فعلن دیده بان نت خوبه ک پوشش سراسریش ضعیفه و طرحش برا جذب مشتریهنقل قول:
پارس مثل های وب باشه خوبه
Printable View
فعلن دیده بان نت خوبه ک پوشش سراسریش ضعیفه و طرحش برا جذب مشتریهنقل قول:
پارس مثل های وب باشه خوبه
سلام
دوستانی که با پارس مشکل نوسان snr همراه با قطعی های پی در پی دارند چطور مشکلشون حل میشه؟
الان زنگ زدم طرف حرفهای تکراری تحویلم داد برو مودم رو سر خط تست کن و از اینجور حرفها
قبلا یه بار یکی از پشتیباناشون مشکل راحت حل کرد ولی این یکی حرف تکراری تحویلم داد
ن داداش مشکل من همچنان برقرارهنقل قول:
پهنای باند و سرعت خطتت رو کم کن ؛ snr زیاد میشه مشکل حل میشه .
در زمان اداری با 1585 تماس بگیری و کارشناس های رده بالاتر تهران جواب بدن ؛ دستشون واسه تغییرات بازتره .
حرف تکراری هم نیست دیگه ؛ راهش همینه کار دیگه نمیشه کرد
باید سیم کشی داخل خونه رو کامل از مدار خارج کرد و مودم رو مستقیم به سرخط زد ، بعد SNR رو چک کرد و زنگ زد کارشناس هاشون و اعلام کرد که مودم سر خط وصل هست و تا حداکثر ممکن سرعت رو تنظیم کنن برای اینترنت
بعد اگه توی خونه همچنان مشکل پا برجا بود ؛ میتونی مثل من 60 متر کابل فشار قوی برق بخری که عایق خیلی خوب و زیادی داشته باشه و رشته های افشان خوبی داخلش باشه ، اونوقت بدون قطع کرد و تیکه کردن کابل تا محل مودم سیم کشی انجام بدی ، اتصالات رو لحیم کنی و بطور کلی تلفن ؛ فکس ؛ اسپلیتر و هرچیز دیگه ای رو خط تلفن داری واسه همیشه ببوسی بگذاری کنار ، تا SNR خط تلفن در محل ورود به خونه تبدیل به SNR همیشگی مودم شه .
دوساله کیفیت خط من با انجام این کارها تکون نخورده ؛ با اینکه بخشی از کابل در فضای بیرون قرار داره و آب و برف و بارون خورده بازم مشکلی پیش نیومده ؛ کابل رو از یک مسیر بطورکلی مجزا اوردم که از سیم های برق دورهست.
شش ماه خطم روی 16 مگ بود و هیچ مشکل و قطعی هم نبود اما چون SNR شده بود 9 زنگ زدم سرعت خط رو کم کردم 12 کردم ؛ الان SNR همیشه بین 15.5 تا 17.5 هست برای دانلود ؛ آپلود روی 1 مگ هست و SNR اونم 16 تا 18 هست.
جشنواره ترافیک را هم تمدید کردننقل قول:
میخوان تا آخرین لحظه ترافیک بفروشن
از های وب بهتره بازنقل قول:
شاتل از های وب بهتره تعرفه هاش ؟نقل قول:
فکر کنم هیچکدوم از تاپیک ها رو نخوندین از صبح دروضعیت مشابه مثلا برای 30گیگ حجم شاتل گفته فقط ده گیگ خارجی بقیه داخلی اما های وب زده همه خارجی اگه داخلی استفاده بشه حجم نصف حساب می شه
شاتل درواقع خودکشی کرده
آره ندیدمنقل قول:
من فکر کردم این حجم های بین الملل هست
بعد اینو دیدم:
- کاربر میتواند به اندازه یک سوم میزان مصرف منصفانه را برای ترافیک بینالملل استفاده کند.
:n04::n04:
عملا افتضاحه
مگه نباید از فردا طرحهای جدید اجرایی بشن؟نقل قول:
اسیاتک و پارس انلاین و صبانت هنوز تعرفه های جدیدشون اعلام نکردن
من که چشام اب نمی خوره ...نقل قول:
احساس می کنم باهم حسابی توافق کردن ...قشنگ معلومه حجماشون 4-5 گیگ باهم فرق می کنه که یعنی هیچی