دوست عزیز ببینم من شنیدم امکانات لایو ایکس باکس خیلی قوی تر هست آیا این درسته؟!نقل قول:
اگر امکانش هست یکم واضح تفاوتشون رو بفرمایید
:11:
Printable View
دوست عزیز ببینم من شنیدم امکانات لایو ایکس باکس خیلی قوی تر هست آیا این درسته؟!نقل قول:
اگر امکانش هست یکم واضح تفاوتشون رو بفرمایید
:11:
ممنون :40:نقل قول:
ولی من خودم 360 elite دارم ...
همینه که کاربران لایو از Xbox تا X360 روی هم 30 - 35 میلیون هستننقل قول:
در حالی که PSN چند وقت پیش به 60 رسید .
در اونکه PSN ضعیفتر هستش حرفی نیست ولی اگه شما سالی 50 - 60 هزار تومان داری بابت Live بدی ....
مرسی از پاسخگویی!نقل قول:
ولی میخواستم بدونم کلا از چه نظر ضعیف تر هست؟ اینکه بازی های مولتی خوبی براش نیست ؟ یا قضیه چیزه دیگه ای هست؟ چه امکاناتی داره که PSN نداره؟
با سلام
میخواستم بدونم این ریجن ها کلا چه تفاوتی با هم دارن ؟
کدومشون بهتره ؟
ممنون
همچین چیزی امکان ندارهنقل قول:
اگرم بکنه
1-به شدت به ضرر خودشه چون خود شما قبول میکنی هر بار که خواستی بازی کنی کانکت شی؟اونایی هم که دستگاه رو -- کردن هکرا یه راهی پیدا میکنن:31:
قضیه -- که کلا حل شده برایه اجرایه بازیا هکرا تو فکر psnان :31:
این حرفا همش قپی ای بیش نیس
يعني چي 60؟نقل قول:
اينجورام نيستااا
من با xbox live بازي نكردم ولي با PSN هم NFS:Hotpursuit و MGS4 ميزنيم مشكلي ندارم به هيچ وجه.تازه رايگان هم هست:27:
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------
زمان مشخص ميكنه. منم نميخوام اين اتفاق بيفته اما همه چيز امكان داره.نقل قول:
No jailbreaker=no ban and no game limitation
Gamespot رو ببینید یا توی گوگل سرچ کنید . یا به سایت های اخبار . البته این 60 میلیون بالاخره توش تکراری هستش .نقل قول:
بازي اگه واسه PS3 نباشه ديگه multiplatform نميگن بش.نقل قول:
اگه مولتي هست حتماً واسه PS3 هم هست.
اگه مولتي هست و امكان Live داره حتماً تو PSN ميشه بازي كرد.
ممكنهLive Xbox 360 هزار تا قابليت داشته باشه ولي به درد ما نخوره.اينجا ايران است:10:
كاربردياش چيان؟:5:
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
اها منظورتون 60 ميليون بود:31:نقل قول:
خوب داداش من شما داري ميگي Xbox Live بهتره يا PSN؟:31:
از اونجايي كه 35<60 و تازه PSN رايگان هم هست من به نظرم PSN بهتره.(تاحالا كسي رو هم BAN نكرده تازه :27::21:)
اکانتهای psp هم در شبکه psn ثبت میشن....... .نقل قول:
یعنی :
ps3 account+psp account=psn account
ولی واسه شبکه لایو کنسول xbox360 همچین چیزی نیس و فقط کاربرای کنسول 360 اونجا هستن.......... .
در نتیجه این 60 میلیون شاید نصفش با بیشتر مال psp باشه. (اون مقدار تکراری هم که مثلا یه نفر چند تا اکانت داشته باشه هم تو ایکس باکس و هم تو ps3 هستش و وارد بحث نمیشه)
.
.