اگه پیام خصوصی بدید و نام کاربریتون رو بگید من چک میکنم و خدمتتون مطرح میکنم مشکلتون چیهنقل قول:
Printable View
اگه پیام خصوصی بدید و نام کاربریتون رو بگید من چک میکنم و خدمتتون مطرح میکنم مشکلتون چیهنقل قول:
جناب asksup تو سرویس های حجمی اندیشه جای خالی 512 با ترافیک 10 گیگ و 1 مگ 5 گیگ احساس میشه، بیزحمت این دو تا رو اضافه کنید. ممنون
من میتونم فرمایش شما رو به واحد تعرفه بخش فروش ارجاع بدم ولی بعضی از سرویس ها فقط باعث پیچیدگی جدول تعرفه ها میشه. چون کاربر میتونه سرویس مثلا 1 مگ 2 گیگ بگیره و بعد براش حجم بخره و توجه داشته باشید 8 گیگ اضافه اینجوری نیست که 8*3600 باشه بلکه مطابق مصوبه تنظیم مقررا 5 گیگ اول 3600 و 3 گیگ بعدی 2800 خواهد بود. با این حال ارجاع میشه واسه بررسینقل قول:
ارسال شد، ممنوننقل قول:
هر شرکتی حتی 1 گیگ عیدی الکی میداد خیلی باعث خوشحالی میشد :n18:
1024 1 گیگ نمی خواین دوباره برگردونید به لیست crm
دوستان یه اعلام وضعیت کنید. دوستان که از دزد اول نت دارن. رسما هیچ گونه فیل شکنی کار نمی کنه . وصل هستن اما پیجی باز نمیشه .حتی گوگلنقل قول:
به طرف گفتم برای کی*رو سرورهای جدید داد ولی فرقی نکرد . بدون فیل شکن مشکلی نیست
:n21:رو دو تا سیستم هم تست کردم ولی فرقی نکرد:n34:
ssh هم از کار افتادهنقل قول:
نقل قول:
می دونستم اینا یه کاری کردن :n34::n21:نقل قول:
تایید میشه تو اندیشه هم این مشکل از صبح ب وجود اومدهنقل قول:
نقل قول:
اره واسه منم کار نمیکنه. البته 1 هفته ای میشه که اینجوریه. صبح ها معمولا واسه من درست میشه
فبل شکن ها مشکلی ندارن خیلی عادی کار میکنن مثله همیشه
شما از ایرانسل استفاده می کنی درسته؟ به همون علته . روی خطوط تلفن به خصوص دزد اول رو میگمنقل قول:
نه بابا روی همون دزد اول بازه !!! خیلی عادی تمامی فیلش کن ها !! dns را عوض کن تست کن .
بسته ایرانسل شبانه گرفته بودم دانلود هام که تموم شد دیگه نخریدم برای استفاده روزمره همین دزد آشنای اول هستیم تا اعتبارش تموم بشه
نقل قول:
شما dns که ثبت کردی چیه ؟ برای من کلا عددی تو اون فیدها ننوشته .نقل قول:
در ضمن به صورت عادی مشکل ندارم در نتیجه میشه فقط dns مربوط به فیل شکن (در اینجا کی *رو) رو عوض کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این عکس به جای
local area connection
تغییرات رو برای
ke*ri*o virtual network
انجام بدم؟
با تشکر:n16:
نقل قول:نقل قول:کلا متصل هم بشید سرعت بسیار پایینه . از سرویس فیل شکن سیسکو استفاده کنید جواب میده .نقل قول:
پ.ن : تصحیح میکنم از دیشب تا حالا تمام فیل هارو زدن ، و بطور منطقه ای هم کم کم اعمال میشه . عیدی بوده این !
من از کر# یو استفاده نمیکنم دو تا برنامه دیگه ای خریدم .نقل قول:
پس این خارجی هایی که آنلاین ویدیو میبینن و ویدیو کنفرانس میذارن اونا جزو آمار نیستن سرعت بالا و رایگان بودن حجم فقط برای وبگری اونا چه بدرد میخوره اگه اینطور بود که الان اونا هم تو همین اینترنت دایال آپ چند مگابیتی ما مونده بودن نیازی نبود اینترنت چند صد مگا بیتی بدن به مردم :n27:نقل قول:
بچه ها با این حساب که دانلود رایگان نداریم!
به نظرتون یه ساله 2مگ بگیرم یا برم آسیاتک؟
لطفا یه پیشنهاد خوب بدید، می دونم همه تون موندید که چکار کنید
برا دانلود رایگان میتونی از شرکت هایی که دانلود شبانه رایگان دارن استفاده کنی یا اگه به اینترنت 3g دسترسی داری میتونی دانلود ها رو جمع کنی و تو یه شب یه طرح شبانه بگیری و دانلودات رو انجام بدی.هرگز ریسک خرید سرویس های طولانی مدت رو انجام نده چون اینجا هیچ چیز حساب کتاب نداره معلوم نیست چی بشه.آسیاتک هم من زنگ زدم پورت ندارن فعلا البته من مرکز بلوار گیلان هستم.قرار شد بعد خبر بدن.نقل قول:
3g یه شب طرح شبانه قیمتش چطوریه؟نقل قول:
چقدر می شه دانلود کرد؟
چطور تو کامپیوتر ازش استفاده کنم؟ باید مودم مخصوص بخرم؟ بعد تو کامپیوتر کیفیتش کمتر نمی شه؟
تو چند صفحه پیش کامل توضیح دادم در این رابطه ، وضعیت سیگنال و سرعت به منطقه تون و نزدیک ترین آنتن برمیگرده و بسته ها هم ایرانسل شبانه یه شبه ، 1000 تومن 1 گیگابایت ! 3000 تومن نامحدود + پست شماره ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو حتما بخونید ;)نقل قول:
دوستان یک سوال . من سرعت 512 از دزد اول دارم ..... سرعت دی الم رو 70 هس ..... ایا برا همه اینجوریه ؟؟:n34::n24:
از اونجایی که مقررات اجازه داده بین 8 کاربر تقسیم بشه شما سرعت قانونیتون باید 64 باشه که دارن همونو میدن بهتون.خیلی عقب موندگیه ولی همینه که هست:n27:نقل قول:
یه چندروز بیشتر دووم نیورد خوشحالیمون
دوباره گند شده همش دیسکانکت میشه وسط بازی
این فیلترینگ جدید دائمی هست. دلتون رو به چند ساعتی که ورش میدارن خوش نکنیدنقل قول:
الان چندین ماهه که دارن روش کار می کنن و در مقاطع مختلف تستش می کنن. حالا دوباره ورش دارن ۶ ماه دیگه میزارن
کل بچههای ایران با سرورای دیابلو مشگل پیدا کردن نمیدونم اینا از جون ملت چی میخواننقل قول:
تایید میشه. wow و lol هم همینهنقل قول:
قضیه فراتر از ۴ تا بازیه
تمام پروتکل های غیر http مختل شدن.
سایت های https
برنامه های voip
سرویس های cloud و ftp.
پروتکل bittorrent
imap smtp pop3
SSH
و خیلی برنامه های دیگه دارای اختلال هستن.
اینترنت که فقط وب گردی نیست
الان یه بدبختی بخواد سرورشو تنظیم کنه نمیدونم باید چیکار کنه.
ای آقا من دیگه حرف اینارو نزدم چون خیلی وقته باهاشون درگیرمنقل قول:
بنده خودم قبلا برای وصل شدن به کامپیوترم با گوشی رو اینترنت از سرورای ابری استفاده میکردم اما یه مدته همشون دارای اختلالن یا فیلتر شدن حالا فقط ddns مونده برام
اونم مشگل دار شه نمیدونم چیکار کنم
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
بر حسب پیشنهاد شما اون سرویس که فرمودید راه اندازی شده و داره تست میشه.
این سرویس را به اسم سرویس نامحدود با کنترل سرعت اننخابی تو پنل تمدید خواهید دید.
تا این لحظه که مشکل خاصی گزارش نشده.
شما میتونید تو 3 و یا 4 مرحله سرعت خودتون رو به سرعت تشویقی برسونید
من الان سرعتم بعد از 16 گیگ مصرف میاد زیز 30 چکار کنم سرعتش بحالت تشویقی برسونم مبلغی باید پرداخت بشه؟نقل قول:
باسپاس
به زودی قابلیت خرید حجم مازاد در اختیار شما میگیره.نقل قول:
هر قابلیتی که توش پول سرازیر بشه به حساب اندیشه سریع اضافه میشه . من هم گفتم یه کاری کنید یکی دو ساعت تو ساعات رایگان حجمی از اون 16 گیگ کم نشه چرا این قابلیت رو اضافه نمیکنید؟ الان 15 روزه که 16 گیگ تضمین شده ی من تموم شده و سرعتم شده دایل آپ ! لااقل سرعت رو بعد تموم شدن حجم بیارید رو 40 ، والا اعصاب آدم خورد میشه تا یه سایت بالا بیاد...نقل قول:
قبلا 256 نامحدود اگه حجم تموم میشد سرعت ثابت میشد 38 ولی الان از 29 بیشتر نمیشه
از حسن نظر همیشگی شما متشکرم. جهت توضیح عرض میکنم در حال حاضر امکان ارائه سرویس همراه Quota management بر اساس Time Table موجود نیست. بعضی از قابلیتها به سرعت یه بشکن زدن طراحی و اجرا نمیشن. فرمودید منم عرض کردم بررسی میشه ولی باید زیر ساختهای نرم افزاری و هماهنگی سرویس ها در نظر گرفته بشه.نقل قول:
بنده ارادتمند شما هستم...باز هم مثل همیشه سعی میکنی با چهار تا اصطلاح فنی مسخره و من درآوردی مشترک رو خر کنی، خجالت بکش...پس چطور بعضی از قابلیتها مثل 30 گیگ تضمین شده که ماهی 53 هزار تومان در میاد برای یوزر بیچاره مثل بشکن و سریع السیر اضافه میشه؟نقل قول:
بنا به عادت از پیش قضاوت های نادرست شما در مورد موضوعاتی که ازش اطلاعات کاملی ندارید و ادبیات تهاجمی همراه با توهین شما متشکرم. بهر حال پیشنهاد شما جهت توسعه نرم افزاری به واحدهای مربوطه ارجاع شده. بازم سال نو شما مبارک.نقل قول:
سلام
میشه لطفا توضیح بدید این سرویس معنی اش یعنی چی ؟
اینترنت پرسرعت ADSL - 256kbps با حداقل ترافیک تضمین شده 16 گیگا بایت در 1 ماه - محدودیت انتخابی
توی توضیحات این رو نوشته :
چه جوری باید این پین ها رو فعال کرد ؟ منظورم اینه که چه جوری خودم این 4 گیگ 4 گیگ رو مدیریت کنم ؟ توی پروفایلم من گزینه ای نمیبینمنقل قول:
با فعال نمودن پين سرويس انتخابي، اين امکان به کاربران داده مي شود که سرعت سرويس خود را مديريت و کنترل نمايند. به طور مثال در سرويس هاي 128 نامحدود (تضمين شده 6 گيگابايت) کاربران، با فعال نمودن اين سرويس، مي توانند به ميزان 6 گيگابايت با سرعت بسيار بالا از اينترنت استفاده نمايند. جهت راحتي و مديريت بهتر سرويس، اين امکان قرار داده شده است که هر پين حجمي معادل 2 گيگابايت داشته و پس از پايان 2 گيگابايت، سرعت سرويس به حالت استاندارد تبديل گردد و در ادامه، در صورت تمايل، کاربران مي توانند مجددا 2 گيگابايت بعدي را فعال نمايند. لازم به ذکر است در اين نوع سرويس ها، شروع سرويس، با سرعت استاندارد بوده و تنها با فعال نمودن پين انتخابي به ميزان تعيين شده سرعت افزايش خواهد يافت.
در سرويس هاي 128 تضمين شده امکان فعال سازي 3 پين 2 گيگابايتي وجود دارد.
در سرويس هاي 256 تضمين شده امکان فعال سازي 4 پين 4 گيگابايتي وجود دارد.
يادآودري: الزاما مي بايست پس از اتمام پين قبلي، پين جديد فعال گردد. در غير اينصورت و فعال نمودن چند پين به صورت هم زمان، تنها يکي از پين ها فعال گرديده و ساير پين ها بلا استفاده مي گردند.