آسیا شت . شنبه درخواست جمع آوری میدم . خلاص میشم از دستت
Printable View
آسیا شت . شنبه درخواست جمع آوری میدم . خلاص میشم از دستت
دوستان میشه با بن تخفیف مودم های D-Link سرویس حریر رو سفارش داد ؟؟
سلام من توی یکی از شهرستان های خوزستان زندگی میکنم
الان مخابرات دارم میخوام بیام اسیا سرعت دانلود تو روز 400-500 ولی شب...
شبی نهایت 2گیگ میتونم دان کنم 1مگ دارم
الان میخوام 1مگ ده گیگ اسیا تک بگیریم از 2تا8 رایگانه میخواستم بدونم چند گیگ میتونم دان کنم خیلی دانلود دارم برای پروژم
دوستان من تازه توی سایت اسیاتک ثبت نام کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و میخوام سرویس حریر رو سفارش بدم
اما هر چی میگردم توی پنل همه چیز هست جز سرویس حریر
میشه راهنمایی کنید چطور باید سفارش بدم ؟؟
1 مگ ده گیگ سرعتش 90 تاس! شبی شاید 2 گیگ بگیره.... این سرویس حریر چیه همه میخوان بگیرن؟
شبا از سرور های خود آسیاتک تا 1مگ میگیره از سرور های دیگه 90
سلامنقل قول:
سرویس حریر برای بعضی از مراکز قابل ثبت نام هست که دارای ظرفیت مناسب باشند
شرایط حریر چیه؟ قیمت؟ سرعت؟ حجم؟ رایگان؟
حریر که بدرد نمیخوره،80%رایگانه،کمترین قیمت برای شبانه رایگان حدودا ماهی چند درمیاد؟برای سرعتهای 128 و 256 و 512
سلام. وضعیت آسیاتک تو اهواز چطور است. فیبرنوری هستم
سلام من لشکر هستم کافو ۶ مرکز انقلاب .الان شهاب ۱۰ مگ دارم با ۱۰ گیگ رایگان ماهیانه.سرعت دانلودم توی ساعات غیر رایگان بین ۷۰۰ و ۸۰۰ و در ساعات رایگان ۲۵۶ است.البته امروز بخاطر اینکه جمعه است و جمعه ها سرعت افت میکنه الان سرعت بالای ۴۰۰ هست وتا ۶۰۰ و خورده ای است. ظهر به ۱۰۰ و خورده ای هم رسیده بود.البته این رو بگم که بستگی به مرکز مخابراتی شما و کیفیت خطتون داره.در صبح و بعد ازظهر بهترین سرعت رو می ده و در ظهر و شب سرعت افت می کنهنقل قول:
Sent from my K017 using Tapatalk
من منطقه رجایی هستیم. اگر همینطوری باشه پس خوبهنقل قول:
سلام
دوستان من تهرانم؛ به آسیاتک زنگیدم و در مورد شبانه پرسیدم که گفت "شبانه سرعت اسمی میشه ولی از دیتاسنتر های آسیاتک و سرور داخلی میتونی با نهایت سرعتی که داری ، دانلود کنی" ؛
کسایی که تهرانن ، حرف طرفو تصدیق میکنن یا خیر؟!
من اهوازم .شبانه کلا برای همه چه داخلی چه خارجی محدود هست من وقتی زنگ می زنم پشتیبانی تهران تا حالا همچین حرفی به من نزده.ما هم لحظه شماری می کردیم برای همچین طرحی ولی حداقل می تونم بگم برای بعضی ها محدود نبود بعد شد.برای من چه قبل از طرح و چه بعدش محدود بود.باید چک کنی ببینی برای شما محدود هست یا نه.شاید هم برای شما باشه.نقل قول:
نه، من هنوز از آسیاتک نت نگرفتم ؛ زنگیدم و ازشون پرسیدم که اینجوری بهم گفتن!!!نقل قول:
آسیاتک مگه رو فیبرنوری سرویس میده ؟نقل قول:
بله فکر کردی برای چی اومدم اسیاتک و چرا نمی تونم برم.نقل قول:
رو همه مراکز سرویس میده؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
یعنی چی روی همه مراکز .فیبر نوری باشه خطتون سرویس می دهنقل قول:
یعنی اینکه الان رو خط من مخابرات نمی تونه سرویس بالای دومگ بده و به گفته خودشون کافوها فرق دارن.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
من اهوازم و توی اهواز فقط اسیاتک روی فیبر نوری سرویس میده.من هم روز اولی که اومدم سرعتم دانلودم ۲۵۶ بود ولی الان بالای ۷۵۰ است.اگه خطت خوب باشه و مرکز مخابراتی محله شما خلوت باشه خوب میده.نقل قول:
رفیق ، من از آسیاتک در مورد فیبر در تهران پرسیدم که گفت در تهران فقط در مرکز شهید بهشتی رو فیبر سرویس میده و جاهای دیگه نمیده!!!! تو اهواز در همه منطقه ها رو فیبر میده؟!!نقل قول:
اره فکر کنم توی تهران نمی دونم
من یک سوال دارم می خوام با Internet download manager plus برای اندروید فیلم دانلود کنم ولی توی حافظه جانبی ذخیره نمی کنه و وقتی توی تنظیمات ذخیره در حافظه جانبی انتخاب می کنم خطا میده.شما هم همین مشکل رو دارید یا نه؟
سلام، سرعت شهاب 20 گیگ و 10 گیگ شبانه فرقی ندارند؟؟؟
بچه ها با تورنت شبانه چه می کنید شما؟ سرعتتون خوبه؟؟
یوتوب با س ا ی ف و ن سرعتش خوبه؟؟؟
من پارسم الان!
من یک سوال دارم به نظرتون مصرف روزی یک گیگ طبیعی است؟من قبلا وایمکس داشتم با سرعت دانلود ۶۴ کیلوبایت الان با اسیاتک سرعت شده بالای ۷۰۰ خب اون موقع ویدیو نگاه نمی کردم الان اضافه شده ویدیو البته زیاد نگاه نمی کنم مدام دارم کنترل می کنم ولی اذیت هستم اپدیت ها رو هم خاموش کردم همش حس می کنم زود تمام میشه حجمم.با du meter هم چک کردم تازه du meter بیشتر نشون میده.متعادل به نظرتون روزی یک گیگ؟
مخابرات منطقه ما داره اینترنت 2مگ رو 2 هزار تومن میده اینم سایتش به نظر شما بهتر از آسیاتکه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله! طبیعیه! ویدئو آنلاین نگاه کردن خودش کلی حجم میببره...جالب اینجاست ک میگی du هم تایید میکنه
پس رسما داریم ورشکست می شیم.چون ماهی 60 70تومن دارم هزینه می کنم. این پولی که هم که ما می دیم بخاطر دانلود شبانه است.اسیاتک همه سرویس هاش توی روز یکی است و توی شب تفاوت داره.یک سوال دیگه یک مشترک معمولی اسیاتک ماهانه چقدر هزینه می کند؟نقل قول:
بستگی داره ماهی چند گیگ بده. هرچی گیگ بالاتر بره قیمت بالاتر میره.دیدی چشم بسته غیب گفتم:n02: قبل از اینکه بگیری تحقیق کن هم به لحاظ کیفیت سرویس دهی و هم به لحاظ گیگ مصرفینقل قول:
دوستان سلام
کسی از منطقه بهشتی تهران از آسیاتک استفاده میکنه؟
سلام دوستان -میخواستم بدونم کسی اسیاتک در مشهد داره؟من سرویس شهاب و کولاک در نظرمه و میخوام بدونم سرعت روزانه و شبانه و مخصوصا تایم اوت و پینگ چطوری هست چون اصل مصرف من بازی انلاین هست
اگر دوستان مشهدی هم نبودن در هر صورت ممنون میشم جواب بدید.مصرف من ماهانه 12 گیگ هست :n01:
یک عدد پین تخفیف سرویس شهاب , 100روزه با حجم(4 + 96) گیگ دارم که با قیمت خوبی میفروشم.هر کی خواست پ.خ بده.
دانلود شبانه رایگان از سرور داخلی ... همین الان ... سرویس شهاب 4 تا 10 صبح رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
درود
این سرویس بعد از مدتی دانلود افت سرعت پیدا نمیکنه
و از سرورهای داخلی همیشه با همین سرعت دانلود میکنه ؟ از سرور خارجی چی ؟
(منظورم در تایم رایگان هست )
ممنون
سلام دوستان
اسیاتک به شبکه های اجتماعی مشکل نداره ؟؟؟
واتس اینستا تلگرم
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
چرا مشکل داره! اینستا بیشتر موقع ها خیلی ضعیفه و بیشتر عکس و و فیلم ها اصلا لود نمیشننقل قول:
واتس آپ خیلی بد نیست خوبه تقریبا
تلگرام تست نکردم
شبکه های اجتماعی دیگه مثه ف.ب دیگه فوق العاده افتضاح هستش بخاطر اینکه تقریبا 90% قند شکن ها از کار افتاده رو این ISP
این سرعت دانلود خوب از سرور های داخلی مشخص نیست چجوره یه مدت برا همه بود بعد کلا کنسل شد.اما الان تقریبا میشه گقت از هر 10 نفر یه نفرشون اینجوره!نقل قول:
الان همه isp ها با فیلتر شکن مشکل دارن با شبکه های اجتماعی غیر فیلتر هم مشکل دارننقل قول:
اعصاب برای ادم نمیزارن
بابا همینی که دارین به قیمت 1000 برابر میفروشین حداقل کیفیتش خوب باشه
واقعا زوره دارینت میخریم و تازه کیفیتش هم خوب نیست
:n34::n34::n34:
سلام
برای سرویس حامی خط رو روی چه سرعتی میبندن؟