72 ساعت کاری در صورت وجود پورت خالینقل قول:
Printable View
72 ساعت کاری در صورت وجود پورت خالینقل قول:
فقط لز طریق 195 باید اعتراض کرد تا یه جواب درست بدن وگرنه 2020 که هیچی بارشون نیست هرکس یه چیز میگه علت قطعی رو یکی به من گفت کابل برگردونه :n08:
دوستان بیشترین سرعتی که مخابرات داده چنده روی ای دی اس ال؟
بیشترین سرعتی که با آی دی ام گرفتین چند بوده با مخابرات؟
من همون 16 مگ دادننقل قول:
دانلود ثابت 1.8 1.9مگ
در رابطه با این شکایتم، من تهران نیستم ولی کلا مخابرات سراسری شده واسه همین اینجا هم اعلام کردم که شکایت بزنیمنقل قول:
از طرف مخابرات شهرمون زنگ زدن تنها کاری که کردن این بود که معزرت خواهی کردن گفتن هیچ کنترل و دخالتی تو سیستم ندارن از وقتی که همه متمرکز شده روی تهران قدرت رو ازشون گرفتن در نتیجه نه میتونست طرحم رو نگه داره نه کار دیگه ! گفت احتمال میدم یه سری طرح بهاره اینا هم بیاد :n27: شاید اونا بهتر باشه :n35:
تک لینک خارجی سرعت آی دی ام چنده؟نقل قول:
خط رو چند دقیق بسته شده؟
چرا سرعت تک لینک خارجی تو آی دی ام خیلی بیشتر از سرعت تک لینک با سایت اسپید تست هست؟
فرقی نداره سرعتم همونه ثابته فقط لینک های داخلی سرعت ارتباط گیری و شروع دانلودش سریعتر انجام میشه به خاطر پینگ پایینترنقل قول:
بعد به خاطر اینکه سرعت idm بیشتره به خاطر قابلیت تعداد کانکشن هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مشخصات خطم
ممنون دوست عزیز منظورم همون وقتی آی دی ام رو می زا ریم روی یک گانکشن بود ،یک کانکشن ای دی ام بهم 1700 میده یعنی 16 مگ تما اسپید تست تک خارجی 3مگ میزنه ،نقل قول:
البته وقتی آی دی ام رو 8 کانکشن بزارم تا 2250 هم میره
زنگ زدم ٢٠٢٠ ميگن تا وقتى كه زمان سرويس رنگين نتت تموم نشه نمى تونى سرويستو تغيير بدى يا سرويس جديد بگيرى . بهشون ميگم تا چند روز پيش كه ميشد ميگن اين قانون جديدمونه . حالا واسه من كه سه ماهه بود خدا به داد اونايى برسه كه رفتن يه ساله خريدن . با اين وضع محاسبه نشدن حجم شبانه نهايتا دو ماهه حجمم تموم ميشه احتمالا بايد واسه يه ماه آخر يه عالمه پول بدم حجم اضافى بخرم . فقط خدا لعنتشون كنه با اين بساطى كه راه انداختن . يه مشت بى سواد نشستن اون پشت واسه ما نسخه مى پيچن
سلام.مدیر عامل مخابرات اعلام کردم برای تعطیلات عید ۱۰ گیگ اینترنت هدیه به مشترکان داده میشود.
احتمالا ۱۰ گیگ داخلی هست که میشه ۲.۵ گیگ بین الملل
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
یعنی چی که سرویس رنگین نت دارین نمیتونین سرویس جدید بخرین!
این چه سیستمی هست دیگه
آقا من اصلا نمیخوام سرویسمو میخوام بسوزونم زوری که نمیشه نگه داشت مشتری رو تو سرویس
من یک شکایت تو سامانه ۱۹۵ پر کردم
دوستان دیگر هم که همچین مشکلی دارند بهتره این شکایت رو تو ۱۹۵ پر کنند تعداد زیاد باشه تاثیر میزاره!
