خوش بحال شما شاتلی ها.
ما صبانتی هارو که تاپیکمون رو بستن.
شاید چند روز دیگه حذف هم بشه.
آخه صبانت سرعت ها رو بدجور آورده پایین همه داشتن تو تاپیک فهشش میدادن:31:
شاد باشید:40:
Printable View
خوش بحال شما شاتلی ها.
ما صبانتی هارو که تاپیکمون رو بستن.
شاید چند روز دیگه حذف هم بشه.
آخه صبانت سرعت ها رو بدجور آورده پایین همه داشتن تو تاپیک فهشش میدادن:31:
شاد باشید:40:
نه همه چی ردیفه!نقل قول:
شاتل ترکید دوباره؟
یاهو و مسنجر که باز نمیشن
کلا هم داره تایم اوت میده!
اره مثل اینکه پوکیده:27:نقل قول:
اره تا 10 دقیقه پیش درست بود..
بعضی سایت ها و همچنین یاهو مسنجر من باز نمیشن از ظهر :41: تو شهر ما هم که جز شاتل شرکت دیگه ای نیستش که خدمات بده مجبورم با همین بسارم
سرویس های شاتل اکو 2 مگ یا اکو 1 مگ داره ؟؟؟ اگه داره قیمتاش چنده و کجا نوشته ؟
اره شاشتل باز مرد.به پشتیبانی میگم باز چیکارش کردین .احمق میگه به سایت shatel/docs مراجعه کنید.منم تا جا داشت حرف های رکیک حوالش کردم
مال من که عالیه همیچی عین ساعت کار میکنه
الان درست شدنقل قول:
yahoo هم باز میشه
فقط ping نافرم رو اعصابه
واسه منم تا کمی پیش خراب بود ولی چند دقیقه ای هست که درست شده.
کاش تو ساعت رایگان خراب نشه. دیشب که زیر 500 مگ تونستم دانلود کنم.
برای من پینک از 4.2.2.4 همش تایم اوت میده پینگ از بقیه سرور ها مشکلی نداره
برای شما هم همینطوره؟!
با سلام
جواب ایمیل شاتل..:31:
نقل قول:
مشترک گرامی آقای.....
مودم شما در حال حاضر کانکت میباشد و مشکل قطعی نداشته ایدشاید در ارتباط سیستم خود با مودم دچار مشکل بوده اید لطفا اطلاعات زیر را بر روی همین email برای ما ارسال نمایید تا پاسخ لازم به شما داده شود.
1-نوع مودم
2-نحوه اتصال مودم به کامپیوتر(کابل شبکه-کابل usb - وایرلس)
3-نوع ویندوز و یا سیستم عامل
4- تعداد کامپیوتر های متصل به مودم
مثل اینکه اوضاع صبانتی ها بدجور ریخته به هم !
خدایا یا شاتل رو خوب کن یا کلا بترکونش و از صحنه محوش کن تا همه ما از شرش راحت بشیم.نقل قول:
:31:
نقل قول:
سلام.ببخشید ماجرای این 3 گیگ ترافیک خریدن و 3 گیگ جایزه گرفتن چیه؟!
برای من که هیچ پیغامی در این رابطه نیومده!
برای شماها اومده یا جای خاصی رو باید چک کنیم یا شاید هم برای همه نیست ؟!
اونایی کههمچین چیزی رو نوشته بودن اینجا جواب نمیدن؟
آقا لطفا یکی بگه من اساسی به ترافیک احتیاج دارم
اگه جایزه میدن که 3 گیگ بگیرم اگه نمیدن 5 گیگ باید بخرم
ایمیلش برای من اومد.اگه یه پکیج 3 گیگی بخری یه 3گیگ هم مجانی میدن.یعنی 6 گیگ 15000 تومننقل قول:
نگرانی شما بی مورده واسه اینکه شاشتل انقدر طرفدار داره که اگر سرعتش هم در حد دایال آپ بشه باز هم تو این تاپیک سرعت 2 مگ با پینگ زیر 100 پیدا میشه. اینهمه شاشتل ترکید ولی یکبار نشد تاپیکش مثل تاپیک صبانت بترکه.نقل قول:
سلام به همهی اساتید.
