من کمی تا قسمتی با نظرت موافقم.(واسه سیستم اینجا جاش نیست ولی میشد از 4 سال پیش یه اکس باکس خرید (درسته که اون موقع گرون بود ولی چهار سال پولتو جمع میکردی) که تا الان هم بیشتر از هر سیستم ساپورت میشه مثلا واسه اجرای بازی های خیلی سنگین باید سیستم خفنی داشته باشی ولی میتونی با همون اکس باکس چهار سال پیش هم این بازیهارو اجرا کنی یا حتی پی اس تری پس هر کاری روشی داره)نقل قول:
واسه ی گوشی هم بعضی ها هستن که از همون اوایل که این گوشی اومده بود اون رو خریدن و تا الان باهش زندگی کردن و الان(که پولاشون رو هم جمع کردن)میخوان ایکس 10 رو بفروشن و برن یه گوشی با رم بالاتر و یا سی پی یو دو هسته ای بگیرن.بعضی ها هم ممکنه که سال پیش این گوشی رو گرفتن و الان میخوان گوشی شون رو رد کنن و مشکل پول هم ندارم.
در کل هر کس یه عقیده ای برای گوشی داره.بعضی ها گوشیشون رو تا 5 سال نگه میدارن و بعدش میرن یه گوشی خوب میخرن چون با همون اولیه حال کردن ولی بعضی ها ممکنه هر 6 ماهی الی یه سال برن گوشیشون رو عوض کنن(نمیگم که گوشی بازن)شاید از اون گوشی خوششون نیومده و یا شاید علاقه ی خاصی به گوشی های جدید دارن.
منم سعی میکنم همیشه خودم رو به روز نگه دارم ولی چون سال پیش هزینه ی زیادی رو واسه این گوشی پرداختم مجبورم تا حداقل یه سال دیگه صبر کنم...