فقط رو مخابرات جواب میدهنقل قول:
هنوز نمیشه معرفی کرد
چون ارزش نداره 2 ساعت عکس و فیلم
بعدشم کار نکنه :n02:
اگر درست و حسابی کار کرد میگم :n02:
Printable View
فقط رو مخابرات جواب میدهنقل قول:
هنوز نمیشه معرفی کرد
چون ارزش نداره 2 ساعت عکس و فیلم
بعدشم کار نکنه :n02:
اگر درست و حسابی کار کرد میگم :n02:
از دوستان کسی نیست منو راهنمایی کنهنقل قول:
منم امروز بیخیال 128 نامحدود شدم و سرویس 128 محدود 5 گیگ گرفتم که به جای 5 گیگ 6.3 گیگ داد .
الان(ساعت 1:57)اینترنت 128 نامحدود مخابرات تبدیل به اینترانت شده است، حتی گوگل را هم باز نمیکند، تماس با پشتیبانی هم تقریبا غیر ممکن است و احتمال حل شدن مشکل توسط پشتیبانی هم صفر است، حداقل شبها باید سرعت سرویس نامحدود را زیاد کنند، این انصاف نیست که به خاطر اینکه عده ای دانلود میکنند من حتی نتوانم صفحه گوگل را باز کنم.
سلام عزیزا
به نظرتون رو خط من 5 یا 10 مگ به خوبی جواب میده؟ ممنون میشم زود جواب بدین...
ADSL Firmware Version :FwVer:3.20.17.0_TC3087 HwVer:T14.F7_11.2 Line State :Showtime Modulation :ADSL2 PLUS Annex Mode :ANNEX_M Downstream Upstream SNR Margin :9.4 24.3 db Line Attenuation :52.3 31.1 db Data Rate :3930 508 kbps Max Rate :4156 1170 kbps CRC :2520 15
خط شما همین الانشم به زور داره کار میکنهنقل قول:
4 مگ رو هم نمیتونه آپ کنه:n02:
سلامنقل قول:
بله به نظر میاد پروتکل DNS روی 53 باز باشد.(شایدم من اشتباه متوجه شدم)
در صورت امکان نرم افزاری که با آن تست کردید رو بفرمایید شاید فرجی حاصل شد.:n12:
من مخابراتم ولی قبلا که با همارا یکی بود سرعت دانلود ۱۲۸ نامحدود همارا ۲۰ بود. شاید الان فرق کرده.نقل قول:
از پشتیبانی شان بپرسید حتما به شما اطلاع می دهند که چنده.
جای شما باشم به مکس زنگ می زنم و علتش را می پرسم شاید دلیل دیگه ای داره.
نقل قول:
فکر کنم اگر هم ۱۰ مگ بخرید سرعت تان همین باقی بماند) SNR خیلی کمه.
سیم هارو چک کنید(همه تلفن ها رو از پریز بکشید بیرون. مودم رو به جلوی در وصل کنید و با لپتاپی موبایلی SNR رو چک کنید)
و گرنه پول تان هدر می رود.
شما 128 نامحدود همارا استفاده میکردید؟ سرعت دانلودش چطوری بود که بیخیال شدیدنقل قول:
و اینکه محدود 128 سرعت دانلودش چقدره؟
نقل قول:
زنگ زدم خیلی هم زنگ زدم جواب درستی نمیدن میگن شاید نویز دارید بخاطر اونه ولی اکثر دوستامم با افت سرعت 128 نامحدود مواجهن
سلام خدمت دوستان بنده تو خونمون یک خط تلفن داریم که اینترنت 10 مگ محدود مخابرات وصله می خواستم یک خط تلفن جدید بگیرم که رفتم مخابرات گفتن منطقه شما پره و نمیشه خط بدیم می خواستم برای خط دوم هم اینترنت 128 نامحدود مخابرات بگیرم که نشد، پیشنهاد دوستان برای استفاده از اینترنت نامحدود ارزان استفاده از اینترنت بی سیم یا اینترنت ایرانسل یا همراه اول است از عزیزان خواهشی دارم که راهنمایی کنید (میخوام با خط ثابت شبها دانلود کنم و از اینترنت جدید نامحدود فقط برای آماده کردن موارد برای دانلود استفاده کنم)
ماکس نت گرانترین سرویسها رو با کمترین سرعت و پینگ نامناسب و تایم اوت زیاد ارایه میدهنقل قول:
قبلا (3-4)سال پیش خوب بود الان فقط به فکر جیبشون هستن
نگاهی به سایتشون هم بندازید تمام امتیازها برا تورانداختن کاربران جدید هستش کوچکترین اهمیتی به کاربران قدیمی نمیدن
ظاهرا شبانه رایگان دارن اما اصلا اینطور نیس ماهانه 3600 چه دانلود داشته باشی چه نداشته باشی بابت دان شبانه ازت میگیرن
اونم سرعت زیر 200 برا یک مگشون
من شرکت دیگه هزینه نگهداری ماهیانه ندیدم بگیرن اما مکس نت میگیره ؛ ماهانه 3500میاد روی قیمتها +8 درصد مالیات + هزینه شبانه
---------
اما راجع به همارا ؛ کیفیتشون با هم فرقی نداره فقط قیمت همارا کمی پایینتره و هزینه نگهداری ماهانه نمیگیره
ضمنا احتمالا از خط قرمز دانلود رد شدید و سرعت رو براتون کم کردن و بردن روی یک هشتم
نقل قول:
بگید به مدیریت متصل کنند و اعتراض کنید. وظیف شان هست که نویز را چک کنند یا راهنمایی تان که شما خودتان کنید.
