با سلام
ایا پادگان 02 هم مثل 01 راحت میگیرن و هر روز ول میکنن بری خونه حین اموزشی؟؟!
با تشکر
Printable View
با سلام
ایا پادگان 02 هم مثل 01 راحت میگیرن و هر روز ول میکنن بری خونه حین اموزشی؟؟!
با تشکر
گفتن یا عدم قبولی اومده واست؟نقل قول:
با گفتن اپراتور پلیس+10 نیس که
شما بگو اشکال نداره ظرفیت تکمیل شده، من پولم اضافیه میخوام هزار تومنم بره، شما درخواست تعجیل رو بزن
ایشون هم وظیفشو که بزنه.
بعد جوابش میاد که موافقت شده یا نشده.
نقل قول:
آدرسی که توی برگه نوشته شده باید مراجعه کنه
مهم برگ آبی هست، نه چیز دیگه.
الان این باید کجا خودشو معرفی کنه؟ پادگان آموزشی تو شهرستان یا تهران؟ و اگر تهران کجاش؟؟ ممنوننقل قول:
داداشه گلم من دکمه تشکر رو پیدا نکردم . مرسینقل قول:
راستش به چشمم خورد انگار یکی از بچه های فروم بیگلری بوده .خواستم نظر خودمونیه بچه هارو بدونم . :n16:
سلام دوستان.من در حال خدمت تو ستاد مشترک ارتشم.خواستم بپرسم داستان پروژه های کسری (که خود ارتشم میده) چیه و کلا به لیسانس ها چیزی تعلق میگیره؟
تشگر
جایی هستش که توسردرش نوشتن خربیا آدم برو :n03:
درود.نقل قول:
یکی از آشناهامون افتاده بود 02 دقیقا هر روز میومد خونه. به جز روزهایی که نگهبان بود
سلام دوستان کد ها توی نظام وظیفه اومده ولی توی پلیس +10 نیموده کی میاد؟ اعزامی 1 تیر هستم افتادم 01 تهران می خوام پیرینت بگیرم اما پلیس +10 میگه هنوز اینجا نیومده؟ برای کسی اومده؟
سلام دوستان من اعزامی 4/1 برگه سفیدم امروز اومد افتادم شهید مدرس کرج .... ایا این پادگان فوق دیپلم میگیره؟؟
یک هفته قبل از اعزامنقل قول:
نه به من چیزی نیومده بود من رفتم پلیس + 10 گفتم به من نامه نیومده اونم یه پرینت گرفت که توش نوشته بود اعزام شهریور گفتم خوب میخوام تعجیل بزنم گفت صبر کن ببینم میشه یا نه بعد چند دقیقه گفت کلانقل قول:
درخواستو بستن تو سیستم حتما ظرفیت تکمیله نمیشه درخواست داد ! :n27:
سلام به همه ی مشاوران عزیز.
آقا یک سوال تخصصی. من لیسانس میخونم.ترم آخرمه، تیر ماه امسال درسم تموم میشه. اگه بخوام شهریور امسال ( 93) اعزام بشم باید کی دفترچه رو پست کنم که نیفته واسه آبان ماه.
نکته : من نمره هام تا اخر تیر ماه میاد،یعنی تا اون موقع روی کاغذ فارق تحصیل نمیشم ، این مشکلی در پست کردن دفترچه نداره؟؟
امروز برگه سفید من اومد. فکر کنم بدترین جای ممکن افتادم.
نیروی انتظامی-مرکز آموزش شهید باهنر کرمان
چه جور جاییه دوستان؟
مدرکم ارشده. چه جوری می گذره؟ تقسیماتش چجوریه؟
چه جالب منم شرایطم دقیقا مثل تو هست ارشد هستم و 1 تیر افتادم باهنر کرمان نیروی انتظامی- من از مشهد هستم/ شما از چه شهری هستید؟نقل قول:
یکی از سایت ها نوشته بود از سال 93 نیروی انتظامی اگر دوره تکمیلی داشته باشی آموزشیت 21 روزه صحت داره؟
راستی آموزشی تو ماه رمضان چجوری هست؟
سلام دوستان
من امروز پلیس +10 بودم رفتم که دفترچه رو پست کنم برای اعزام به خدمت...
