حتما باید سرویس پک 3 باشه یا ویستا سرویس پک 1نقل قول:
Printable View
حتما باید سرویس پک 3 باشه یا ویستا سرویس پک 1نقل قول:
ممنون . کلی وقتمو گرفته بود .
هندلینگ ماشینم که :-& همراه با افت فریم چی میشه ! میخوام بپیچم یکم d رو میزنم یه دور میزنه !
خدمت شما دوستان عزیز عرض کنم که من ویندوزم نابود شد:13: مجبور شدم ویندوز عوض کنم... سیو یازی رو هم از تو مای داکیومنت و هم از تو لوکال ستینگ برداشتم... حالا که ویندوز عوض کردم بازی رو هم دوباره نصب کردم و سیو ها رو سر جای قبلی ریختم... حالا که وارد بازی میشم لود نمیشه و میگه باید پروفایل جدید بسازیم... دوستان اگه کاری هست که من انجام ندادم بگید که بدجوری حالم گرفته ... ممنون :40:
بچه ها شرمنده من تمامي رمزها را ميخواستم
كجا موجوده ؟
وحید :
باید از xlive هم کپی میکردی . الان راهی نداری جز اینکه از اول بری !
----
gta4.net تمامی چیت ها رو داره . البته God Mode و Never Wanted نداره کلا چیت هاش
اینجا هم موجوده »نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3360637&postcount=3761
نقل قول:
واااااااااااااااااااااااا اااای نه :18::18::18:!!! با این حرفت دنیا رو سرم خراب شد... حالا چه خاکی تو سرم کنم :41:؟! به هزار فلاکت و بدبختی و بیچارگی 48 درصد بازی رو رفته بودم ... وااااااااااااااااای ماماااااااااااااااااااااا ااان !!! بیچاره شدم ... کسی نداره سیو 45 درصدی رو :42::42:؟! اگه ندین خودکشی میکنم ... به جون خودم :37:
دوست عزیز اونقدر هم سخت نیست.من خودم بازی رو دوبار تموم کردم اصلا مشکلی نداره تازه شما دیگه میدونید باید چیکار کنید.سریع میریدش.
من 35% رو دارم .نقل قول:
میخوای ؟
بچه ها SaintsRow2 اومد ... برید بخرید بازی کنید ... اون موقع همتون GTA IV رو به فراموشی میسپرید !!!