دارهنقل قول:
دوستان هیچ راهی نیست بفهمیم چقدر حجم مصرف کردیم؟ چقدر بین الملل چقدر داخلی
تو ریزمصرفشون اصلا همه چی گنگه! شمام دارید این مشکلو؟
درسته. منم اصلا پس پرداخت نمی خواستم ولی هر کاری کردم پیش پرداخت ندادن و میگن معلوم نیست کی فروشش دوباره شروع شه. همین خط تلفنم 10 ماه طول کشید دادن دیگه چه برسه به بقیه چیزا.نقل قول:
سلام سمت پس پرداخت نرو هزینه برات میتراشن بدجور منکه پیش پرداختم میبینم که دارن حجمو چطور کنتور میندازن مثل اینکه مخابرات از سال جدید برنامه های ویژه ای برا چاپیدن ملت داره
195 شکایت کن یا فعلا بی خیال شو پس پرداخت باتلاقه بری گیر میفتینقل قول:
سلام.همون adsl.tci.ir که میرید تو صفحه اول ۲ تا دایره هست که نوشته حجم کلی چقدر هست و حجم باقیمانده چقدر هست.تو بخش حساب کاربری و بخش ریز مصرف برید از ۱ تا ۲۸ فروردین رو انتخاب کنید یک لیست از تایم هایی که مصرف داشتید میاره .پاینن ترین بخش همین صفحه به صورت کلی تو بازه زمانی که خودتون انتخاب کردین نوشته حجم مصرف داخلی.بین الملل . ترافیک محتوا و مجموع مصرف رو نوشته.نقل قول:
سلام
من مقداری بیش از حجم باقیمانده خودم مصرف کردم و حجم تموم شد
خواستم بدونم چطور هزینه مازاد میفته برام؟
چرا قطع نشد اینترنت آخه
پس پرداخت هستم
سلام.شما همون اول که ثبت نام کردین باید تاکید میکردین بعد از اتمام حجم سرعت بیاد رو ۱۲۸.نقل قول:
اگه درست یادم باشه هرگیگ داخلی ۱۰۰۰ و هر گیگ بین الملل ۲۰۰۰ تومان لحاظ میشه براتون.
نگران نباشید.
دوستان سایف.ون برای شما وصل میشه؟؟
چند روز جواب نمیده رو سیستم من
دوستان توی طرح غرال مخابرات
من 2 مگ آپ تو 8 دارم
پس پرداخت
360 گیگ
پنل درست حسابی که نداره
زنگ زدم 2020 ببینم چقدر مصرف کردم
برگهام ریخت
گفت فروردین 700 گیگ استفاده کردی
گفتم مگه بعد از رسیدن به 360 گیگ مگه سرعتم 128 نمیشه
گفت نه از میزان کل حجمتون در سال که
12*360 گیگ هستش کم میشه و آخر سر سرعتت کم میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تقریبا هیچ آپلود سنتری و نیز سایت دانلود فیلمی
داخلی حساب نمیشه تو این پنل
در حالی که قبلا خودم تست کرده بود سایتها و لینکهای دات آی آر رو گه داخلی بود
ولی الان نیست و بین الملل محسوب میشه .
دوستان من دو سه روزی هست که سرعتم بسیار بسیار پایین اومده. جون می کنه یک صفحه باز کنه.
لطفا لطفا لطفا جواب بدید که آیا برای شما هم همینطوره؟ کلا مخابرات مشکل داره؟ یا فقط من اینطوری شدم.
ممنون
سلام.من خیلی این چند روزه دانلود نداشتم.نقل قول:
ولی سرعت باز شدن صفحه ها مثل قبل برای من هست.
مودم رو چند دقیقه خاموش کنید.اگه درست نشد به ۲۰۲۰ زنگ بزنید.
شاید کاری کردند.
سلام.من خیلی این چند روزه دانلود نداشتم.نقل قول:
ولی سرعت باز شدن صفحه ها مثل قبل برای من هست.
مودم رو چند دقیقه خاموش کنید.اگه درست نشد به ۲۰۲۰ زنگ بزنید.
شاید کاری کردند.
من ماه اولم بود ، حجمم یه مقدار مونده بود ولی ریست نشده ، به ماه بعد انتقال پیدا کرده؟ وقتی صفر بشه حجم این ماه اتوماتیک میاد؟
سلام،من به طمع اینکه رنگین نت ۵۴۰گیگ ماهیانه است اومدم مخابرات و ۵۴۰گیگ خریدم ۳۸۰تومن شش ماهه،نگو که ۵۴۰ گیگ برای کل دوره است یعنی ماهی۹۰گیگ،القصه که هرچه گفتم قبول نکردن و ۵۴۰گیگ ظرف۳۵روز تموم شد،این کلاه برداری در روز روشنه
حجم انتقال پیدا نمیکنه !نقل قول:
سر ماه شارژ شد اتومات شارژ جدید اضافه میشه
ریدن تو مخابرات احیاناً؟:n08::n08:
23 فروردین سرویس 16 مگ خریدم با ترافیک 700 گیگ ماهانه الان ترافیک زده 0 گه تو این مملکت دزد خونه بره:n08:
سرعت 8 مگابیت بهم 910 کیلوبایت با IDM میده ! اما سنجش سرعت مخابرات و speedtest عدد کمتری نشون میده
کسی با این شرایط از ثبت شکایت نتیجه گرفته
قبلا شکایت ثبت کردم از مخابرات تماس گرفتن با منت که پهنای باند بالاتری برات بستم، با سرور داخلی تازه سرعت رسید به عدد واقعی که میشه 1 مگابایت
اما بعد از چند روز دوباره برمیگرده به همون نرخ کم فروشی حدودا 800 تا 910 کیلوبایت
اگر تجربه یا پیشنهادی دارید، راهنمایی کنید چیکار کنم ؟
این نهایت سرعتشه ، برا منم مثل شماست .نقل قول:
سلام.مشکلی نداره.برای من هم زمانی که ۸ مگ داشتم بین ۷۵۰ تا ۸۵۰ نهایت بود.نقل قول:
طرح رنگین نت گرفتم 16 مگابیت با دانلود شبانه 2 الی 7 صبح 1000 گیگ. تا الان حتی 1 کیلوبایت از حجم شبانه کسر نشده و هرچی شبا دانلود کردم از حجم اصلی کم شده. همیشه هم بعد ساعت 2 شب مودم رو خاموش روشن کردم و بعد دانلود کردم. فعلا تو سایتشون درخواست بررسی ثبت کردم ولی هنوز جوابی ندادن. دوستانی که مشکل مشابه من رو داشتند چجوری تونستن حقشون رو بگیرن ؟! با همین پشتیبانی اینترنتی یا نهایت 2020 مشکل حل شد واسشون یا کار به 195 کشید ؟!
یه عکس از سرویستون میدید؟
برای بعضی از دوستان حجم شبانه رو با روزانه یکی کردند
مثلا روزانه 50 گیگ بوده شبانه 150 گیگ
کلا بهشون 200 گیگ روزانه دادند.