خودتان هم می توانید از پنل مودم SNR و Downstream rate را چک کنید. یا اینجا قرار بدهید دوستان نظر بدهند در مورد مقادیرش(مثل پست amirgam )
در مورد اقت سرعت دلایلی که از سیستم شما می تونه باشه.
۱. ویروس داشتن یا استفاده از اینترنت توسط آپدیت و آنتی ویروس و دیگر برنامه ها (سرعت دانلود رو از کنترل پنل دقیق چک کنید)
۲. اگر وایرلس هست شاید یکی داره از اینترنت تان استفاده می کنه
۳.شاید نویز داره خط تان(همه تلفن ها رو از پریز بکشید بیرون. مودم رو به سیم جلوی در وصل کنید بعد چک کنید)
متاسفانه رو بدین به ISP ها پشت آدم سوار میشن. پول میگیرن که پشتیبانی بدن.
اگر مخابرات صبر کنید میرید تو صف و شاید باز شد و بهتان adsl دادننقل قول:
همارا قیمت هاش نسبتا پایینه. گرون در نمیاد فکر کنم.
تشکر ا ز دوست عزیز،ولی منظور من خط تلفن نمی دن نه adsl میخوام در نبود خط تلفن از اینترنت بی سیم استفاده کنم که با صرفه باشد کدام را ترجیح می دهید اینترنت بی سیم یا استفاده از اینترنت موبایل از قبیل ایرانسل-هنراه اول و غیره ...نقل قول:
سلام دوستان/بعد ساعت 1 بامداد که دانلودرایگان شبانه شروع میشه دیگه هیچ فیلترشکنی کانکت نمیشه:n34:برا شما هم اینطوریه؟؟(512مخابرات)
ممنون از توضیحات دوستان اینکه ماکس نت گرونه حرفی توش نیست
یک سه ماهه بخوای بگیری حالا هرچی 10500 تومن باید بهشون بدی بابت هزینه نگهداری
از دوستان کسی همارا 128 نامحدود داره که به من بگه سرعت دانلودش چقدره؟
اقا من گزینه ضمیمه رو پیدا نکردم که
snr مودمم رو براتون بفرستم کجای ارسال پسته؟
یک راه هم هست که اینترنت نامحدود را برای تلفن یکی از آشناها که از آن خط برای اینترنت استفاده نمیکند بگیرید(حتما باید از مخابرات بگیرید یعتی هر 2 سرویس از یک شرکت باشند) و با تغییر مک آدرس از طریق خط خودتان به آن وصل شوید(احتمالا تغییر مک نیاز نباشد)، و یا به مخابرات مراجعه کنید و شرایطتان را بگویید، شاید قبول کنند که برای یک خط 2 سرویس فعال کنند.نقل قول:
عجب..نقل قول:
متاسفانه اطلاعی ندارم که کدامیک به صرفه هست.
اگر هدف تان گرد آوری لینک های دانلود از اینترنت نامحدود باشه با اینترنت محدود هم میشه اینکار را کرد.
نقل قول:
بالای کادر باکسی که توش پست تان را می نویسید گزینه Insert Image را بزنید و عکس را از کامپیوترتان انتخاب کنید و تمام.
شکل گزینه اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بله
خیلی از پروتکل ها از ساعت یک تا نزدیکای صبح از کار می افتد و با سرعت وحشتناک پایین ارسال و دریافت میشه یا اصلا ارسال نمیشه
شاید پراکسی ها کار کنند.(در مورد خودم برخی از فیلترشکن های امن از کار می افتند ولی غیر امن ها کار می کنند)
سرعت هم کاهش داره در این ساعات.
