سلامنقل قول:
نظر من اينه كه شماره ها رو بجاي اينكه توي ورد تايپ كنيد توي اكسل وارد كنيد
بعد با يه فرمول ساده ميشه براحتي اول همش يه مورد خاص رو اضافه كرد
Printable View
سلامنقل قول:
نظر من اينه كه شماره ها رو بجاي اينكه توي ورد تايپ كنيد توي اكسل وارد كنيد
بعد با يه فرمول ساده ميشه براحتي اول همش يه مورد خاص رو اضافه كرد
من جای شما باشم 0911 رو کپی میکنم. بعد اول هر خط یه بار ctrl+v رو میگیرم تا پیست شه دیگه. یه اینتر میخواد و یه ctrl+vنقل قول:
با سلام خدمت اساتید
چند وقتیه بیدلیل وقتی برنامه word را باز می کنم بلافاصله یه پنجره ارور میاد و 6-7 بار که روی موافق در پائین پنجره کلیک میکنم بسته میشه و موقع بستن برنامه هم همین مشکل تکرار میشه... چطوری رفعش کنم؟
تصویرش را میگذارم تا بررسی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:متشکرنقل قول:
اگر میشه فرمول اکسل را هم بذارید
با کپی پیست تو تعداد زیاد وقت تلف میشه
کسی جواب ما رو نمیده؟!
سلامنقل قول:
این پست رو ببینید و طبق اون عمل کنید,ببینید مشکلتون حل میشه.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5175278&postcount=4968
خیلی ممنون دوست عزیزنقل قول:
مشکلم رفع شد ولی ندونستم این مشکل اصلا چرا بوجود اومد...:11:
با سلام
حالا یه مشکل دیگه واسم پیش اومده،
وقتی یه متن فارسی را مثلا از همین انجمن کپی میکنم و به Word وارد میکنم متونی که حاوی کلمات انگلیسی هستند دچار بهمریختگی و آشفتگی میشه و درهم و برهم...هر کاری میکنم درست نمیشه.چکار بکنم تا این مشکل رفع بشه؟:41:
با سلام. من از ورد 2010 استفاده می کنم. در حین جا به جا کردن متن نمی دونم چه شده که زیر نویس ها دچار مشکل شده. از زیر نویس 35 پریده به 40. هر کار می کنم ترتیب شماره ها درست نمی شه. حذف هم می کنم باز 5 تا شماره رو بی خودی رد کرده بدون این که زیر نویس داشته باشه. البته برای این بخش از بریک و شماره گذاری از ابتدای بخش استفاده کره بودم ولی فکر نمی کنم به اون هم مربوط باشه. اگه کسی بتونه کمک کنه خیلی ممنون می شم.:11:
با سلام به دوستان عزیز
من یه سری فایل ورد دارم که تو هرکدوم تعداد زیادی کلمات bold شده وجود داره؟ چطوری میتونم یه لیست از این کلمات تهیه، کپی و تو یه فایل ورد جدید کپی کنم؟ بدون اینکه مجبور باشم دونه دونه کلمات رو کپی کنم؟
مرسی