night is young یعنی چی؟ یعنی سر شبه؟
Printable View
night is young یعنی چی؟ یعنی سر شبه؟
آره، Adjective Clause هستن ... با جراند شروع میشن و اسم رو توصیف میکنن ...نقل قول:
مثلاً تو همون مثال خودت :
I always dream about people trying to kill me
خب میشه پرسید I always dream about which people?و جواب داد: The ones trying to kill me
i
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------
بله، دقیقاً همین معنی رو میده ...نقل قول:
چه از نظر لفظی، و چه کنایهای ... (منظور اینکه تازه سر شبه، هزار تا کار میشه کرد)
نقل قول:
ممنون اما میشه در همون مثال اول که گفتین قید در جای درست هست اون رو ترجمه کنین که ببینم حالت ترجمه اون چه جوری میشه
در مورد سوال دومم من منظورم حال استمراری هست که در اون فعل توبی رو گاهی حذف میکن که هر چی گشتم قاعده ای پیدا نکردم و گاهی تو متن هم میبینم این رو که نمیشه بگیم مثلا تو صحبت هست ککه حذف شده و میخواستم بدونم که ایا قاعده ای هست براش؟
.
سلام در این جمله باید جای خالی رو پر میکردم .چرا جواب این شد؟(بخش قرمز جواب بود)
No sooner had I walked in through the door than the phone rang.
It's a kind of expression to show two actions occurred nearly at the same time, of course the latter happened sooner. You can rewrite it as follows:lنقل قول:
I hardly had walked in that the phone rang
کد:http://dictionary.cambridge.org/dictionary/british/no-sooner-than#no-sooner-than__1
سلام دوستان
اگر روشی برای آموزش زبان انگلیسی برای بچه های مهدکودک میدونید به من بگید یااگه سی دی شعریاکتابی در این زمینه میشناسید به من معرفی کنید
باتشکر
کتاب inter1 برای معلم ها لینک دانلودش هست؟..میشه بزارید؟ ممنون
سلام . من سه سال پیش تا upper intermidiate کیش خوندم .الان می خوام ادامه بدم . گفتن باید تعیین سطح بشم. میشه سوالایی که ممکنه بپرسن رو بگین ؟ کتابی رو پیشنهاد میکنین که خودمو آماده کنم تا اول آبان وقت دارم.ممنونم
سلام به همه دوستان
من میخام زبان یاد بگیرم شما چه نرم افزار و یا ..... رو به من پیشنهاد میکنید که خیلی خوب باشه البته اینم بگم که زبانم در حد همون دبیرستان و کنکور هست و همین اندازه بلدم. ممنون میشم
نمیشه سوال خاصی را نام برد .تمرکز مصاحبه کننده ها روی tense ها و زمان های مختلف هست. بخصوص ماضی ها (نقلی، بعید) و در کل روی زمان ها مسلط بشیننقل قول:
خیلی مهمه
نقل قول:
پیشنهاد من به شما کلاس زبان هست
در مورد نرم افزار های زبان هیچ نظر مثبتی ندارم