ظاهرا از کامپیوترم نمیشه اپلود کرد و باید تو سایت دیگه اپلود کنیم
snr من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد حالیم نمیشه ولی این خیلی خوبه و قطعی یا محدودیت سرعت نباید داشته باشید.نقل قول:
به پشتیبانی بگید کجاش نویز داره؟
سرعت رو روی 6 مگ بستن(تا اگه شهاب خریدی بتونی سرعت بالا دان کنی)نقل قول:
خطتت خیلی خوبه و گفتن نویز با توجه به اینکه پشتیبانی به راحتی نویز شما رو رویت میکنه یه جورایی از سر کردن شماست
پست قبل گفتم اولا احتمالا شما خط قرمز رو رد شدید و سرعت رو براتون محدود کردن
دوما ماکس نت از وقتی بیرون از تبریز پا گذاشته دیگه شرکت قبلی نیست فقط و فقط فکر کیسه خودشه وبس
نقل قول:الان 3 ماهه که قطعی نداشتمنقل قول:
ولی خب افت سرعت و وصل نشدن پروکسیها و جواب سربالای پشتیبانی و ... واقعا اذیت میکنه
حالا به نظرتون بعد اتمام اکانتم از همارا بگیرم؟
بله بگیرید.نقل قول:
فقط همارا شاید ۱۰ هزار تومان برای رانژه! بگیره(که نباید بگیرن)
هم اینکه باید از مکس نت سرویس تان را کنسل کنید تا همارا وصل کنه. موقع کنسل کردن بگید که راضی نبودید و ... (شاید اصلا ترسیدن درست کردن)
نقل قول:
به نمایندگی همارا رفتم گفت 15 تومن هزینه میگیریم که 10 تومن بابت راه اندازی و 5 تومنم بابت هزینه مخابراتی
و گفتن به ماکسنت بگید که خطتون رو جمع آوری کنن
دوستان میخوام یک مودم جدید بخرم نظرم روی هواوی هست چون میگن روی دستگاه های مخابراتی سازگاری عالی داره نظرتون چیه در ضمن من از وایرلس استفاده ای ندارم
بترسند؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بعد 8 سال که مشتریشون بودم و تا دلت بخواد مشتری براشون برده بودم
در جواب اینکه از کیفیت وسرعت راضی نیستم ؛ خانم ........بخش فروش؛ داخلی 184 رو بهم دادن
که زنگ بزنید جمع آوری کنند
نقل قول:
عجب که اینطور..
من سر موضوعی(اشتباه فنی مکرر پشتیبانی همارا سیستم از دید خودم) خواستم جمع آوری کنم منشیش خیلی بد صحبت کرد ولی مدیریتش عذر خواهی کرد و گفت مشکل تان را رفع می کنم و لطفا نرید و ...
تازه من مشتری ۳-۴ساله بودم شما ۸ سال و مشتری بیار!!!!
من روزی ندیدم که همارا پشتیبانش به درد بخوره! تنها مکالمه ای که داشتیم مکرر!! در هر موردی
من: فلان مشکل رو دارم
پشتیبان:چراغا روشنه:)) بیار تنظیم یا اینکه ایراد از سیم کشی هست! خانومها هم فقط میخوان زودی بپیچونن!
اخرسرم خودم مشکلم رو پیدا می کردم با کمک بهترین مشاور عالم، گوگل!:n12::n02:
نقل قول:
من بیشتر همارا بودم خیلی افتضاحه. به هیچ دردی نمی خورند.
دقیقا. هیچ چیز هم بلد نیستند.
مخصوصا پشتیبانی آنلاینش یادمه سوال می پرسیدم طرف بعد از پنج دقیقه جواب می داد و می گفت صبر کن تا بپرسم دقیق بگم. دیگه اصلا پیداشون نمیشد!!!!!
یادم نمیاد یکبار به درد خورده باشن.
برای جمع آوری خط باید به نمایندگیش برم یا زنگ بزنم به خود شرکت؟
با زنگ زدن میشه جمع آوری کرد و وظیفه شان هست ولی ممکنه بخوان اذیت کنند که باید حضوری بیاین و فرم پر کنین و اینانقل قول:
کسی نظری ندارهنقل قول:
نقل قول:
من زیاد متوجه معنی سازگاری مخابراتی نیستم.
مگر ماکزیمم سرعت مان چقدر هست که مودم های معروف فرقی در سرعت و کیفیت داشته باشند؟
(امکانات مودم بله متفاوتند)
شایدم نظرم غلطه و مودم به مودم تفاوت هست:n36:
و دقیقا همونیه که گفتیدنقل قول:
اذیت میکنند که باید بیاین دفتر ماکس نت فرم پر کنید و کارشناسها باشند و......
نقل قول:
اونوقت به دفتر مرکزیش باید بریم یا نمایندگیش هم میشه
یکی از دوستان میگفت اگه تا 10 روز بعد اتمام اکانت تمدید نکنی خطت جمع آوری میشه