بچهها من ADSL شاتل ندارم بلکه از ADSL مخابراتی استفاده میکنم.
یک مشکلی برای من پیش آمده میخواهم از شما که کاربر شاتل هستید بپرسم و کمک بگیرم.
از دو ماه پیش تمام سایتهای میزبانی فایل مثل fileserve و hotfile و sharingmatrix و uploading و megaupload و ... به غیر از rapidshare به طور کامل فــ یلتــ ر شدهاند.
به طوری که پدرمان در میآید تا یک فایلی یا نرمافزاری و یا موزیکی دانلود کنیم.
برای من که کاربر ADSL مخابراتی هستم ، به غیر از سایتهای میزبانی فایل ، تمام سایتهای میزبانی عکس هم به طور کامل فــ یلتــ ر شده است.
حال از شما دوستان کاربر ADSL شاتل و یا کاربر ADSL صبانت و یا کاربر ADSL پارسآنلاین میپرسم که آیا برای شما هم تقریباً تمام سایتهای میزبانی فایل و تمام سایتهای میزبانی عکس به طور کامل فــ یلتــ ر و مسدود شده است.
خواهشمندم پاسخ من را بدهید و مرا راهنمایی کنید تا اگر سایتهای میزبانی فایل در ADSL شما دوستان فــ یلتــ ر و مسدود نیست ADSL خود را عوض کنم و از یک ISP خصوصی ADSL بگیرم.
متشکرم.
چشمش نزنم امشب سرعت دانلود خوبه. 60-70
از سایتهایی که نام بردی megaupload و رپپید رو مخابرات و پارس بازه و بقیه فی لتره
نقل قول:
قیلترینگ سایتهای اشترا گذاری فایلها مربوط به قیلترینگ سراسری شرکت زیر ساخت هست و هر isp دیگری هم که برود اسمون همین رنگ هست :46:
سلام من می خوام برم شاتل بگریم چون دانلود دارم و می خوام شبها که رایگانه دانلود کنم.
سرعت 512 سرعت شبانه اش چنده ؟ کسی خبر نداره ؟
کلاً می صرفه ؟
سرعت دانلود از 10 کیلوبایت بالاتر نمیره ، رپید شیر الان زیر 10 کیلیبایته ، مگاآپلود و ... هم همینطور .
سرعت وبگردی شبانه خوب شده اما دانلود افتضاحه .
رفقا همه برین توی سایت شاتل اعتراض کنید ، جواب میده .
سرعت باز کم شد. خیلی نوسان داره.
تایید میشه...نقل قول:
مال من که از ظهر تا حالا بیشتر صفحه ها رو باز نمی کنه یاهو هم کشت منو تا درست شد:41:
از بس با The connection was reset مواجه شدم دیونه شدم
مال من که از ظهر تا حالا بیشتر صفحه ها رو باز نمی کنه یاهو هم کشت منو تا درست شد:41:
از بس با The connection was reset مواجه شدم دیونه شدم
بله این هم از شاهکار شاتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطعی ها هم شده هر ده یا بیست دقیقه یک بار!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفقا در سایت خود شاتل اعتراض کنید جواب میده .
سلام
دیشب انگار واسه من رایگان نبوده!!
همین دیشب ترافیکم ریست شد...اما تا صبح 1 گیگ از ترافیکم پرید!! نگار دیشب تا صبح همه لینک های دانلود رو از حجم خودم کم کرده! :(
مال منم رایگان حساب نشده 1گیگم پرید :19:
این چه وضعی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا" وقتش شده يه فاتحه براي تمامي اينترنت عرضه شده در ايران بخونيم !!
قطعش كنيد راحت ديگه اين چه وضعيتيه آخه !!!
گند بزندشون ، اين از دومنيكن و لائوس و افغانستانه و اين هم از ما !!
