میشه یه نفر یه لیست کلی از مناطق تحت پوش 3g در رشت رو بگه ؟
Printable View
میشه یه نفر یه لیست کلی از مناطق تحت پوش 3g در رشت رو بگه ؟
ازنظر حجمی کار خیلی خوبی انجم دادین تشکرنقل قول:
امیدوارم کیفیت خطها هم پیگیری کنید
الان تو کمپین هم آخر هر ماه حجم اضافه رو می سوزونن ؟ یا اینکه به ماه بعد اضافه میشه ؟نقل قول:
نه میره ماه بعدنقل قول:
-----------------------------------
جالبه به خالقی زنگ زدم میگه باید برای همه کاربرا باید 25 درصد حجم اضافه بدن ، در حالی که این دزدای اول فقط به کسایی که حجم اضافه بخرن 25 درصد حجم اضافه میدن
واجب شد یه شکایت دیگه بزنم
اقا من حجمم صفره ... بعد همین جوری دارم دانلود می کنم ..... اصن نتم قطع نیست ؟؟؟ می رم تو پنلم نوشته افلاینی ..... فک کنم سیستم قاط زده :n19::n20::n31:
نقل قول:
صبا نت شباش رو برداشته اگه واسه یه سری سرویس باشه هم مثل شاتل محدوده چند شب 2 یگ به بالا دانلود کنید میری تو دایل آپ
نامحدود هاش برنزی داریه که بعد مصرف مشخص سرعت 1/4 میشه یعنی 128 بگیری کیشی 32 کیلو بیت !!! نصف دایل آپ
برنزی دیگه نمیفروشن
طلایی هم نصف میشه
یعنی 1 مگ طلایی بعد دانلود مشخص میشه 512 تا آخر ماه
پس اصلا به صرفه نیست
سرعت ارسال هم نصف مثل اندیشه کم فروشی میکنن
مفته کوفته
وای که چقدر زرنگن اینا
امروز زنگ زدم به طاهر نژاد گفتم قضیه این 25 درصد چیه؟چرا برای همه اعمال نمکنید؟
میگه ما برای کمپین ها اعمال کردیم.میگم چجوری؟میگه همون تخفیفی که موقع قرارداد بهتون دادیم ، سر همون حساب شده
میگم آقای طاهر نژاد کسی که کمپین نورروزی 93 ( یعنی 93.01.01 ) با شما قرارداد بسته ، شما چجوری براش 25 درصد حجم رایگان رو اعمال کردید وقتی این قانون هنوز 2 ماهه تصویب شده؟
میگه من پیگیری کردم اینو بهم گفتن
خداییش دیگه آدم نمیدونه چی بگه؟چرا اینقدر اینا دزدن که تو روز روشن دارن دری وری به آدم تحویل میدن
من که شکایت زدم برای کم فروشی و دزدی تو روز روشن.شما هم شکایت بزنید بزارید یکی پیگیری کنه
حداقل چند نفر اگه شکایت بزنن با محتوای و موضوع بکسان ، تنظیم مقررات بیشتر حواسش روی این موضوع جمع میشه
پس تبلیغات مفته عجبنقل قول:
میشه بگید جشنواره تمدید کی شروع میشه؟نقل قول:
نقل قول:
شروع شده البته ازمایشی ولی شده.
هر کسی که تمدید میکنه اگه 3 ماه یاشه 5 واگه 6 ماه به بالا باشه 10% تخفیف میگیره.
ضمن اینکه بین 1 و 10 گیگ حجم اضافه هم دریافت میکنه. مشروط به اینکه حداقل 20000 تومن پول سرویسش شده باشه.
یعنی اینکه ضرب مدت سرویس در قیمت سرویس هر چی که باشه حجم در نظر گرفته میشه. مثلا یه سرویس 10 هزار تومنی 3 ماه و یا یه سرویس 1 ماه 30 هزار تومنی هر 2 حجم اضافه میگیرن.
لامصب آدم نمیدونه به اینا چی باید بگه من میخواستم برم طرح یکسالشو بگیرم با پاسخی که پشتیبانی بهم داد که میگه سرعت یک به یکه الان که صفحات رو مرور میکردم و دوستانی که طرح یکساله گرفتن فهمیدم سرعت نصفه و پشتیبانی بهم دروغ گفته دلم میخواد یه شکایت دیگه تنظیم کنیم با این عکس و یه آیه از قرآن که میگه :وای به حال کم فروشان آنان که وقتی چیزی را با پیمانه یا وزن از مردم تحویل می گیرند کاملاً حق خود را استیفاء می کنند ولی وقتی چیزی را تحویل مردم می دهند در پیمانه و وزن کمتر می دهند. ولی دیگه از توان من خارجه شاید رفتم نا محدود اندیشه گرفتم یا رفتم دنبال مبین نت قبلا با مبین نت ماهی 240 گیگ رو با 48 تومن دانلود میکردم لعنت به آشنای آخر دزد که باعث شد یه عالمه ضرر کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش دیگه الان شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی نداریم... همه تبدیل شدن به شرکتهای کلاهبردار و دزد اینترنتی
سلامنقل قول:
ببین اینا ........ تر از اونی هستن که فکرشو میکنی ، وقتی رئیسشون اینقدر راحت مث .... دروغ میگه چه انتظاری از 4 تا بی سواد احمق داری که توی 2020 کار میکنن
نقل قول:
فقط این خراب شده اینطوریه
هیچ استان دیگه این گرفتاری رو نداره که ما داریم............
کم کم دارند سرویس نامحدود رو حذف می کنن :n15::n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست عزیزنقل قول:
اون واسه اینه که خودتون انتخاب کنید که محدودین 16 گیگ ماهیانتون تو یک ماه در نظر گرفته بشه یا اینکه هر روز 550 مگا بایت. یعنی اگه امروز 550 مگ مصرف کنید سرعت کم میشه ولی ساعت 12 شب دوباره میره بالا. مصرف شما نشون میده بهتره محدودیتتون ماهیانه باقی بمونه نه روزانه
شما امروز 34 مگ دانلود کردید و در کل ماه 16 گیگ. همین ماهیانه بمونید بهتره
ولی تو عید فرض کنید مهمون میاد از خط شما استفاده کنه 16 گیگ زود تموم میشه و شما تا اخر ماه سرعتتون کمه. اما اگه روزانه باشید مهمون بیاد دانلود کنه فقط امروز سرعتتون کم میشه فردا باز میره بالا.
انتخابش دیگه دست خودتونه
لامصب چه آپشن هایی گذاشته اندیشه! هم فکر خومونن هم به فکر مهمون هایی که عید میخوان بیان! اخه کدوم شرکت اینقدر به فکر رضایت مشتری هاش هست؟نقل قول:
راستی میشه یه کاری کنید وقتی حجم تموم میشه سیستم بوق هم برامون بزنه؟
فکرش رو بکن روزی 500 مگ:n41:نقل قول:
توی قرن 21 همه دارن با سرعت نور اینترنت میدن بعد اینا میگن روزی 500 مگ
من گوگل رو باز کنم که 500 مگ کم میشه آخه
اینکاره نیستین عزیز ، شما رو چه به اینترنت ، شما برید با همون دیال آپ تون حال کنید
ممنون ولی ایکاش این توضیحات رو همونجا می نوشتند. الان که سرویس رو فعال کردم, امکان تغییرش نیست؟نقل قول:
اگه دوست دارید بله میشه نرم افزار شرکت رو کامپیوترتون نصب کنید تا براتون بوق پایان حجم هم بزنه.نقل قول:
من سعی کردم توضیح بدم که بهر دلیلی ممکنه نگاه افراد به سرویس متفاوت باشه واسه یکی جذاب باشه و واسه یکی نه.
روحیه طنزتون رو تبریک میگم عید رو هم پیشاپیش تبریک میگم.
دوست عزیزنقل قول:
فرمایش شما رو قبول دارم ولی لطفا به 2 تفاوت عمده توجه داشته باشید.
1- قیمت یه stm-1 اونجا 900$ هست اینجا 9000$
2- به خاطر وجود قانون کپی رایت اساسا 90% کاربرا ریسک دانلود غیر قانونی رو به جون نمیخرن چون قانونا دانلود این چیزایی که ما براحتی و البته با سرعت پایین اینجا دانلود میکنیم اونجا جرم سنگینیه. یعنی سرعت بالاست ولی فقط وب گردی میکنن. بله یه 10% هم دانلود زیاد دارن با قبول ریسک تخلف.
امیدورام همه زیر ساخت های لازم برای جلب رضایت شما کاربر محترم فراهم بشه. ولی سرویس دهنده فقط یه حلقه از این زنجیرست.
نمیخوام توضیح اضافه بدم چون فکر نمیکنم این توضیحات کمکی بکنه چون ما ها رو قبلا به اندازه کافی مورد عنایت قرار دادین. فقط اینو برای مقایسه با شرکت هایی که شرایط مشابه دارن میگم نمیدونم چرا مثلا ابرانسل که 49% خارجیه پول و سرمایه هم دارن نمیاد سرویس 50 مگ نا محدود روزانه بده 10000 تومن چون اونا که دیگه .... نیستن.
در اولین فرصت این قابلیت اضافه میشه.نقل قول:
این جمله تون که قرمز کردم کجای دل باید گذاشت :n08:نقل قول:
عید شما هم مبارک باشه جناب asksupنقل قول:
حالا که حرف عید شد ، شرکت اندیشه عیدی در نظر گرفته برای کاربرها؟
دوست عزیز ، همه این گندکاری های شما 2 تا شرکت اندیشه و مخصوصا دزدای مخابرات توی این 3 ماهه بودهنقل قول:
تا سه ماه پیش stm-1 مگه اینجا 900$ بود که همه چیز مرتب بود؟
فقط نگید محض رضای خدا و افزایش رضایت مشتری از جیب پول میداید و همش ضرر میکردید که جک سال میشه
ویرایش:
دوست عزیز مشکل ما و دوستان شخص شما نیستید ولی شما اینم در نظر بگیرید که ما فقط دستمون به شما ( شرکت سرویس دهنده ) میرسه
که اونم یه سری دزد توش بجای اینکه بفکر رضایت مشتری باشن به فکر جیب خودشونن ، حلقه بعدی زیرساخت هست که اونم دزدتر از این 2 تا شرکت هاست
این میشه که الان وضعیت ما اینه ، شما به شخص خودتون نگیرید
:n02: :n02: :n02:نقل قول:
آره همینی هم که دارید تا 13 بدر قطع میشه تا در کنار خانواده به زندگی عادی تون برسید :n19:
بقول اون بازیگره بود که میگفت اینا جیب ما رو نزنن ما عیدی نمیخوایم
ظاهرا این طرح حجم روزانه واسه نامحدوا اجرا شده (اندیشه). من این ماهو که شاید آخرین ماهی باشه که مشترک اندیشه هستم محدودیت حجممو روزانه گذاشتم.
550 مگ، حجمی نیست اما هرچی باشه از این بهتره که 16 گیگ سر یه هفته تموم کنی باقی ماهو رسما تعطیل باشی!!:n27:
ولی آخه فکر کنید! آسیاتک تقریبا دوبرابر اینو با قیمت بهتر میده! 512 نامحدود با 20 گیگ پرسرعت که میشه روزی حدودا 680 مگ. مگه دولت به همه ISP ها یکسان نمیفروشه؟ پس چرا اینقدر تفاوت قیمت هست؟؟
نقل قول:
متوجه نشدم
512 اندیشه 40 گیگ سرعت بالا بقیش همون 512 تا هر چقدر هم دانلود کنی قطع نمیشین
قیمتشم از اسیاتک بهتره
اینم اسیاتک
چله نامحدود نقره ای ( با 5 گیگ سرعت بالا و تبادل حداقل 36 گیگ درماه) 559,000 1,643,460 3,119,220 5,903,040چلچله نامحدود طلایی ( با 13 گیگ سرعت بالا و تبادل حداقل 60 گیگ درماه) 859,000 2,525,460 4,793,220 9,071,040
اینم 256
چالاک نامحدود نقره ای ( با 4 گیگ سرعت بالا و تبادل حداقل 18 گیگ درماه) 359,000 1,055,460 2,003,220 3,791,040چالاک نامحدود طلایی ( با 10 گیگ سرعت بالا و تبادل حداقل 25 گیگ درماه) 499,000 1,467,060 2,784,420
کم لطفی نفرمایید. بدون شک قیمت ما از اونا بهتره
256 ما 16 گیگ سرعت بالا بقیه بدون محدودیت با سرعت 256
احیانا اون 512 بیت سرعت واقعی (64 کیلوبایت) شیر چند به چنده ؟نقل قول:
همون 512نقل قول:
ما اصلا شیرینگ per group service نداریم
یا من منظور تعرفه های آسیاتک رو بد متوجه شدم یا شما.نقل قول:
برداشت من از تعرفه ها ی آسیاتک اینه که مثلا چلچله نامحدود طلایی، 13 گیگ سرعت بالا میگیری، بعدش از اون 60 گیگ روزانه حدود 2گیگ پرسرعت دارین.
خب اینجا آسیاتک داره 859,000 میفروشه، درصورتی که اندیشه با همین قیمت داره ترافیک 40 گیگ میده.
نهنقل قول:
منظورشون این نیست. اگه دارم اشتباه میکنم کسایی که از اونجا سرویس میگیرن حرف بنده رو اصلاح کنن
به نظر من خیلی بهتر میشه اگر کنترل فعال کردن این حجم تضمین شده, توسط خود کاربر باشه.نقل قول:
ظاهرا این طرح حجم روزانه واسه نامحدوا اجرا شده (اندیشه). من این ماهو که شاید آخرین ماهی باشه که مشترک اندیشه هستم محدودیت حجممو روزانه گذاشتم.
550 مگ، حجمی نیست اما هرچی باشه از این بهتره که 16 گیگ سر یه هفته تموم کنی باقی ماهو رسما تعطیل باشی!!:n27:
خب هست دیگهنقل قول:
موقع تمدید میتونید انتخاب کنید که محدودیت به چه روشی اعمال بشه ولی در طول ماه نمیشه. چون کسی که سرویسش شروع شده اگه وسط ماه کاربری چند بار عوض کنه و بعد سوالی یا اعتراضی واسه نحوه محاسبه داشته باشه دشواره حساب کتابش.
اما در مورد اینکه کاربر بین سرعت معمولی و ماکزیمم سوییچ کنه اره پیشنهاد خوبیه میشه روش فکر کرد.
اگر عملی بشه که خیلی خوبه چون هیچ فرقی برای شرکت نمیکنه (همون حجم تضمین شدش رو میدن) اما برای ما مشترکا خیلی بهتر میشه. شاید یکی بخواد وسط ماه یک فایل حجیم رو سریع دانلود کنه, اما با طرح های روزانه و ماهانه فعلی, عملی نیستنقل قول:
سلام
دوستان الان واسه جمع آوری خط 8 دزد اول کجا باید بریم ؟
با تشکر از پیشنهاد خوبتوننقل قول:
چند روز فرصت بدین این قابلیت در اختیارتون قرار میگیره.
الان چند روز هست که پاکت لاست اندیشه کاملا خوب شده و عادیه.نمیدونم دم عیدی برا مسافرت کاربر کم شده یا اینکه اندیشه کاری کرده.
یه سوال هم داشتم.چرا تو crm اندیشه سرویس های بالای 1024 حذف شدن؟
شما هم با فیل شکن از امروز بعد از ظهر مشکل دارین؟ دزد اول
با یل شکن پینگ عالیه و تایم هم همین طور. لاستی وجود نداره ولی اصلا صفحه ای باز نمیشه . بدون فیل شکن هم همه چی عادیه :n13:
سال نو شد فکر کنم پروژه نت ملی هم عملی شده :n21:
-------------------------------------------------
پیشاپیش سال نو رو به تمام شما دوستان عزیز تبریک میگم.امیدوارم سالی همراه با موفقیت و پیروزی پیش رو داشته باشید اگه اینا بذارن :n37:
نت اندیشه موقع بازی کردن (چند بازی محتلف) بعد از یه مدتی قطع و وصل میشه، چراغ adsl خاموش میشه در واقع. گاهی وقت ها بعد از چند دقیقه بعضی وقت ها هم بعد یکی دو ساعت!
مشکل چیه؟ کسه دیگه ای مشکلی نداره؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. من که از دیشب تا حالا قطعی نداشتم. خط 8نقل قول:
وضعیت پینگ و تایم اوت هم نسبت به چند روز پیش خیلی بهتر شده...شما با پشتیبانی تماس بگیر بزار یه تست بکنن.
نه دوست عزیز. کارای خیلی زیادی انجام شده. مخابرات هم خوشبختانه کاملا همکاری کرده که همینجا ازشون تشکر میکنیم . اتفاقا مصرف پهنای باند طبق گزارش NOC حدود چند STM-1 زیاد شده.نقل قول:
اینجا اگه پیشنهاد میدید بهش توجه میشه. این دیگه میل شماست که میخواهید کمک کنید که سرویس ها بهتر شن یا اینکه حرف مطلب دیگه ای رو مطرح کنید که واقعا اثر مثبتی نداره ولی ما هر چی رو که در کنترل ما باشه و بشه درست کرد رو درست میکنیم. شک نکنید تمام درخواست ها و یا گزارشات شما به دقت بررسی میشه.
سرویس حذف نشده. crm اندیشه اینجوری کار میکنه که برای اینکه مطمئن بشیم شما در جریان کیفیت سیم نلفن خودتون هستید و بعد از ارتقا مشکل پیدا نمی کنید اول باید از تو پنل به پشتیبانی یه تقاضای کنترل کیفیت سیم بزنید. اگر چک کنن و خطتون اوکی باشه سرعت بالا تا 8 مگ براتون باز میشه و تا وقتی رو همون خط هستید باز میمونه.