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
همین ماه قبل 20 گیگ مونده بود استفاده ای نداشتم سرماه سوخت شد :n02:نقل قول:
اونرو پشتیبانی بهم میگه واسه قطعی 10 روز به سرویس اضافه میشه ،خندم گرفت من که 180 روز دارم اون ده روز به چه دردم میخورع:n09:
یکی نیست به اینا بگه عوض این همه بذل و بخشش سخاوتمندانه همین سرویسای پر مشکل فعلیتونو درست کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل شرکت مخابرات ایران، مهندس سیدمجید صدری ضمن اعلام مطلب فوق اظهار داشت: همزمان با فرارسیدن سال نو، تمام مشترکین تلفن ثابت شرکت مخابرات ایران می توانند از ۲۴ ساعت مکالمه رایگان تلفن ثابت به ثابت درون شبکه استفاده نمایند.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران افزود: به منظور پیاده سازی نقش های مسئولیت اجتماعی شرکت و در راستای تحقق ارتباطی فراگیر ، تمام مشترکین تلفن ثابت شرکت مخابرات ایران در سراسر کشور می توانند از ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ تا ساعت ۲۴ روز پنجشنبه اول فروردین ماه ۱۳۹۸ از طرح مکالمه رایگان درون شبکه تلفن ثابت به ثابت استفاده کنند.
مهندس سید مجید صدری همچنین اضافه کرد: برای تمام مشتریان اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات ایران در فاصله زمانی اول تا پا نزده فروردین ماه ۱۳۹۸ یک بسته ترافیک زمان دار به میزان ده گیگا بایت اینترنت رایگان بین الملل ( برابر با ۴۰ گیگابایت ترافیک داخلی) به صورت هدیه تعلق می گیرد.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ملت رو مسخره کردننقل قول:
10 گیگ ترافیک دقیقا به درد کی میخوره ؟؟
ضمنا از زمانی که طرح جدید اینترنت از آذر سال قبل درست شد دیگه فکر نکنم کسی مشکل کمبود حجم داشته باشه
در واقع بیشتر مشترکین بر اساس سرعت و ترافیک مورد نیاز خرید میکنن
یه سرویس 8 مگ معمولی 90 گیگ ترافیک داره ( تازه همینم آخر ماه زیاد میارم و روز سرویس زودتر تموم میشه:n02: )
این 10 گیگ بیشتر شبیه به جوک هست
حتی کسایی که جشنواره هم دارن فکر نکنم به کارشون بیاد
مخابرات 8 مگ رو 90 گیگ میده؟ من پیشگامان دارم 200 گیگ بین الملل میده 8 مگنقل قول:
- - - Updated - - -
این کارشون خلاف قانون هست و با 195 حل میشهنقل قول:
من با توجه به دلایلی از مخابرات دارمنقل قول:
اونقدر ها پر مصرف نیستم وگرنه گزینه در دسترس زیاده
خب این بسته چجوری فعال میشه مثلا ماه 6 ماهه داریم :n04:نقل قول:
دوستان طرح غزال (نسیم) جمع شده ؟ من شهرستان هستم در تاپیک مربوط به استان خودمون پرسیدم کسی جواب نداد . سرویس 6 ماهه 2 مگابیت 90 گیگ بین الملل دارم که چند روز دیگه تموم میشه میخواستم برم تمدید کنم دیدم نیست دیگه :n35:
غزال تموم شده. الان رنگین نت دارن فقطنقل قول:
خوب پیرو شکایت من در ۱۹۵نقل قول:
از بازرسی مخابرات تماس گرفتم که توضیحات دادم که این کار فروش اچباری هست
ایشون هم حرف من رو قبول داشت و گفتند یه سری تصمیمات رو میگیرن واجدهای دیگه که یا اشتباه اجرا میشه یا اشتباه هست
من گفتم حالا من باید چی کار بکنم
گفت شما برین مرکز مخابراتی بگید از طرف خانوم فلانی اومدم و پلنتون رو فسخ کنند هر مبلغی ارزش داره میمونه تو جساب کاربریتون بعد پلن جدید درخواست برین پول بدین فعال بشه
حالا من وقت نکردم برم هنوز
ولی به نظرم کسای دیگه هم ترافیک اضافی نخرند شکایت کنند تعداد زیاد بشه احتمالا اصلا برگردونند دوباره!
فک کنم بازم دروغ گفتن چون امروز یکم هست و هیچ سرویس عیدانه ای به پنل اضافه نشدهنقل قول:
این عیدی 10 گیگ رو چجوری باید بگیریم؟
به پنل من که چیزی اضافه نشده
واسه منم چیزی اضافه نشده احتمالا اینم دروغ گفتننقل قول:
چرا به من 20 گیگ دادن؟
این ده گیگو که دادن حجم اصلیمم پریده همون مقدار هدیه شده لعنت بهشون با اینکاراشون ما هدیه نخاستیم باید چیکار کنیم.
از منم ۱۰ گیگ داده ولی ترافیک اصلیم پریده، یه کاریو درست نتونستن انجام بدن.
دیگ شورشو در اوردن :n34::n34::n34:
بر مبنای داخلی میزنه به همه چهل گیگ دادن ، واسه شما بیست گیگش رفته رو حجم اصلی، واسه منم همینطور شده
چند روزی هست نت خیلی داغون شده برای شمام اینطوریه؟:n27:
به منم داده
هر چند 6 گیگ از 10 گیگش هنوز روز دوم نشده تموم شد!
شبانه رو هم جزو همین 10 گیگ حساب می کنه! سرویس سرشار دارم
یعنی مزخرفترین پنل -اینترنت -شرکت -هرچی مال مخابرته
گل بگیرن درشو اینقدر سواد ندارن یه پنل مثل ادم درست کنن
من مجبورم چون خطم فیبره
مثل اینکه فیلیمو با اینترنت مخابرات تهران هم رایگان شده
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
درسته دوست عزیزنقل قول:
تو پیجش هم پرسیدم گفتن همه شهرها رایگان هست.
اکانت سه ماهش هم با ۲۰٪ تخفیف ۴۸ تومن.
دوستان بنظرتون برای من که فاصله ام تا مرکز مخابرات بیشتر از 3-3.5 km ارزش داره خطم رو ftth کنم؟
کسی اینجا تجربه اش رو داره؟
از نظر محابرات مشکلی نیست و میگن تا دم در خونمون فیبر اومده
فقط گفتن که هر واحد 300 هزارتومن هزینه میگیرن (همه واحدها باید بدن) + 300 هزینه مودم (هرکی اینترنت بخواد)
کسایی که انجام دادن اینکار رو میتونن در مورد هزینه هاش راهنمایی کنن
همین دو قلمه یا بعدن رو قبض هم باز پول میگیرن؟
یه سوال دیگه
راسته که بعد ftth شدن سرعت خط رو هرچقدر خودمون بخوایم میبندن (20مگ -50 مگ -100 مگ) و برای افزایش سرعت هزینه ایی نمیگیرن؟
نقل قول:
فیبر نوری ربطی به فاصله شما تا مرکز مخابرات نداره. شما واسه ADSL هم فاصلتون الان با کافوی نوری سنجیده میشه که احتمالا اونجور که به شما گفتن یعنی سر کوچتونه و احتمالا هم فقط از مخابرات میتونید ADSL بگیرید. پس اون 3-3.5 km رو فراموش کنید. الان 2 تا آپشن واستون وجود داره، یکی VDSL که فقط هزینه مودم داره و رو همین خط تلفنتون ارائه میشه بدون نیاز به تعویض کابل مسی و دیگه FTTH که باید کابل فیبر نوری نصب کنن و همین طور هزینه مودم ONT . چه VDSL و چه تانوما (FTTH) فقط سقف سرعت اینترنتتون رو از 16 مگ به بالای 100 مگ افزایش میدن ولی به این معنی نیست که شما همون پول سرویس 16 مگ رو بدید و سرعت 100 مگ بدن بهتون. فعلا چون مشترک کمه ممکنه به صورت سلیقه ای سقف سرعت رو آزاد گذاشته باشن. یعنی این چیزی نیست که تو قرارداد ذکر بشه و ممکنه فقط همون 16 مگابیت (2 مگابایت) رو که خریداری کرده باشید ارائه بدن بهتون. بعدش اگه شما برید تو سایت مخابرات میبینید که هر کدوم از سرعت های 20 ، 30 ، 50 و 100 تعرفه جداگانه دارن همراه با حجم تعیین شده. به طور مثال اگه شما بگید سرعت 20 مگ میخوام، باید ماهی 110 تومن بدید، و اگه 50 مگابیت بخواید باید ماهی 160 تومن بدید.
امکان نداره درباره موضوعی جستجو کنم (حتی علمی) و تقریباً تمام نتایج صفحه اوّل و حتی صفحات بعد فیلتر نباشه ... حالا بشینید بحث های خاله زنکی جهان سومی فیلیمو و نویز و ... بکنید.
منظورم رو بد متوجه شدیدنقل قول:
من الان ADSL دارم
اصلا فیبر نیستم
شرکت های مختلف بهم میگن چون فاصله ات زیاده نهایت سرعت ADSL که بهت بتونیم بدیم 1 تا دو مگه
میخوام ببینم ارزشش رو داره درخواست FTTH بدم یا به دردسرا و هزینه اش نمی ارزه
اون قضیه نبستن سرعت خط رو هم خود معاون مخابرات منطقه بهم گفت
مخوام بدونم که کسایی که الان دارن از این نوع شبکه استفاده میکنن هم همین رو میگن یا نه اینها فقط تبلیغات مخابراته