همون لحظه بهم برگه سبز رو داد گفت تاریخ اعزامت 19 تیر هست..!!:n04::n04:
یعنی حدود یکماه دیگه...
بهش گفتم مگه نباید پست بشه درب منزل ؟؟ گفت که سیستم عوض شده همون لحظه برگه سبز رو میدن..!!
اصلا گیج شدم ..فکر میکردم مرداد اعزام میشم الان افتاده وسط جام جهانی و ماه رمضون..!!!:n30:
از کی سیستم اینجوری شده..؟
سلام من اول تیر اعزامم. امروز برگ اعزامم اومد. افتادم مرکز آموزش ولیعصر تبریز - نیروی انتضامی با مدرک لیسانس :(
چجور جاییه؟ کسی میدونه؟
نقل قول:
واقعا ؟؟؟ یعنی دیگه پست نمیشه در خونه ؟ یعنی هرکی هر زمانی بره همون لحظه بهش کارت سبز میدن ؟؟؟؟؟ !!!!
شما بچه کجایی ؟؟
تازه اینجوری شده. برو تعویق بزن اگه زوده برات...نقل قول:
سلام دوستان من اعزامی 4/1 برگه سفیدم امروز اومد افتادم شهید مدرس کرج .... ایا این پادگان فوق دیپلم میگیره؟؟
سلام جواد جان. من از تهران هستم.نقل قول:
خبری در این زمینه ندارم. به هر حال دوره تکمیلی هم ندارم.
آموزشی توی ماه رمضان هر کجا یه جورییه. بعضی جاها سخت تر و بعضی جاها آسون تر میشه.
باید ببینیم این باهنر کرمان جزو کدوم دسته هست.
سلام من اول تیر اعزامم. امروز برگ اعزامم اومد. افتادم مرکز آموزش ولیعصر تبریز - نیروی انتضامی با مدرک لیسانس :(
چجور جاییه؟ کسی میدونه؟
من تهرانم..آره همون لحظه برگه سبز رو میدن..نقل قول:
میشه همچین کاری کرد ؟ من تهران هستم و دیپلمه..نقل قول:
کار خاصی ندارم که تعویق بزنم فقط میخواستم گواهینامه بگیرم..
خیلی دردسر داره تعویق زدن ؟؟ یا فردا میری میگی یکماه تعویق بزنن اونا هم میگن باشه..؟؟ :n09:
خب خوبه اولین دوستم رو پیدا کردم :n01:نقل قول:
چرا نمیشه؟ برو پلیس + 10 و به راحتی تعویق بزن. البته اگه دوس داری عقب بندازی به خاطر گواهینامه یا هر چیز دیگه...نقل قول:
فکر کنم فقط یک بار یک ماه برات بزنن...
پلیس+10 برات ثبت میکنه و باید صبر کنی نظام و ظیفه جواب بده فکرکنم
دوستان کسی نبود جواب مارو بده؟
من اول تیر اعزامم. امروز برگ اعزامم اومد. افتادم مرکز آموزش ولیعصر تبریز - نیروی انتضامی با مدرک لیسانس :(
چجور جاییه؟ کسی میدونه؟
سلام به همه ی مشاوران عزیز.
آقا یک سوال تخصصی. من لیسانس میخونم.ترم آخرمه، تیر ماه امسال درسم تموم میشه. اگه بخوام شهریور امسال ( 93) اعزام بشم باید کی دفترچه رو پست کنم که نیفته واسه آبان ماه.
نکته : من نمره هام تا اخر تیر ماه میاد،یعنی تا اون موقع روی کاغذ فارق تحصیل نمیشم ، این مشکلی در پست کردن دفترچه نداره؟؟
سلام به همه دوستان گلم ...مخصوصا اعزامی های 1 تیر ..امیدوارم هرجا میرید به خوبی و خوشی تموم کنید...برگه سفید منم امروز اومد نوشته منطقه هوایی اصفهان کسی میدونه کجاست؟؟
دوستان کسی نبود جواب مارو بده؟
من اول تیر اعزامم. امروز برگ اعزامم اومد. افتادم مرکز آموزش ولیعصر تبریز - نیروی انتضامی با مدرک لیسانس :(
چجور جاییه؟ کسی میدونه؟
درود داداش گلم.دادا نگران نباش اونطور که من شنیدم جای خیلی خوبیه واسه آموزشی.از نظر آب و هوا که خیلی توپه تو تابستون حال میکنید.کلا یکی از پادگان های خوب آموزشیه تا جایی که من شنیدم.نگران نباش دادا اینهمه جوون دارن میرن اونجا یکیم شما.میگذره بد و خوبش:n01:.منم 02 افتادم.موفق باشی داداش.سخت نگیر :n01:
اول شما باید نمراتت بیاد تا با دانشگاهت تسویه کنی و بعد لغو معافیت تحصیلی بزنی و بعد پست کنی...نقل قول:
چون پ+10 ابطال معافیت ت رو ازت میخواد...
اگه بتونید تا آخر تیر دفترچه رو بفرستید به احتمال 90 درصد اول شهریور اعزام میشید...نقل قول:
شما وقتی میتونید دفترچه رو بفرستید که که رسما از دانشگاه فارغ التحصیل شده باشید و برگه لغو معافیت تحصیلی و معرفی به نظام وظیفه رو از دانشگاه گرفته باشید...
برای درخواست تعویق باید یه دلیل قابل قبول داشته باشد تا با تمدید اعزامتون موافقت کنن...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی هم به من کمک کنه! برم هنگ کمک میکنن؟ از یه پلیس + 10 دیگه اقدام کنم چطور؟! :n13:
سلام لطفا یکی جواب بدهنقل قول:
ممنون
سلام دوست من
آره میشه تمدید کرد.
حتی اگه دلایل محکم هم نداشته باشی و فقط بنویسی به دلایل خانوادگی ، باز هم اکثرا موافقت میشه من دوستم خیلی راحت از اول اسفند انداخت به اول اردیبهشت.
آقا کسی میدونه پادگان شهید مدرس کرج فوق دیپلم میگیره یا فقط لیسانس به بالا ؟؟؟
دیروز رفتم پلیس +10 دفترچه رو پست کنن همون لحظه برگی بهم دادن نوشته بود تاریخ اعزام اول شهریور.
همین یه کارشون خوب بود سریع نتیجه رو نشون داد و دیگه ده روز منتظر پست نمیمونم که بفهمم تاریخ اعزامم کی هست.
حالا به نظرتون من شهریور کجا میفتم؟میشه پیش بینی کرد کجا بیفتم؟
تا حالا اینطور چیزی نشنیده بودم!!! برید یه دفتر پلیس+10 دیگه اگه اونجا هم همین رو گفتن برید خود نظام وظیفه پیگیر بشید...نقل قول:
البته فرصت زیادی نیست و شاید واقعا ظرفیت تکمیل شده باشه ولی طبق لینک پست قبلم (بند 4) تا 48 ساعت قبل از اعزام میشه درخواست داد!
به هر حال شما سعی خودتونو بکنید...
اصلا قابل پیشبینی نیست...نقل قول:
اول تیر، نیروی انتضامی - مرکزآموزش ولیعصر تبریز کسی نیست؟
دوستان من تهرانیم. ارشد. برگه سفیدم امروز اومد و افتادم نیروی انتظامی باهنر کرمان.
خودم از بند پ بدم میاد ولی ناچار، یه آشنا قرار شد ببینه کاری می تونه بکنه یا نه.
با توجه به اینکه برگه سفید من صادر شده و جام مشخص شده، می تونم امیدوار باشم که ارگانم یا محل آموزشیم تغییر بکنه یا نه؟
نقل قول:
لطفا اگر کسی میدونه بگه....