آره ، حتما پیگیر باش.نقل قول:
Printable View
آره ، حتما پیگیر باش.نقل قول:
سلام دوستان امروز مورخ 27 مرداد 1403 رفتم مرکز مخابرات یزدان پناه تهران و با مسئول مربوطه در رابطه با فیبر صحبت کردم، از توی کامپیوتر نقشه را دید؛ اولش گفت باید 8 واحد باشید بعد که دید من یکم مصر هستم، گفت تا چهارتا هم اوکی هست؛ اینم میدونم و بهش گفتم که در کمتر از صد متری منزل در ده پلاک اونورتر در همان راسته منزل ما، باکس فیبر روی دیوار هست، اخرش گفت پورت خالی ندارم و باید حتما چهار واحد باشید وگرنه نمیشه و برید با همسایهها صحبت کنید؛ پیش شماهر 44 هستیم و محدوده جنتآباد شمالی هستم و در نقشه سایت ملی فیبر هم در محدوده سبز نیستم وگرنه با شکایت ازشون میگرفتم؛ حال میخوام بدونم اگر همسایههای ما اصلا اهل اینترنت نباشند و یا نخواهند این همه هزینه کنند، چرا باید من هم از این موضوع بی بهره بمانم، میخوام بدونم آیا با شکایت چه در 195 و چه در بازرسی مخابرات، میتونم فقط برای خودم فیبر بگیرم و کلاً راهکاری داره یا نه؟ اگر تجربهای دارید و میتونید کمک کنید ممنون میشم
درود
دراپ کشی و فیوژن برام انجام دادن ولی نت وصل نیست میگن که پان نداریم
،از دوستان کسی میتونه بگه منظور چیه
حتماً به بازرسی مخابرات شکایت کنید.نقل قول:
درود.. دقیقا مورد شما برای من هم پیش اومده. مجتمع جدید اصلا کسی اهل اینترنت و فیبر و .... نیستن و چند نفر هم که وی دی اس دارن راضی هستن و اصلا نمیخوان هزینه اضافی بکنن. 10 بار رفتم مخابرات پاشون رو تو یک کفش کردن که حداقل 20 واحد جمع کنید. اخرش بی خیال شدم و 5 روز پیش رفتم فیبر شاتل ثبت نام کرد با طرح جشنواره سالیه اکستریم (تحت پوشش هستیم و باکس شاتل 20 متر با ساختمان فاصله داره ). واقعا نمیخواستم ولی بعیده مخابرات 2 سال دیگر هم سمت ما بیاد. حالا یکسالی با 400 گیگ در ماه اوکی هستم ولی امیدوارم سال بعد دوباره جشنواره بزاره. واقعا این گرفتن فیبر خودش داستانی هست.نقل قول:
سلام دوباره خدمت دوستان و ممنون از راهنماییهای مفید؛ دیروز در 195 شکایت کردم، امروز از مخابرات زنگ زدند که امکانات فیبر فراهم شده؛ خدا رو شکر یک روزه معجزه رخ داد و مرده زنده شد؛ چون از مودم و این داستانها اطلاعاتی ندارم، حالا میخواستم در رابطه با خرید مودم و در صورت نیاز روتر تجربه ها و راهنماییهاتون رو در اختیار بذارید؛ با تشکر
سلام اجرای فیبر نوری در منطقه ما را به دو شرکت صبانت و شاتل واگذار کردن . شرکت شاتل کوچه ما و کوچههای اطراف را FAT گذاری کرده البته هنوز هیچ کابل کشی انجام نشده. میخواستم بدونم اگر مجبور بشیم در ابتدا از شرکت شاتل سرویس بگیریم و راضی نبودیم آیا امکان داره مثل ADSL به شرکتهای دیگه مثل خود مخابرات یا صبانت یا یه شرکت دیگه مراجعه کنیم و از اونا سرویس بگیریم؟
تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرانکفورت
- - - Updated - - -
تهران
فرانکفورت
نیو یورک
لندن
لوس آنجلس
درود. این همون طرح 1 گیگ جدید هست ؟نقل قول:
مودم مارک هواوی خوبه اما متاسفانه هرچی در بازار هست همه کپی هستند بهتره از خود سرویس دهنده بپرسی، در ضمن هرچه خریدی حتما پورت شبکه کابلی ش و حتی وای فاش یه گیگ ساپورت باشه اینجوری دیگه احتیاجی به روتر نداری.نقل قول: