6 سال دیگه هم 1 مگ نامحدود میدن ماهی 30 تومن :8: ... میگیم یادتونه 6 سال پیش این شاتل خاک بر سر :31: 512 با محدودیت 2.5 گیگ میداد ؟؟:27:نقل قول:
Printable View
6 سال دیگه هم 1 مگ نامحدود میدن ماهی 30 تومن :8: ... میگیم یادتونه 6 سال پیش این شاتل خاک بر سر :31: 512 با محدودیت 2.5 گیگ میداد ؟؟:27:نقل قول:
والا من الان تو لینوکسم ؛ لینوکس هم جک و جونور توش خلی کمه اصلا میشه گفت نداره البته الان سرعتم خیلی بهتر شده اومده رو 13 14 آخه امروز یه ایمیل داده بودم گفتم میخوام خطم و جم کنم شاید اثر اونه... :46:نقل قول:
فعلا اینجوریه تا ببینیم چی میشه
دیدی الکی به شاتل بیچاره فحش میدی ؟؟؟ اشکال از خودته برادر ... یا ویروس داری یا فایروالی چیزی رو سیستمت فعاله :13:نقل قول:
بابا خاطرخواه های شاتل رو ... !
ایول !
:5:
512 Eco با چند دانلود میکنه ؟!
سلام عزیزان من از شاتل eco 256 با محدودیت 2.5 و شبانه از ساعت 1 تا 7 دانلود رایگان دارم
و سرعت هم از 33 پایین نمی آید به نظر من شاتل بهترین isp تو ایرانه البته این نظر شخصی و تجربه چندین ساله بنده هست که تقریبا از همه isp ها استفاده کردم ولی شاتل حرف نداره چه تو سرعت و چه تو پشتیبانی !!!
شاتل تو کارش فریب نیست و سرعت ها واقعی هست
شاتل با eco 512 با سرعت بین 60 تا 65 دانلود داره دوستانی که این سرعت رو ندارن از ویندوز و سیستم شون هست یه برنامه معرفی می کنم اینو بزنید بعد خودش تعمیر می کنه بعد می بینید که چقدر (مثلا 255 تا) ارور داره ویندوزتون و خودش تعمیر می کنه رجیستری هست
RegistryBooster
چی فکر کردی!اینجا برعکس پی تی هست:31::27::20:نقل قول:
اگه مرکزت شلوغ نباشه 64حدود ثابت ولی اگه باشه نوسان داره!
بنده eco 256 دارم خیلی هم راضیم و سرعت واقعی هست
سرعت دانلود از 33k کمتر نمیشه
با محدودیت 2.5 گیگ و شبانه هم رایگان
100 مگابایت رو می تونم تو فوقش تو 35 دقیقه دانلود کنم که شبا هم این کار رو می کنم
خوبه !نقل قول:
تابستون میگیرم .
شما 128 داری ؟
512 با نامه از شرکت میگیرن بچه ها ؟
من تا دیشب 512 داشم دیگه خسته شدم از دانلود و دانلودام دیگه کم شده اومدم 128نقل قول:
اره با نامه از دانشگاه یا شرکت!
یک فرم را باید ببری مهر و امضا و.. کنن شرکت یا دانشگاه تایپش کنه!
(e.m) :27: