این مودم رو الان با حول حوش 250 تومان میشه خرید شما توصیه میکنید برای خرید
Printable View
این مودم رو الان با حول حوش 250 تومان میشه خرید شما توصیه میکنید برای خرید
بهترین مودم td lte کدومه ؟ بعضیا میگن TF-i60 بعضیا هم میگن B-5142 ... موندم بین دوراهی
سلام
مودم outdoor zw101 دارم تو پشت بام بدون مانع کار گذاشتم از حدود 20 روز پیش. بر خیابان مطهری که تو نقشه هم کاملا سبز هست. از موقع نصب با کلی دردسر تونستم 13 تا 15 دسیبل سیگنال بگیرم با حدود 5 تا 6 مگ بر ثانیه دانلود. این قضیه به خوبی ادامه داشت تا امروز که سرعت به 1 مگ و سیگنال به 2-3 دسیبل کاهش پیدا کرده. مودم رو چک کردم تکون نخورده و همه چی مرتبه اما نمیتونم 3 دسیبل بیشتر بگیرم. کسی تجربه مشابه داره؟ پشتیبانی هم جوری صحبت می کنه انگار طلبکاره میگه سرعت 1مگ مناسبه از نظر ما. مبین نت درسته سرویساش زباله هست اما call center شون لاقل با ادب هستن.
پارازیت ماهواره روی سرویس های وایمکس تاثیر میگذاشت ،احتمال اینکه رو TDهم اثر بذاره لابد هستنقل قول:
5142 خیلی وقته فروش ندارهنقل قول:
ای ۶۰ هزینه الکیه
به نظر من ۲۱۰۱ به صرفست تو رنج خودش
و در کل تی دی رو اصلا پیشنهاد نمیکنم
قطعی با ۵ خط انتن دارم
اون مودم اصلا قابلیت وصل شدن به شبکه fdd ندارهنقل قول:
من هردوتا شودارم اگر امکانات t60 مودم b51داشت عالی بود .مثل نصب انتن اضافه کلید خاموش وروشن و...نقل قول:
t60 تا اپدیتی براش نیاد زیادجالب نیست البته b51 هم قبل اپدیت خیلی اشغالی بود ولی بعداپدیت خوب شد.الان t60همین وضع داره .ولی همینجورم خیلی چیز افتضاحی نیست خیلیم خوب نیست .اما حداقل از بقیه میگن جدیدتره.کلا همه مودمای ایرانسل تقریبا یکجورن
یه چنل تو تگرام دیدم که تو پرشین تولز هم طرف تاپیک داره مودم هایTF-i60 رو میده 180 و انلاک شدش رو میده 210 هر سیمکارتی روش کار میکنه یکی از دوستام خریده با همرا اول 13.5 مگ گرفته سرعت:n13::n36: کسی اطلاع نداره چرا اینقدر ارزون میده؟!!
نه متاسفانه جایی فعال نکرده درست حسابی 4x4 رو
منم چندبار از فروشندگان و نماینده ایرانسل اینجا پرسیدم , جوابی ندادن . فروم دیگه ای گفتن اینا مرجوعی هارونقل قول:
با قیمت پایین تر میگیرن و اینه که میتونن این قیمتا بدن . البته منظورم فروشگاههای سطح شهره نه اون طرف مورد نظر شما .
بهرحال من از نمایندگی ایرانسل مودم درچسب+100 گیگ برام فعال کرد 210 تومن , یعنی مودم افتاد 160 تومن!
احتمالی که من میدم ایرانسل سودش روی بسته های بعدیه و تعداد زیاد وارد کرده , خودش داره دامپ میکنه.
و هنوزم جا داره براش. بهرحال منکه راضیم و آنتن دهیش هم خیلی بهتر از قبلیاست . قطعی هم نداره .