دوستان کسی نمیدونه برای کم کردن پینگمون باید چی کار کنیم ؟
اخه من شدید نیاز دارم
نمیشه به شاتل بگم مثلا سروری که ازش بهم اینترنت میده رو عوض کنه تا مثلا پینگم بهتر شه ؟
دوست عزيز شما به تازگي وارد اين قسمت از كره خاكي شديد(ايران) ؟:18:نقل قول:
اينجا سرويس عادي رو به زور پشتيباني ميكنن و جواب تلفنها رو ميدن حالا ازشون كاري اضافه تر بخواهيم(خدايا توبه)!:46:
نقل قول:
رفیق من تقریبا ده بار هم در خود سایت اعتراض کردم هم بهشون ایمیل دادم و هر ده بار هم جوابمو دادن اما از این ده بار که همش هم پشت سر هم بوده ده بارشو گفتن مشکل از خودتونه و یا گفتن فردا درست میشه و از این چرت و پرت ها
---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:58 AM ----------
این مشکل هر شب با خیال راحت خوابیدن در صورتی که شاتل دیسکانکتمون کرده رو هم بقیه دارن ؟
یه راهش تعویض شرکتی که از اون جا سرویس میگیرید...البته شاید دوباره پینگ تون بالا بره...بستگی به شانس داره....نقل قول:
از من که رایگان حساب شده دیشت نه قطعی نه افت سرعت داشتم بی خودی هم شاتلو به تهمت نبندین مطمئن باشین کسانی هم هستن که از شاتل خوششون بیاااد
-----
من تقریبا 1 ماه و نصفه هست که از شاتل سرویس گرفتم تا الان راضی ام ولی بعدشو نمیدونم شاید بقول دوستمون sei_pm جیره ی ماهم تموم بشه به جمع ناراضی ها بپیوندیم:31:
نقل قول:
دوست عزيز داريوشي برو تو سايت شاتل و تاريخ 10 مرداد رو بزن ببين چقدر مصرف داشتيد ، بعيد ميدونم همچين اتفاقي بيافه .
---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------
نه ، دليلش مركز مخابراتي شماست كه مثل بقيه دوستان مطمئن باش اين حالت براي شما زياد موندگار نيست پس تا ميتوني حالش رو ببر تا وقت داري :27:نقل قول:
من دیشب با زور و هزار دمو دستگاه تونستم حدود 3 گیگ رایگان دانلود کنم.
پریشب نزدیک 2 گیگ .
سرعت واقعا فاتحه شده ، رپید شیر ، مگا آپلود ، مدیا فایر اصلا نمی تونم بگیرم ، زیر 10 تاس ؛ و این دانلود ها هم اکثرا مستقیم هستند .
واقعا انگار ما یادمون رفته داریم توی سال 2010 زندگی می کنیم ! نه موقع حضرت نوح !
دوستان ؛ آخرین نامه ای که من به شاتل فرستادم :
وقتشه ما شروع کنیم !!!!نقل قول:
سلام و خسته نباشید .
دوست عزیز / طبق قرار داد من اینترنت پرسرعت + ۲ گرفتم و سرعت دانلود باید روی حدود ۲۳۰ کیلوبایت بمونه . روزانه میمونه و شبانه نمی مونه و این در قرار داد ذکر نشده بود / مورد دیگر . محدود کردن کاربران در هاست های نظیر رپید شیر و مگا آپلود و مدیا فایر و امثال اینهاست که سرعت دانلود بزور به ۲۰ کیلیو بایت شاید برسه / متاسفانه موقع تبلیغ کردن و تنظیم قرار داد با مشتریان اینها رو ذکر نکردین / از روز هشتم مرداد هم سرعت دانلود شدیدا پایین اومده .
دوستانی که با هاشون در ارتباطم گله مندن از اینکه از حجم روزانشون برای دانلود شبانه کم شده / سرعت پایینه و همه کی به بیش از ۳۰ نفری می رسیم شاکی هستیم .
مدارک لازم و سندات برای بررسی و نشان دادن حق کاربر به دادگاه هست .
برادر دوست بنده وکیل دادگستری پایه ۱ هست و ایشون دیشب در کنار من اینترنت رو بررسی می کردن و با دوستان تماس می گرفتن و تحقیقات اولیه خودشون رو محکم کردن .
ما دوستان از این وضع گله مندیم / متوجه ایم که کاربران بعد از حدود یکماه دسترسشون محدود میشه و مشکلات رو با گفتن های ناصیحیح حل می کنید /
شکایت نامه ای علیه ای دی اسل + ۲ شاتل در حال تنظیم هست و نفرات در حال برقراری جمع مدارک /
موفق و پیروز باشید .