جان تو این برنامه رو بده تا مک رو عوض کنم. برام پیغام خصوصی کن تا دانلودش کنمنقل قول:
Printable View
جان تو این برنامه رو بده تا مک رو عوض کنم. برام پیغام خصوصی کن تا دانلودش کنمنقل قول:
سلام من از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مخابرات سرویس میگیرم حالا می خوام بیام 512 بگیرم خطم الان 256 داره از کجاش باید برم تا بتونم ارتقا سرویس بدم تو قسمت کاربراش که خیلی بدرد نخوره هیچی نداره:n13:
یه چیزه دیگه من پارس داشتم اومدم مخابرات گرفتم چون خیلی قطع و وصل دارم میگفتن نویز داری این مشخصات مودمم نویز داره
SNR margin Upstream : 18 db Line Attenuation Upstream : 30 db
SNR margin Downstream : 6 db Line Attenuation Downstream : 45 db
اینم از مشکل ما !!!
این پشتیبانی هم هیچی نمیکنه! شکایت کنم از اوپراتورشون بلکی فرجی شد
مشکلم حل شد
از دوست عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا تشکر میکنم. مشکلم کامل حل شد. از باقی دوستان هم که راهنمایی کردن ممنون. از یه خرج زیاد راحت شدم واقعا :n12::n16::n26::n20:
نقل قول:
ولی الان روی PPPOE نمیتونم وصل شم! چون یه مک دیگه ثبت میشه!!! یه مک ثابت دیگس که اصن نمیدونم از کجا اومده ولی روی PPPOE ثابته
توي حالت بريج مك كارت شبكه ست ميشه و توي pppoe مك مودم كه فكر كنم قابل تغيير هم نيست.نقل قول:
اين با اطلاعات اندك من هست!
اون مکی که ثبت میشه مک مودمم نیست اصن!!نقل قول:
snr کمی پایین هستنقل قول:
مشکل خاموشی چراغ ADSL داشتی؟
پارس که داشتم سرعت رو می خواست بالا ببندد چراغ مودم خاموش روشن میشد الانم شبها چراغ مودم خاموش روشن میشه و وقتی یه بازی انلاین میرم بعد چند دقیقه بازم چراغ مودم خاموش روشن میشه راه حلی نداره؟
اسپولیتر بزارم دیگه چراغ مودم بعد چند دقیقه خاموش روشن نمیشه؟
دوستان وقتی مودم رو خاموش روشن میکنم برای بار اول چراغ مودم ثابت نمیشه ولی برای بار دوم ثابت میمونه !
علت چیه ؟؟؟