ممنون. پینگش اینجوری که معلومه خیلی عالیه. 4.2.2.4 شاتل در بهترین حالت 300 هست :))نقل قول:
اونم فقط از 6 عصر تا 10
بقیش 1000! + time out
حتما میرم سراغ ماتریکس خدا کننه سرعن دانلودش هم رو همون سرعتی که میده خوب باشه دیگه تمومه
Printable View
ممنون. پینگش اینجوری که معلومه خیلی عالیه. 4.2.2.4 شاتل در بهترین حالت 300 هست :))نقل قول:
اونم فقط از 6 عصر تا 10
بقیش 1000! + time out
حتما میرم سراغ ماتریکس خدا کننه سرعن دانلودش هم رو همون سرعتی که میده خوب باشه دیگه تمومه
بچه ها من هنوز موندم چی کار کنم ... بهترین پینگ و سرعت دانلود کدوم آی اس پی داره توی شیراز ؟؟ چون هم بازی آنلاین زیاد انجام میدم .. هم دانلودم بالاست .....پینگ پارس آنلاین چجوریاس خوبه ؟؟ با اروپا ؟؟
فکر کنم پینگ همیارنت نسبت به بقیه بهتر باشهنقل قول:
آخرین بار 230-240 بود...
اینم الان. ساعت 5 عصرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ همیار نت با اروپا چنده ؟؟ کسی هست که بتونه تست بزاره ؟؟ سرعت دانلود شبانه اش چجوریاست ؟؟نقل قول:
ﻋﺰﯾﺰ ﺷﻤﺎ ﺍﺯ ﺳﺮﻋﺘﺖ ﻫﻢ ﺭﺍﺿﯽ ﻫﺴﺘﯽ؟نقل قول:
ﮐﺪﻭﻡ ﻣﺮﮐﺰ ﻣﺨﺎﺑﺮﺍﺕ ﻫﺴﺘﯽ؟ ﭼﻪ ﺳﺮﻭﯾﺴﯽ ﮔﺮﻓﺘﯽ؟
سلام
امین نت به سلامتی داره بسته میشه !!!! برای همین رفتم با پارس آنلاین گرفتم ، تا حالا که بد نبوده ، فقط یک مشکلی دارم ، امیدوارم کمکم کنید. با چیز پی ان نمیتونم FaceBook رو باز کنم. بقیه سایت ها خوب باز میشن و با سرعت مناسب ، اما فقط Facebook مشکل دارم. مشکل از کجاست ؟ مرورگرم : IE - FireFox-Opera
ماتریکس مرکز دستقیب :
لندن :
تهران :
لوس آنجلس :
توکیو :
بچه ها سوالی داشتم
من سرعت اینترنتم خیلی خوبه
ولی در نرم افزار اوو و مسنجر برای وب دادن و گرفتن مشکل دارم
سرعت دانلود از 250 پایین نمیات و شبها حدود 80
با سه تا دوست دیگه هم که مشترک شاتل هستند دقیقا این مشکل رو دارم زنگ زدم پشتیبانی میگه از مخابراته و در درست بررسی
ولی با دوستانی که مشترک صبا نت و پارس انلاین و اسیا تک هستد صحبت کردم و اصلا چنین مشکلی رو ندارند
میخواستم بدونم شما هم این مشکل رو دارید؟
شیراز..شاتل 512
سپاس
سلام بله خوبه . به جز زمان هایی که مشکل سراسریه سرعت خوبه. من 128 دارم. مرکز فیاض بخش (سیم مسی ). دوستامون از ماتریکس اسپید تسن گذاشتن. مال منم توو همون مایه ها هست...نقل قول: