از فروشگاه راستین 695000 تومان ، البته من مشهدم و واسم فرستاد ، یه 30 تومنی هم پول باربری دادم!نقل قول:
Printable View
از فروشگاه راستین 695000 تومان ، البته من مشهدم و واسم فرستاد ، یه 30 تومنی هم پول باربری دادم!نقل قول:
مشخصات و قیمت سینمای خانگی پایونیر جهت استفاده کسانی که قصد خرید دارند. از یکی از سایتها آوردم.
Pioneer BCS-717BD سینمای خانگی سه بعدی
مارک : پایونیر Pioneer
مدل : BCS-717BD
1100 وات حداکثر قدرت 3D BlueRay Player
(DVD/Tuner/AUX/USB)
قابلیت ذخیره سازی از CD به USB
قابلیت پخش فایلهای DivX از USB
دارای WirelessLan جهت اتصال به شبکه اینترنت
دارای خروجی HDMI
لینک سازنده محصول: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گارانتی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيمت: ۶۹۰,۰۰۰ تومان
با توجه به قیمت مورد نظر شما اول مدل BCS-717 و بعد مدل BCS-414 که هر دو هم جزء آخرین مدلهای موجود در بازار هستند.نقل قول:
لینک مشخصات مدل BCS-717 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک مشخصات مدل BCS-414 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابلیت ARC در سینمای خانگی چیه و چقدر اهمیت داره؟
یه آمپلی مناسب با dsp مناسب برای فیلم چیه ؟
با سلامنقل قول:
قابلیت ARC یا همان بازگشت صدا از سال 2010 در برخی از سیستم های صوتی و تصویری که از خروجی و ورودی HDMI نسخه 1.4 پشتیبانی می کنند افزوده شد. با این قابلیت زمانی که شما تلویزیون و سینما خانگی که دارای سیستم ARC باشند را با یک کابل HDMI نسخه 1.4 به یکدیگر متصل کنید در این حالت هر صدای ورودی که به تلویزیون متصل باشد به راحتی می توانید بدون هیچ گونه کابل اتصالی اضافی دیگر همان صدا را از سینما خانگی خود داشته باشد. برای مثال به تلویزیون شما ----- ، پلی استیشن و ... متصل شده و می خواهید صدای پخش شده از آنها را در سینما خانگی خود داشته باشد که با قابلیت ARC دیگر احتیاجی به اتصالات اضافی به سینماخانگی برای پخش نداشته و هر زمان که تلویزیون شما روشن باشد ، می توانید هر صدایی از هر منبع پخش را در سینماخانگی خود داشته باشید.
خواهشا دوستان جواب بنده را بدید.
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
لطفا کمک کنید.نقل قول:
yamaha آمپلی فایر با بهترین DSPنقل قول:
با تشکر از دوستان عزیز :11:الان مشکل اینه که حتی Xvision هم من تو کرج پیدا نکردم ایا بیام تهران جمهوری میشه پیدا کرد درضمن قیمت ها که سر به فلک کشیده شاید یه هفته دیگه صبر کنم:41:
سلام.روی یکی ازhdmiها که معمولا بورت کناریه نوشتهarc با اون میشه.نقل قول: