متاسفانه چرا سفارشی بودهنقل قول:
ویندوز اکس پی پروفشنال فوجیتسو تبلت پی سی
رو روی برچسب پشت ویندوز کامل نوشته
حالا دانلود میشه کردیا ....
Printable View
متاسفانه چرا سفارشی بودهنقل قول:
ویندوز اکس پی پروفشنال فوجیتسو تبلت پی سی
رو روی برچسب پشت ویندوز کامل نوشته
حالا دانلود میشه کردیا ....
صدای فن رو نمیشه کم کرد؟!!
موقعی که بعضی برنامه هارو اجرا میکنی یهو خیلی اوج میگیره: دی
پس با این حساب بهتر است شما از نمایندگی فروش/خرید تبلتهای فوجیتسو بپرسید چون ممکنست با دریافت هزینه مشکل را حل کنند و ریکاوری را بشما بدهند .نقل قول:
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
طبیعی است دیگر . سیستم رومیزی نیز فنش موقع لود بیشتر میچرخد . ولی همانطور که در صفحات قبل توضیح مفصل دادم باید خنک سازی روی حالت اکتیو باشد .نقل قول:
سلام به بزرگواران سایت
عید همه مبارک
من لپتاپم ویندوز 7 اورجیناله . اما 1 درایو بیشتر نداره. دو سوال داشتم
1- آیا با اضافه کردن درایو های دیگه بعد از ریکاوری کردن دوباره درایوم به یکی برمیگرده ؟ اگر بر میگرده آیا به اطلاعاتم صدمه ای میزنه ؟
2- اشکالی نداره من میخوام درایو اضافه کنم!؟
لپتاپم مدل سونی وایوئه... . 3 تا دی وی دی برای ریکاوری داره... .
با سلام
لپ تاپ من توشیبا هست. می خواستم از روش compressed درایو سی رو فشرده کنم ولی بعد از restart دیگه ویندوز بالا نمیاد و پیغامی میده که من معنیشو نمی فهمم!!!!
پیغام اینه: GKXSI is compressed
بعد از این هم نوشته که با کنترل آلت دیلیت ریستارت کنین.
من سرویس پک 1 ویندوز 7 رو دان کردم ولی با اون هم نمیتونم به قسمت setop برم
لطفا راهنمایی کنین
با سلام
یه کارته وایرلس رو با اینترنت share کردم با pc. لپتاپ تو اینترنت نمیره؟ ولی با موبایلم رفتم
لپ تاپ وایرلسه میشناسه فایروال هم خاموشه زود جواب بدین ممنون میشم
وقتی ریکاوری میکنی بله برمیگرده به همون یک درایو وتنظیمات اولیه شنقل قول:
درایو اضافه کن ولی حواست باشه خواستی ریکاوری کنی یه بکاپ ازشون بگیر
واسه ریکاوری لپ تاپ رو خاموش کن بعد دکمه ASSIST رو بزن و طبق دستور برو جلو نیازی به سی دی ها هم نیست تا زمانی که درایو بکاپ ارجینال رو پاک نکرده باشی.
سلام... نمی دونم سوالی که دارم می نویسم جزئی هست یا نه اما امیدوارم کمکم کنید.
من یه لپ تاپ dell vostro 1500 دارم. تقریبا 4 ساله دارمش. دو سال اول هیچ مشکلی نداشت جز اینکه یه کم هنگ می کرد. حتی ویندوزشو بعد دو سال هنوز عوض نکرده بودم. اما یه مدت دوستم فلش از دانشگاه می آورد به لپ تاپم می زد بعد اون بود که ویندوزم پرید. یه ویندوز اورجینال با لپ تاپم هست همونو روش می ریزم همیشه. خلاصه ویندوز دوباره نصب کردم اما از اون موقع هر دو سه چار ماه یه بار ویندوزم می پره. ارورای ناجور می ده. یه بار سی پی یوم سوخت عوض کردم بازم همون مشکلو داره. صفحه مانیتورمم جدیدا شروع کرده بعضی وقتا پرش داره. نمی دونم چی کارش کنم. یکی بهم گفت این یه ویروسه که اگه آنتی ویروس کاسپر اورجینال بگیرم با اون پاک می شه حل می شه. این درسته؟ چی کار کنم؟
پرش تصویر در مانیتور ربطی به ویروس نداره ، باید ببرید تعمیرگاه تا ایرادها لیست بشه و قطعات مورد نیاز تعویض بشهنقل قول:
سلام.:20:
متاسفانه مثل اینکه اشکالی در ویندوز لپ تاپ من وجود داره که اجازه ی کانک شدن با وایرلس رو نمی ده.
البته ویندوز من 7 اورجینال هست.
به پیغام های زیر توجه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات خاصی باید صورت بگیره؟