نقل قول:
آره کاری نداره ولی باید تو این زمینه خلاق بود من یه 4 دیواری می سازم وسطشم چند تا دیوار میکشم :31:[/QUOTE]
خوب پس زود تر لیت نایت رو بگیرید:10:
Printable View
نقل قول:
آره کاری نداره ولی باید تو این زمینه خلاق بود من یه 4 دیواری می سازم وسطشم چند تا دیوار میکشم :31:[/QUOTE]
خوب پس زود تر لیت نایت رو بگیرید:10:
سلامنقل قول:
1-مگه این لینک ها مشکلی داره؟اگه شما مشکل داری مشکلت چیه؟
2-نه توی پوشه ی اصلی بازی همون جا که luncher هست مثلا برای مثال
D:\TheSims3WA\Game\Bin
بابا خیلی اسونه نگاه کنید بینم مشابش کجاست بعد جای اون بریزش
3-این دو فایلو نمی خواد جایی بریزی فقط تا دانلود کردی بزن بازش (run) کن بعد نصبش کن خودش اتوماتیک نصب میشه
4-اره کفایت می کنه اگه DVD پک ها شو داری اگه هم پک هاشو نداری باید اپدیت کنی
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
اینکه نشد خونه :27:اول زیر بنایی چیزی سقفی:27:نقل قول:
قابل توجه دوستانه عزیز هرکس لینک دانلود اپدیت هر پک را خواست PM (خصوصی) بده تا واسش send کنم مثلا townlife , lateight & other
ببخشید شما چجوری خونه هاتونو لینک میکنین؟؟ اول تبدیلش میکنین به فایل زیپ بعد اپلودش میکنین؟نقل قول:
راستی توی سیمز 3 ساختمون بیشتر از 5 طبقه نمیشه ساخت شما چجوری 6 طبقه ساختین ؟
این مثال زدین 5 6 طبقه یا نه واقعا رمزی چیزی زدین ؟ :31:
مرسینقل قول:
این کار رو انجام دادم سیوم درست شد :11:
یک نفر لطف کنه این دو تا لینک رو توی 4Share برای من آپلود کنه :
کد:rapidshare.com/files/311472157/Retail_Patch__www.p30world.com_.rar
باسپاسکد:rapidshare.com/files/311475907/Patch_fix__www.p30world.com_.rar
عزیز اینا نکته های قدیمیه . وقتی خونه یا چیزی می سازی توی libraray سیو میشه ادرسشم اینهنقل قول:
C:\Documents and Settings\MohammadReza\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Library
فرمتشونم package. هست بعدشم اپلود می کنی فرقی هم نداره که زیپش کنی یا نکنی
به نظر من بهترین سایت واسه اپلود picofile.com هستش 5-6 طبقه هم من نساختم و من تو سایت های خارجی که search می کردم این مطلبو دیدم
---------- Post added at 08:25 AM ---------- Previous post was at 08:21 AM ----------
اخرش نفهمیدم مشکلت با rapid چیه؟؟:21:اون یکی که 16 MB حوصلش ندارم :21:اما اونو می ذارم واست اما یه جا دیگه چون تو 4shared من ACC ندارمنقل قول:
همون لینک ها که گذاشتم بهترین جاست:27:
راستی وقتی این هارو دانلود کردی یادت باشه اون7-8 تا file های که توش هست رو بریزی تو folder bin بازیت نه بزنی folder bin تو با این folder binکد:http://s2.picofile.com/file/7128485806/Patch_fix_by_the_god_of_gaming.rar.html
عوض کنی
فعلا Bye
اقا دمت گرم خیلی حال دادی :27::27:نقل قول:
عزیز اینا نکته های قدیمیه . وقتی خونه یا چیزی می سازی توی libraray سیو میشه ادرسشم اینه
C:\Documents and Settings\MohammadReza\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Library
فرمتشونم package. هست بعدشم اپلود می کنی فرقی هم نداره که زیپش کنی یا نکنی
به نظر من بهترین سایت واسه اپلود picofile.com هستش 5-6 طبقه هم من نساختم و من تو سایت های خارجی که search می کردم این مطلبو دیدم
حالا سایت اپلود مهم نیست اصل این ادرسیه که گفتی!
یه پیشنهاد:
شما که همیشه انلاین هستین میاین با هم دیگه یه مسابقه خونه سازی بدیم
توی زمین 60x60 سیمز 3 اصلی خونه میسازیم
بعد بقیه هم امتیاز میدن
میای؟؟؟؟:27:
خوشحال میشم بگی اره :27:
:41:نقل قول:
4 طبقه بیشتر نمیشه + 1 طبقه زیر زمین . بعد هم تعداد طبقه هاش مهم نیست مهم اینه که مثل نمونه هایی که خود بازی داره معماری جالبی داشته باشه . یعنی فقط برای درست کردن اتاق یه دیوار نکشی که فقط از سالن جدا بشه :8:
:31: خیلی خوبه لینکاشم برای دانلود بذاریننقل قول:
آره مرسی :31:نقل قول:
خوب منتظریم خونه ای رو که شما ساختی رو ببینیم و ببینیم چقدر خلاقیت داری :21:نقل قول:
در ضمن خونه هایی رو که توی خیلی از سایتا برای دانلود گذاشتن رو دارم یه خونه با یه ایده جدید بساز لطفاً :31::whistle:
خوب حالا ببینید این خوبه ؟ البته هنوز ساخته نشده :20:
دوست دارید این سبکی باشه ؟
دوست دارید براش سقف بزنم مثل خونه های دیگه یا همین سبک خوبه؟
1.2.کد:http://up6.--------.com/files/8dScreenshot-3.jpg
کدومش خوبه 1 یا 2 ؟کد:http://up6.--------.com/files/8dScreenshot-4.jpg
والا من با رپید مشکل ندارم ولی ظاهرا اون با من مشکل داره :31:نقل قول:
در هر صورت ممنون ، دارم با لینک مستقیم دانلودش میکنم :46: