دوست عزيز شما چقدر درس خونده بودي واسه آزاد؟ترازت چقدر بود؟چون من خيلي كم خوندم تاحالا...نقل قول:
Printable View
دوست عزيز شما چقدر درس خونده بودي واسه آزاد؟ترازت چقدر بود؟چون من خيلي كم خوندم تاحالا...نقل قول:
سلام! بچه ها قبولی توی دانشگاه ازاد اگرچه اسونه ولی درس خوندن توش اصلا اسون نیست.
من خودم دانشگاه ازاد اراک درس میخونم.خیلی از دوستام که بروبچ تجربی بودن و امدن رشته مارو انتخاب کردن قبول شدن. ولی الان که ترم دوم هستیم همگی بریدن! تازه هنوز وارد دروس تخصصی نشدیم.
از الان فکر درسا رو بکنین و همینجوری روی حساب اینکه یه رشته مهندسی بزنین و بخونین انتخاب رشته نکنین! توان خودتونو در نظر بگیرید و اگه تجربی هستین رشته های خودتونو بزنین.از ما گفتن.
من ا... توفیق:31:
ببين دوست من تا يه حدي حرفت رو قبول دارم.ولي مشكل من اينه كه نميخوام يه سال ديگه پشت كنكور بمونم(چون ميدونم از استرس ديوونه ميشم) و اطمينان دارم اگه دانشگاه قبول شم با تمام وجودم درسام رو خواهم خوند.چون اصلا آدم راحت طلبي نيستم.فقط همون طور كه گفتم قبولي تو عمران اونم سال اول برام خيلي مهمه...نقل قول:
نقل قول:
ان شا ا... قبولی! ولی اگه قرار به قبولی توی سال اول بود چرا از رشته های خودتون انتخاب نکردی؟؟ ببین اگه امدی رشته بچه های ریاضی باید 2 برابر ریاضیا زحمت بکشی.چون معمولا بچه های تجربی فیزیک و ریاضیشون از بچه های ریاضی ضعیف تره!
البته به واحد دانشگاهیتونم بستگی داره.یه وقت میبینی دانشگاهتون اینقدر سخت میگیره که پوست دانشجو کنده میشه و هرچقدر هم دانشجو اماده باشه بازم کم میاره و یه وقتم میبینی که اینقدر ولنگ و بازه دانشگاه که هیچیم نخونی 7 ترمه تموم میکنی!
راستش رو بخواید این جریان مال 5 سال پیش هست.. تراز رو یادم نیست... ولی همچین آمادگی هم نداشتم... درس های پیش رو که اصلا نخونده بودم ....نقل قول:
خیلی ساده حتی از سادگی آب خوردن هم سادترنقل قول:
آيا واقعا قبولي در دانشگاه آزاد ساده است؟
اما چه فایده با مدرکش کار ما....ده
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
الان دولتیاشم بیکارن
اگه هم حرفتونو قبول كنيم كه قبولي اسونهنقل قول:
خوب اين آسوني واسه همه هست!!نه واسه يكي دو نفر...
پس وقتي يه چيزي واسه همه آسون باشه...دوباره سخت ميشه(چي گفتم:31:)
چون مسابقه هست...
مثل اينه كه دوي از اينجا تا سركوچه رو بگي آسون..خوب آره اسونه...اما چون واسه همه آسونه
بازم سخته كه از همه ي اونا كه واسشون اسونه ببري..(آقا فهميدين چي گفتم؟)
و مسئله نسبي بودن و توي كنكور تراز مطرح ميشه!
مسلما يه جايي رقابت بيشتره مثل تهران،شيراز،نجف آباد،قزوين و يه جاهايي
رقابت كمتره يا اصلا رقابت نيست!!خوب البته ترجيح ميدم نام نبرم!
هر چه قدر هم که ساده باشه شما هیچوقت دست کم نگیرش کلا هیچ امتحانی رو تو زندگیت دستکم نگیر که به مشکل میخوری
سلام
میخواستم بدونم اگر کسی توی انتخاب رشته ی دانشگاه آزاد فقط یک اولویت پر کنه شانس قبولیش بیشتر میشه یا نه هیچ ربطی نداره؟!!
نه دوست خوبم هیچ ربطی ندارهنقل قول:
البته کلا سیستم انتخاب رشته دانشگاه
آزاد به این صورت هست که شانس قبولی
شما به ترتیب از بالا به پایین نزول پیدا میکنه
واسه همینه که همه ی مشاورهای انتخاب رشته
اصرار دارن انتخاب اول زیاد ایده آلیست نباشه!/